Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djursjukhuset Norra Halland

vi finns här för dig och ditt djur alla dagar

Idag: 07:00–20:00

Om oss

Evidensia Djursjukhuset Norra Halland Om Oss

Vår målsättning är högkvalitativ veterinärvård i en familjär miljö. Vår välutbildade personal, med veterinär Nina Kaltenborn i spetsen, tar hand om Ditt djur. Djursjukhuset i Kungsbacka är fullt utrustat för såväl kirurgisk som medicinsk vård. Här finns bland annat operationsutrustning, CT, digitalröntgen och laboratorium. Vi sätter djurets helhet i centrum och arbetar med engagemang, känsla och respekt för alla våra patienter. Här kan du känna trygghet för dig och ditt djur. Våra två- och fyrbenta vänner uppskattar att vi har separata avdelningar för katter, hundar och smådjur.

Djursjukhuset Norra Halland startade verksamheten 2007, då som en mindre klinik. Efter hand har vi utvecklat verksamheten, lagt till komptens,byggt ut. Nu har vi ett djursjukhus med trettio medarbetare vars engagemang går utanför det mesta.

Numera kan vi till exempel erbjuda en isoleringsavdelning, vårdavdelning, friskvårdsrum för dräktiga hundar och katter som behöver få extra uppsikt. Vi har investerat i teknik till exempel CT, kompetenta medarbetare och en butik med den bästa service och kvalitet.

Akut mottagning
Akuta fall tar vi emot under hela öppettiden både på vardagar och helger. Du är helt enkelt alltid välkommen och vi kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig och din familjemedlem. Er trygghet är vårt arbete.

facebook-70x70 Följ oss på Facebook

svensk-djursjukvard-90x90Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård