Välj land

Evidensia Djurkliniken Köping

Odensvivägen 4, 731 34 Köping, Visa karta Mån 8 - 19 | tis - fre 8 - 17 | För sommarens tider Se Våra öppettider

Välkommen till Djurkliniken Köping! Vi har tre undersökningsrum och ett röntgenrum. Här tjänstgör dagligen en veterinär tillsammans med tre veterinärassistenter. Vi har en fullt utrustad operationssal med alla narkosmöjligheter och personalen är anestesiutbildad. I butiken hittar du både friskfoder och medicinskt foder. Personalen är utbildade kostrådgivare och kan ge tips och råd angående vilket foder som är bra för just ditt djur.

Vi har just nu problem med telefonerna med att vi inte hör den som pratar i andra änden så bra och att samtal bryts. Vi jobbar på problemet och hoppas att det ska vara löst snart. Ni kan istället skriva mejl till oss: djurklinikenkoping@evidensia.se

Nytt journalsystem.

För att kunna ge våra kunder ännu bättre service har vi nu ett nytt journalsystem på kliniken. Det gör att det kan bli köer i telefonen och ta lite längre tid på kliniken så här i början. Vi hoppas att detta inte ska ställa till med några problem för våra besökare. Välkommen till oss!

Öppettider under sommaren!

Vi har lite ändrade tider under sommarperioden och följande gäller;

26/6 - 4/8 har vi öppet måndag - fredag kl 8 - 17, kvällsmottagning utgår.
Drop-in för vaccination är måndag - fredag kl 13 - 16 (OBS! Ingen vaccination v28 & 29)

Under v 28 och 29 (10 - 21 juli) har vi ingen veterinärmottagning och således utgår drop-in för vaccination men kliniken är öppen och vi har sköterskor på plats som kan hjälpa till med rådgivning, kloklippning med mera samt att butiken är öppen för försäljning.

Månadens erbjudande

Varje månad får medlemmar i vår kundklubb ett nytt djurvänligt erbjudande i vår butik. Du kan enkelt bli medlem på plats och ta del av erbjudandet. Välkomna!

Till månadens erbjudande

Medarbetare

Alaa Moosa

Alaa Moosa

Leg. veterinär

Anna-Karin Düring

Anna-Karin Düring

Klinikchef, leg. djursjukskötare

Hannah Ling

Hannah Ling

Leg. djursjukskötare

Lena Vilhelmsson

Lena Vilhelmsson

Leg. djursjukskötare

Våra medarbetare