Djurkliniken Köping
Idag: 08:00–17:00

Välkommen till Djurkliniken Köping!

Evidensia Djurkliniken Köping

På Djurkliniken Köping finns tre undersökningsrum och ett röntgenrum. Här tjänstgör dagligen en veterinär tillsammans med tre veterinärassistenter. Vi har en fullt utrustad operationssal med alla narkosmöjligheter och personalen är anestesiutbildad.

I butiken hittar du både friskfoder och medicinskt foder. Personalen är utbildade kostrådgivare och kan ge tips och råd angående vilket foder som är bra för just ditt djur.

Drop-in för vaccination
Måndagar – fredag 13.00 – 16.00
(Gäller ej rabiesvaccinering)

 

Aktuellt

December kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.

Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben

Under December får våra klubbmedlemmar sju exklusiva erbjudanden.

Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben

För ett friskare djurliv

Regelbundna besök hos tandläkaren är ofta en självklarhet för dig och mig, men inte för våra djur. De flesta av oss har nog upplevt den där obehagliga känslan av tandvärk. Det ilar och smärtar vid minsta lilla rörelse. Det drabbar även våra djur. Något som förstås kan vara väldigt svårt att upptäcka i tid.
Vid tandkollen, som utförs av leg. djursjuksköterska eller veterinär, undersöker vi munnen, tandkött och tänder. Beroende på djurets munhälsa gör vi tillsammans upp en plan för framtiden. Vid tandkollen får du även med en liten goodiebag*.

Välkommen med din bokning på 0221-716 09 eller boka online.

*Värde goodiebag 99 kr. Erbjudandet gäller t o m 24/10-2018. Behov av lugnande medel vid undersökning samt eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ord. pris.

Boka tid för tandkoll

Ny medarbetare!

Lotta Rosendahl och har studerat till veterinär vid Szent Istvan University i Budapest. Att få hjälpa djur och jobba som veterinär har varit en dröm sedan Lotta var liten.

På fritiden ägnar hon mycket tid i stallet. Lotta har två dressyrhästar som hon tävlar och tränar med, samt även hundarna Frida och Anton som gärna är med och busar i stallet.

”Det ska bli jättekul och spännande att få börja jobba Evidensia Djurklinik i Köping."