Djurkliniken Köping
Idag: 08:00–17:00

Välkommen till Djurkliniken Köping!

Evidensia Djurkliniken Köping

På Djurkliniken Köping finns tre undersökningsrum och ett röntgenrum. Här tjänstgör dagligen en veterinär tillsammans med tre veterinärassistenter. Vi har en fullt utrustad operationssal med alla narkosmöjligheter och personalen är anestesiutbildad.

I butiken hittar du både friskfoder och medicinskt foder. Personalen är utbildade kostrådgivare och kan ge tips och råd angående vilket foder som är bra för just ditt djur.

Drop-in för vaccination
Måndagar – fredag 13.00 – 16.00
(Gäller ej rabiesvaccinering)

 

Aktuellt

20% rabatt på kastration hund och katt

Om din hund eller katt inte ska användas till avel eller utställning kan kastration vara ett alternativ. Den minskar risken för vissa sjukdomar och påverkar många oönskade hormonstyrda beteenden till det bättre. Vi har lång erfarenhet av kastration på hund och katt och hjälper er gärna. Varmt välkommen att kontakta oss för tidsbokning eller rådgivning. Ring oss för att boka tid: 0221 – 716 09

Läs om hur kastration går till här.

*Erbjudandet gäller för katt under perioden 15/1-28/2-2019 och för hund 28/2 och pris varierar baserat på kön och/eller vikt. Gäller ej akuta eller medicinska fall.

Nytt år! Kampanjpriser på utvalda produkter

Det nya året har precis börjat och det firar vi med att ha kampanj på flera fina erbjudanden.

Till kampanjen

Klubberbjudanden

Vi inviger det nya året med riktigt bra erbjudanden i kundklubben! Se våra erbjudanden här.

Till våra klubberbjudanden

För ett friskare djurliv

Regelbundna besök hos tandläkaren är ofta en självklarhet för dig och mig, men inte för våra djur. De flesta av oss har nog upplevt den där obehagliga känslan av tandvärk. Det ilar och smärtar vid minsta lilla rörelse. Det drabbar även våra djur. Något som förstås kan vara väldigt svårt att upptäcka i tid.
Vid tandkollen, som utförs av leg. djursjuksköterska eller veterinär, undersöker vi munnen, tandkött och tänder. Beroende på djurets munhälsa gör vi tillsammans upp en plan för framtiden. Vid tandkollen får du även med en liten goodiebag*.

Välkommen med din bokning på 0221-716 09 eller boka online.

*Värde goodiebag 99 kr. Erbjudandet gäller t o m 24/10-2018. Behov av lugnande medel vid undersökning samt eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ord. pris.

Boka tid för tandkoll

Ny medarbetare!

Lotta Rosendahl och har studerat till veterinär vid Szent Istvan University i Budapest. Att få hjälpa djur och jobba som veterinär har varit en dröm sedan Lotta var liten.

På fritiden ägnar hon mycket tid i stallet. Lotta har två dressyrhästar som hon tävlar och tränar med, samt även hundarna Frida och Anton som gärna är med och busar i stallet.

”Det ska bli jättekul och spännande att få börja jobba Evidensia Djurklinik i Köping."