Djurkliniken Köping

Idag: 08:00–17:00

Välkommen till Djurkliniken Köping!

Evidensia Djurkliniken Köping

På Djurkliniken Köping finns tre undersökningsrum och ett röntgenrum. Här tjänstgör dagligen en veterinär tillsammans med tre veterinärassistenter. Vi har en fullt utrustad operationssal med alla narkosmöjligheter och personalen är anestesiutbildad.

I butiken hittar du både friskfoder och medicinskt foder. Personalen är utbildade kostrådgivare och kan ge tips och råd angående vilket foder som är bra för just ditt djur.

Drop-in för vaccination
Måndagar – fredag 13.00 – 16.00
(Gäller ej rabiesvaccinering)

 

Aktuellt

Öppettider under sommaren

Mellan 17:e juni till 16:e augusti har vi öppet
måndag – fredag kl 08:00 – 17:00 (kvällsöppet utgår)

Drop-in för vaccination (ej rabies)
måndag – fredag 13:00 – 16:00

Varmt välkomna önskar personalen

Evidensiadagarna 29 augusti!

Den 29 augusti är det dags igen. Då välkomnar vi alla våra klubbmedlemmar till årets bästa dagar. Ta del av spännande aktiviteter och rabatterade produkter.

Är du inte klubbmedlem hos oss? Bli det på plats eller fyll i vårt formulär för medlemskap nedan.

Anmäl dig till kundklubben här

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Till alla djurägare där ute önskar vi en trevlig sommar!

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Högsommarkampanj

Från och med den 1 juli till och med den 31 augusti 2019 har vi 20% på Fortiflora kosttillskott från Purina, 20% på hudvård för hund och häst & tre unika webbrabatter; 10% på kylprodukter från Trixie, 10% på flytvästar från Hurtta & 20% på hästtäcken från Hansbo Sport! Samma sortiment på Vetapotek finns i butiker på våra kliniker, lokala avvikelser kan förekomma.

Till produkterna på Vetapotek

För ett friskare djurliv

Regelbundna besök hos tandläkaren är ofta en självklarhet för dig och mig, men inte för våra djur. De flesta av oss har nog upplevt den där obehagliga känslan av tandvärk. Det ilar och smärtar vid minsta lilla rörelse. Det drabbar även våra djur. Något som förstås kan vara väldigt svårt att upptäcka i tid.
Vid tandkollen, som utförs av leg. djursjuksköterska eller veterinär, undersöker vi munnen, tandkött och tänder. Beroende på djurets munhälsa gör vi tillsammans upp en plan för framtiden. Vid tandkollen får du även med en liten goodiebag*.

Välkommen med din bokning på 0221-716 09 eller boka online.

*Värde goodiebag 99 kr. Erbjudandet gäller t o m 24/10-2018. Behov av lugnande medel vid undersökning samt eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ord. pris.

Boka tid för tandkoll

Ny medarbetare!

Lotta Rosendahl och har studerat till veterinär vid Szent Istvan University i Budapest. Att få hjälpa djur och jobba som veterinär har varit en dröm sedan Lotta var liten.

På fritiden ägnar hon mycket tid i stallet. Lotta har två dressyrhästar som hon tävlar och tränar med, samt även hundarna Frida och Anton som gärna är med och busar i stallet.

”Det ska bli jättekul och spännande att få börja jobba Evidensia Djurklinik i Köping."