Kullabygdens Smådjursklinik

bred kompetens, personligt bemötande

Idag: 08:00–18:00


VI BRYR OSS OM VÅRA HUNDAR OCH KATTER KRING ORO OCH RÄDSLA VID NYÅR DÄRFÖR ERBJUDER 50% RABATT PÅ KNALLKOLL: 

Allmän hälsokontroll för friska djur med rådgivning.
50% rabatt = 390 kr (ord. pris 785 kr gäller dec-21)
Ev. receptarvode ingår i priset! Välkommen!
OBS! Boka i god tid så ev. föreskrivning av läkemedel/tillskott hinner verka.

VÄLKOMMEN TILL DIN VETERINÄR HOS KULLABYGDENS SMÅDJURSKLINIK! 

Vi utför medicinska utredningar. Med röntgen, ultraljud, egen laboratorieverksamhet, tandvård och välutrustad operationsavdelning hjälper vi ditt djur på bästa sätt. 

Vår målsättning är att kombinera kvalificerad, uppdaterad smådjurssjukvård/friskvård till din hund eller katt med ett personligt bemötande och vi lägger stor vikt lägger på förebyggande vård och kostrådgivning. Den kompetens vi har förvärvat vill vi behålla och bygga vidare på. Vi kvalitetssäkrar vårt arbete genom vidareutbildning, auskultation och samtal med vårt Specialistdjursjukhus i Helsingborg.

Tandvård för våra djur är vi speciellt specialiserade på, det är ett område som vuxit enormt de senaste åren. Vår kunskap och förståelse kring våra djurs tänder ökar hela tiden och vi vill hänga med i utvecklingen! Vi har ett duktigt tandvårdsteam som gått utbildningar och som dagligen arbetar med tandundersökningar och tandoperationer. Läs mer om hur en professionell tandrengöring går till här.

Vi utför de flesta mjukdelsoperationerna som bland annat kastrationer (hund, katt, hankanin), hudtumörer, juvertumörer och även akuta operationer i mån om resurser och tid såsom livmoders inflammation, kejsarsnitt mm. Då vi har veterinärer som har kirurgi som specialintresse arbetar vi med kontinuerlig vidareutbildning för att hela tiden kunna utföra fler operationer enligt de senaste rönen.

VÅRA ÖPPETTIDER:

Måndag-torsdag 08:00 – 18:00 (kliniken och telefonväxel 08.00 – 17.00)
Fredag 08:00 – 17:00 (kliniken och telefonväxel 08.00 – 17.00)
Lördag 10:00 – 14:00 – (endast butiken är öppen, ingen veterinärvård eller kloklipp kan ges)

Tidsbokning tel: 042 – 342100

Är det något som uppkommer AKUT vill vi gärna att du ringer oss innan på 042 -34 21 00 innan du kommer då vi ger dig viktig information inför besöket där fokus ligger på bästa djurvård. Utifrån våra förutsättningar på vår dagklinik, kommer vi ta beslut om det blir en tid hos oss och därmed förbereda inför din ankomst eller dirigera dig vidare till vår systerklinik Specialistdjursjukhuset i Helsingborg som är ett av Evidensias största remissdjursjukhus med  öppet dygnet runt.
Där erbjuds ett brett spektrum inom djursjukvården med allt från primärveterinärmedicin till specialiteter inklusive kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik, neurologi, onkologi, dermatologi, gastroenterologi, internmedicin, odontologi, exotiska djur, intensiv-och akutvård.

AKTUELLT

– Kennelhosta – läs mer på vår länk:
https://evidensia.se/djurvardguiden/kennelhosta-hund/

– Nya rutiner kring ledröntgen hos hund: 
Vi är anslutna till Svenska Kennelklubbens nya e-tjänst SKK Röntgen. Om du ska röntga din hunds höft- och/eller armbågsleder för gradering enligt SKKs normer behöver du följa SKKs nya rutiner.

Innan bokning av röntgentid hos veterinär ska du först beställa avläsningen hos skk.se. Läs mer och hur du går tillväga här: https://www.skk.se/sv/uppfodning/halsa/halsoprogram/bestall-rontgenavlasning/

Välkommen att boka besöket hos oss efteråt på 042 – 34 21 00 eller online https://evidensia.se/klinik/kullabygdens-smadjursklinik/boka/

Vi ses!

Zylkene 20% rabatt

20% rabatt på Zylkène

Fram till den 31/12 har vi 20% rabatt för klubbmedlemmar på Zylkene som hjälper ditt djur att hantera stressiga situationer. Zylkene har en rogivande och avslappnande effekt, utan att göra djuret dåsigt vilket underlättar hantering i stressiga och främmande situationer.

Är du inte redan medlem i Kundklubben Evidenisa Plus så kan du bli det genom att besöka vår klinik eller registrera dig på vår hemsida.

*Rabatten gäller på Zylkene så långt lagret räcker för våra klubbmedlemmar i perioden 1/11-31/12-2021 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Bli medlem här

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Bokningsapp

Med Evidensias bokningsapp kan du som kund boka, ändra samt avboka besökstider. Appen är ett smidigt sätt att boka besök när det passar dig, utan att behöva ta hänsyn till våra öppettider.

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Evidensia Helsingborg Vaccinationskampanj

10% RABATT PÅ VACCINATIONER* NÄR DU BOKAR ONLINE!

Det är snabbt och enkelt att via mobil, dator eller surfplatta boka din tid som passar!
*10% rabatt på vaccinationer gäller under NOVEMBER månad, både för hund och katt.

Hittar du inte en tid som passar just dig och ditt djur? Ring oss så hjälper vi dig! Tel: 042 – 34 21 00

BOKA ONLINE - TRYCK HÄR

Jouröppet i Helsingborg

När vi har stängt hänvisar vi till våra kollegor på Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg som har jourmottagning med öppet dygnet runt hela året. Ring innan ni åker dit så att de vet att ni är på väg, tel.nr.: 042-16 80 00

Öppet dygnet runt - läs mer

KONTAKTA OSS!

Du når oss på telnr.: 042- 34 21 00

Våra telefontider är:
Måndag-fredag kl. 08:00-17:00

Varmt välkommen med ditt samtal eller boka Online dygnet runt, tryck på nedan pil:

Boka online