Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra kliniker och djursjukhus.
Du kan hjälpa oss genom att läsa våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Kullabygdens Smådjursklinik

bred kompetens, personligt bemötande

Idag: 08:00–18:00
VIKTIG INFORMATION TILL VÅRA KUNDER
Vi är rädda om er och på grund av ökad smittspridning och skärpta restriktioner gällande Covid från Folkhälsomyndigheten har vi valt att återgå till att enbart vara en djurägare / djur på undersökningsrummet förutom vid avlivningar.
Det finns handsprit, munskydd och plexiskydd i receptionen.
Vi håller avstånd och tillsammans kämpar vi för att motverka smittspridningen!❤️

Helsingborg Evidensia Hero

VÄLKOMMEN TILL DIN VETERINÄR HOS KULLABYGDENS SMÅDJURSKLINIK! 

Vi utför medicinska utredningar. Med röntgen, ultraljud, egen laboratorieverksamhet, tandvård och välutrustad operationsavdelning hjälper vi ditt djur på bästa sätt!

Vår målsättning är att kombinera kvalificerad, uppdaterad smådjurssjukvård/friskvård till din hund eller katt med ett personligt bemötande och vi lägger stor vikt på förebyggande vård och kostrådgivning. Den kompetens vi har förvärvat vill vi behålla och bygga vidare på. Vi kvalitetssäkrar vårt arbete genom vidareutbildning, auskultation och samtal med vårt Specialistdjursjukhus i Helsingborg.

VÅRA ÖPPETTIDER:

Måndag-torsdag 08:00 – 18:00 (kliniken och telefonväxel 08.00 – 17.00)
Fredag 08:00 – 17:00 (kliniken och telefonväxel 08.00 – 17.00)
Lördag 10:00 – 14:00 – (endast butiken är öppen, ingen veterinärvård eller kloklipp kan ges)

Tidsbokning tel: 042 – 342100

Är det något som uppkommer AKUT:
Vi vill gärna du ringer oss innan på 042 -34 21 00 då vi ger dig viktig information inför besöket där fokus ligger på bästa djurvård.
Utifrån våra förutsättningar på vår dagklinik, kommer vi ta beslut om det blir en tid hos oss och därmed förbereda inför din ankomst eller dirigera dig vidare till vår systerklinik Specialistdjursjukhuset i Helsingborg som är ett av Evidensias största remissdjursjukhus med  öppet dygnet runt fredag-söndag.
Där erbjuds ett brett spektrum inom djursjukvården med allt från primärveterinärmedicin till specialiteter inklusive kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik, neurologi, onkologi, dermatologi, gastroenterologi, internmedicin, odontologi, exotiska djur, intensiv-och akutvård.

AKTUELLT

– Kennelhosta – läs mer på vår länk:
https://evidensia.se/djurvardguiden/kennelhosta-hund/

– Nya rutiner kring ledröntgen hos hund: 
Vi är anslutna till Svenska Kennelklubbens nya e-tjänst SKK Röntgen. Om du ska röntga din hunds höft- och/eller armbågsleder för gradering enligt SKKs normer behöver du följa SKKs nya rutiner.

Innan bokning av röntgentid hos veterinär ska du först beställa avläsningen hos skk.se. Läs mer och hur du går tillväga här: TRYCK HÄR

Välkommen att boka besöket hos oss efteråt på 042 – 34 21 00 eller online: BOKA HÄR

Vi ses!

Med Evidensia-appen bokar du smidigt både veterinärbesök på klinik och ett videosamtal med en av våra veterinärer i mobilen eller surfplattan. Du väljer det som passar dig och ditt djur bäst. Då de två bokningsalternativen enas i appen finns Evidensia alltid där för er, oavsett tidpunkt eller var ni än är.

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Jouröppet i Helsingborg

När vi har stängt hänvisar vi till våra kollegor på Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg som har jourmottagning med öppet dygnet runt hela året. Ring innan ni åker dit så att de vet att ni är på väg, tel.nr.: 042-16 80 00

Öppet dygnet runt - läs mer

KONTAKTA OSS!

Du når oss på telnr.: 042- 34 21 00

Våra telefontider är:
Måndag-fredag kl. 08:00-17:00

Varmt välkommen med ditt samtal eller boka Online dygnet runt, tryck på nedan pil:

Boka online