Djursjukhuset Malmö

Idag: Öppet dygnet runt

Vi har alltid öppet för din trygghet!

Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.

Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.

På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst du behöver oss – dygnet runt och året runt!

Var rädd om din vän! Kom ihåg att vaccinera!

Just nu får du 25% rabatt* när du vaccinerar din katt eller hund på djursjukhuset i Malmö.


Vårt utbud av vaccinationer samt ordinarie priser kan du se i vår prislista.

*Erbjudandet gäller till och med den 30 april och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Till prislistan

Ny chans att få komma på föreläsning om grundläggande beteenden och behov hos hund och katt!

Extraföreläsning pga att det är fullbokat den 2 maj!
Intresset var så stort så vi bjuder in till extraföreläsning tisdag den 8 maj kl. 18:00-20:00 om grundläggande beteenden och behov hos hund och katt.

Vår etolog Gabriella Niegemann berättar om hur du kan träna din hund eller katt i olika miljöer samt vad man kan göra för att förebygga problematiska beteenden, såsom hundar som drar i koppel, aggressivitet mot andra hundar, katter som kissar inne.

Vi på bjuder på fika samt visar er runt på vår fina klinik i Höllviken. Under kvällen kan du boka beteendekonsultation med 20% rabatt* hos Gabriella. Dessutom erbjuder vi 20% rabatt på aktiveringsleksaker och produkter från Zylkene, Adaptil och Feliway.

Välkommen med din anmälan senast 3 maj här djurklinikenhollviken@evidensia.se (Ange namn och mobilnummer så att vi kan få tag i dig om behov finns) eller ring 040-618 91 00. Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller.


* Bokning av konsultation med 20% rabatt gäller om du bokar under kvällen den 8 maj. Rabatten på produkter gäller under kvällen 8 maj 2018 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Varmt välkommen!

Akutmottagning

För akuta fall svarar ett team bestående av jourhavande veterinär samt djursjukvårdare som finns på plats alla dagar i veckan, kvällar som nätter. På jourtid vill vi gärna att du ringer först, eftersom vi då har begränsad bemanning, telefon 040 - 55 22 55.

Läs mer