Djursjukhuset Malmö
Idag: Öppet dygnet runt

Vi har alltid öppet för din trygghet!

Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.

Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.

På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst du behöver oss – dygnet runt och året runt!

 

Aktuellt

Hur kan rätt träning och rehabilitering hjälpa ditt äldre djur?

Med fokus på äldre hundar och katter med problem från leder och muskler.

Få tips på träning och aktivitet för äldre djur, och hur du som ägare kan hjälpa ditt djur!

Vi bjuder in till en kvällsföreläsning den 27 mars, kl. 18:00- ca 19:30 där vår kollega Marie Bergergård, Leg. sjukgymnast/Godkänd djursjukgymnast, berättar om vad som händer i kroppen hos djuren då de blir äldre. Vi kommer prata om artros som är vanligt hos äldre djur och hur du som djurägare kan hjälpa din hund och anpassa rörelse och aktivitet under nya förutsättningar. Marie kommer även ge tips och råd på vad man kan göra själv, vilka metoder hon jobbar med. Vi går även igenom hur vi kan underlätta för våra katter med besvär från rörelseapparaten

Anmäl dig senast den 21/3 på remiss.djursjukhusetmalmo@evidensia.se Ange namn och telefonnummer. Föreläsningen är kostnadsfri men antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Vi bjuder på kaffe/te och kaka under kvällen.

Varmt välkommen!

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Klubberbjudande på Four friends twisted stick tuggpinnar

Nu sänker vi priset på Four friends twisted stick tuggpinnar (400g) för alla våra klubbmedlemmar.

Till erbjudandet

Tag 3 betala för 2!

Nu erbjuder vi rabatt på mun- och tandvårdsprodukter från flera välrenommerade leverantörer. Passa på!

Till erbjudandet

Nu kan du boka tid hos oss online!

Vi har gjort en rad olika tjänster och behandlingar tillgängliga för bokning via vår hemsida.
Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider. Det kommer göra det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.

Prova redan idag!

till onlinebokningen

Drop-in-vaccination

Varje vardag kl 9.00-18.00 har vi drop in för vaccination.

Akutmottagning

För akuta fall svarar ett team bestående av jourhavande veterinär samt djursjukvårdare som finns på plats alla dagar i veckan, kvällar som nätter. På jourtid vill vi gärna att du ringer först, eftersom vi då har begränsad bemanning, telefon 040 - 55 22 55.

Läs mer