Idag: Öppet dygnet runt

Välkommen till din veterinär hos Evidensia Djursjukhuset Malmö

OBS! Cypressvägen är enkelriktad pga ett vägarbete. Infart till Djursjukhuset sker från Ystadvägen och utfart sker via Jägersrovägen (norrut).                           

Arbetet beräknas fortgå till den 22/11. 

Akutfall – ring oss när ni är på väg så kan vi förbereda för er ankomst.

Telefon: 040-55 22 55 (endast akutfall)

Tack för att du hjälper oss!

Vi har alltid öppet för din trygghet!

Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.

Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.

På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst du behöver oss – dygnet runt och året runt!

 

Aktuellt

Nu hittar du ett helt nytt foder från Purina hos oss

Pro Plan Expert Care Nutrition, ett kvalitetsfoder för friska katter och hundar. Just nu får du dessutom 20% rabatt vid köp av max två valfria varianter inom sortimentet*. Väljer du att köpa Pro Plan Expert Care Nutrition innan 30/11 belönas du dessutom med ett rabattkort som ger mycket förmånliga rabatter på dina tre nästkommande köp av fodret (rabattkortet gäller t o m 31/3-2020). Fråga gärna personalen om du vill veta mer.

*Erbjudandet om 20% rabatt gäller max 2 påsar/hushåll av Pro Plan Expert Care Nutrition så långt lagret räcker t o m 30/11-2019 hos Malmö Djursjukhus, Smådjurskliniken Jönköping, Helsingborgs Specialistdjursjukhus samt Lunds Djursjukhus och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Nu har vi vinterkampanj!

Från och med den 1 november till och med den 31 december 2019 har vi fina rabatter på lugnande produkter, pälsvård från Espree och lampor från Orbiloc till mörkerpromenaderna!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Nu kan du boka tid hos oss online!

Vi har gjort en rad olika tjänster och behandlingar tillgängliga för bokning via vår hemsida.
Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider. Det kommer göra det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.

Prova redan idag!

till onlinebokningen

Drop-in Vaccination (ej rabies), avmaskning, gratis tandkoll

Varje vardag kl 9.00-18.00 har vi drop-in.

Akutmottagning

För akuta fall svarar ett team bestående av jourhavande veterinär samt djursjukvårdare som finns på plats alla dagar i veckan, kvällar som nätter. På jourtid vill vi gärna att du ringer först, eftersom vi då har begränsad bemanning, telefon 040 - 55 22 55.

Läs mer