Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra kliniker och djursjukhus.
Du kan hjälpa oss genom att läsa våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Idag: Öppet dygnet runt

Välkommen till  din veterinär på Evidensia Djursjukhuset Malmö

Kundservice

 040 – 55 22 00

 Vardag 7.30 – 18.00  Helg 10.00-15.00

Akutfall

 040 – 55 22 55

 Dygnet runt

Akutfall – ring oss  när ni är på väg så kan vi förbereda för er ankomst.
Drop in mottagning öppen vardagar 9-18

På grund av rådande pandemi med nya restriktioner rekommenderar vi att endast EN person per patient  vistas i våra lokaler, inklusive butik och reception.
Vi ber dig också använda handsprit och hålla avstånd.  Detta för både din egen och vår säkerhet.

Tack för din förståelse!

 

 

  Reproduktion och spermabank Hur Tassavtryck emoji ser ut på Apple.

Hos oss har du tillgång till veterinär med specialistkompetens inom reproduktion.

                Vi utför insemination, spermasamling, frysning/lagring av sperma. Vi erbjuder även hjälp med transport och export av kyld och frusen sperma samt fertilitetsutredningar på både hane och tik. 

Hur Tassavtryck emoji ser ut på Apple.   Kontakta oss så berättar vi mer eller se fliken ”Priser”   LÄS MER – KLICKA HÄR!

 

 

Vi har alltid öppet för din trygghet!

Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i södra Skåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.

Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa tryggheten för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.

På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och ditt djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst du behöver oss – dygnet runt och året runt!

 

Med Evidensia-appen bokar du smidigt både veterinärbesök på klinik och ett videosamtal med en av våra veterinärer i mobilen eller surfplattan. Du väljer det som passar dig och ditt djur bäst. Då de två bokningsalternativen enas i appen finns Evidensia alltid där för er, oavsett tidpunkt eller var ni än är.

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Butiken

Välkommen till Europas största veterinärmottagningsshop! Hos oss hittar du foder, tillskott, ben, leksaker och en massa andra tillbehör till din fyrbente vän. I samarbete med veterinärer, sköterskor och vårt Apotek hjälper vi dig att hitta exakt det du behöver.

Välkommen in!

Läs mer

Akutmottagning

För akuta fall svarar ett team bestående av jourhavande veterinär samt djursjukvårdare som finns på plats alla dagar i veckan, kvällar som nätter. På jourtid vill vi gärna att du ringer först, eftersom vi då har begränsad bemanning, telefon 040 - 55 22 55.

Läs mer

Evidensia Onlinebokning

Nu kan du boka tid hos oss online!

Vi har gjort en rad olika tjänster och behandlingar tillgängliga för bokning via vår hemsida.
Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider. Det kommer göra det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.

Prova redan idag!

till onlinebokningen

Drop-in Vaccination (ej rabies), avmaskning, gratis tandkoll

Drop-in öppen helgfria vardagar klockan 9.00-18.00.
OBS! Vid rabiesvaccination krävs tidsbokning.
Tänk på att väntetid förekommer.

Välkommen!