Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Idag: Öppet dygnet runt

Butiken för dig som vill ha det allra bästa!

Välkommen till Europas största veterinärmottagningsshop på 500 m2, fräsch butik som numera rymmer det mesta du behöver till ditt djur. Vi har olika typer av foder till hundar, katter, kaniner, marsvin och fåglar. Naturligtvis även tugg och godsaker för speciella tillfällen. Här finns djurvårdsprodukter av högsta kvalitet, liksom läkemedel och kosttillskott. Vi har även selar, halsband, koppel, matskålar samt ett bra urval av pedagogiska leksaker, som stimulerar och utmanar ditt djur.

Vi svarar på dina frågor 
Förutom vårt stora sortiment, har vi som arbetar i shopen mycket samlad kunskap. Vi har utbildade kostrådgivare som kan rekommendera exakt det foder och de näringstillskott som ditt djur behöver. Är dina frågor bortom vår expertis kan vi enkelt gå vidare med dem till våra veterinärer som ligger vägg i vägg. Därmed kan vi alltid erbjuda den hjälp du behöver.

Noga utvalda leverantörer och produkter
Vi har ett brett sortiment av husdjursartiklar till hund, katt, och smådjur. Här hittar du noga utvalda kvalitetsprodukter som gör gott för dig och ditt husdjur.

Vi säljer frisk- och veterinärfoder från Purina Pro Plan, Royal Canin, Hills och Specific. Vi har tillgång till utbildade kostrådgivare som kan hjälpa dig och ditt djur till en bättre hälsa genom en bra kost.
Kvalitetstuggben och bra belöningsgodis är en given del av vårt ordinarie sortiment, vår personal är experter på att hitta alternativ som fungerar även för individer med begränsningar som exempelvis allergi eller övervikt.

Du har alltid smakgaranti på foder köpt hos oss.  För att använda dig av smakgarantin behöver du ta med resterande foder (minst 75% kvar) samt kvitto så hjälper vi dig med ett nytt foder eller pengarna tillbaka. Hos oss är det alltid ditt djur som står i fokus och vi vill att du ska känna dig trygg med att handla hos oss.

Några av det övriga sortimentets varumärken
Hills, Royal Canin, Specific, Purina Pro Plan, Virbac, Four Friends, Dechra, Aptus, Boehringer Ingelheim, Dr Baddaky, Kruuse, Hurtta, Petcare, Aveo, Star Snacks, Avijen, Oxbow, Critical Care, Petfood

 

Apotek

I anslutning till vår butik hittar du Vetapoteket där du kan köpa alla typer av läkemedel till ditt djur, med eller utan recept. Det finns alltid djurkunniga farmaceuter på plats för att hjälpa dig med läkemedelsfrågor.

VÄLKOMMEN!

Butiken på Malmö Djursjukhus.