Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Idag: Öppet dygnet runt

Butiken för dig som vill ha det allra bästa!

Välkommen till Europas största veterinärmottagningsshop på 500 m2, fräsch butik som numera rymmer det mesta du behöver till ditt djur. Vi har olika typer av foder till hundar, katter, kaniner, marsvin och fåglar. Naturligtvis även tugg och godsaker för speciella tillfällen. Här finns djurvårdsprodukter av högsta kvalitet, liksom läkemedel och kosttillskott. Vi har även selar, halsband, koppel, matskålar samt ett bra urval av pedagogiska leksaker, som stimulerar och utmanar ditt djur. Dessutom hittar du fina djurböcker hos oss. Med mycket mera…

Vi svarar på dina frågor 
Förutom vårt stora sortiment, har vi som arbetar i shopen mycket samlad kunskap. Vi har utbildade kostrådgivare som kan rekommendera exakt det foder och de näringstillskott som ditt djur behöver. Och om inte vi kan svara på dina frågor, kan vi gå vidare med dem till våra veterinärer vägg i vägg. För dig betyder det att du alltid kan få den hjälp du behöver.

Noga utvalda leverantörer och produkter
Vi har ett brett sortiment av husdjursartiklar till hund, katt, och smådjur. Här hittar du noga utvalda kvalitetsprodukter som gör gott för dig och ditt husdjur.

Vi säljer frisk- och veterinärfoder från Purina Pro Plan, Royal Canin, Hills och Specific. Vår personal är utbildade kostrådgivare och kan hjälpa dig och ditt djur till en bättre hälsa genom en bra kost.
Vi har massor av kvalitetstuggben och bra belöningsgodis. Vi vet vad som passar just ditt djur, oavsett om den lider av allergi eller övervikt. Hos oss ska alla individer hitta något som passar.

Du har alltid smakgaranti på foder köpt hos oss.  För att använda dig av smakgarantin behöver du ta med resterande foder (minst 75% kvar) samt kvitto så hjälper vi dig med en ny sorts foder eller pengarna tillbaka. Det ska vara tryggt att handla foder hos oss.

Några av alla våra varumärken
Hills, Royal Canin, Specific, Purina Pro Plan, Virbac, Four Friends, Dechra, Aptus, Boehringer Ingelheim, Dr Baddaky, Kruuse, Hurtta, Petcare, Aveo, Star Snacks, Avijen, Oxbow, Critical Care, Petfood, 2 pet, Kattens No 1 mfl.

Apotek

I anslutning till vår butik hittar du Vetapoteket där du kan köpa alla typer av läkemedel till ditt djur, med eller utan recept. Det finns alltid djurkunniga farmacevter på plats för att hjälpa dig med läkemedelsfrågor.

VÄLKOMMEN!

Butiken på Malmö Djursjukhus.