Idag: Öppet dygnet runt

Butiken för dig som vill ha det allra bästa!

Välkommen till en av Europas största veterinärmottagningsbutiker på Evidensia Djursjukhuset Malmö! Vi rymmer det mesta du kan tänkas behöva till ditt djur och lägger stor vikt vid kvalité, kundservice och kunskap. Hos oss finner du produkter till såväl hund, katt, fågel och smådjur. Vårt sortiment innefattar en bred variation av foder, djurvårdsprodukter, kosttillskott och tuggben/godis. Utefter säsongen tar vi även in selar, halsband, koppel, matskålar samt pedagogiska leksaker med mera.

 

Vi svarar på dina frågor

Förutom vårt breda sortiment har även vi som jobbar i butiken mycket samlad kunskap och vi hjälper ditt djur till en bättre hälsa genom kosten. Vi arbetar kontinuerligt med flertalet foderleverantörer samt utbildade kostrådgivare för att hålla oss uppdaterade om den senaste forskningen i syfte att kunna erbjuda en så noggrann rekommendation som möjligt. Är dina frågor bortom vår expertis så kan vi enkelt ta dem vidare till våra veterinärer i samma byggnad.  Du som kund kan därmed alltid känna dig trygg när du kommer till oss.

 

 

 

 

Noga utvalda leverantörer och produkter

Det är av högsta betydelse för oss att produkterna i vår butik håller högsta klass och kvalitet. Vi säljer frisk- och veterinärfoder från Purina Pro Plan, Royal Canin, Hills och Specific. Även kvalitetstuggben och belöningsgodis är en del av vårt ordinarie sortiment. Då många av våra patienter är allergiker så är vår personal experter på att hitta alternativ även för individer med begränsningar så som allergi eller övervikt, fråga oss så hjälper vi dig vidare.

Du har alltid smakgaranti på foder som är köpt hos oss. För att använda dig av smakgarantin behöver du ta med resterande foder (minst 75% kvar i påsen) samt kvitto så hjälper vi dig med ett nytt foder eller pengarna tillbaka. Hos oss är det alltid ditt djur som står i fokus och vi vill att du ska känna dig trygg med att handla av oss. 

Några av det övriga sortimentets varumärken

Hills, Royal Canin, Specific, Purina Pro Plan, Virbac, Four Friends, Dechra, Aptus, Boehringer Ingelheim, Dr Baddaky, Kruuse, Hurtta, Petcare, Aveo, Star Snacks, Avijen, Oxbow, Critical Care, Petfood

Apotek

I anslutning till vår butik hittar du VetApoteket där du kan köpa alla typer av läkemedel till ditt djur, med eller utan recept. Det finns alltid djurkunniga farmaceuter på plats för att hjälpa dig med läkemedelsfrågor.

VÄLKOMMEN!