Vårdavdelningen Djursjukhuset Malmö

Vårdavdelningen Djursjukhuset Malmö

När ett djur behöver stanna kvar på Djursjukhuset, får det bo hos oss på vår vårdavdelning. På vårdavdelningen ser vårt erfarna team till att alla djur har det så bra som möjligt. Vi har flera stallar och även en stor rastgård.

Infektionsavdelningen – för smittsamma sjukdomar

Till vår vårdavdelning hör också infektionsavdelningen. Om djuret har kräkningar eller diarré isoleras det på ett eget rum. Sköterskor och veterinärer på denna avdelning bär skyddskläder som byts mellan varje patient. Även du som djurägare visas in genom en separat ingång.

Trygghet för dig och ditt djur

Du kan känna dig trygg med att ditt djur får vård och omhändertagande av högsta kvalité under sin vistelse hos oss. Alla våra anställda har djurvårds-, djursjukvårds- eller veterinärutbildning. De flesta har sedan utvecklat specialintressen kring vissa djur och det finns därmed alltid någon på plats med kunskap om vad som behövs i varje specifikt fall.

Om du som djurägare vill lämna med personlig filt, koppel eller dylikt får ni gärna göra det vid överlämning men vi kan tyvärr inte garantera att returnera dessa. Detta beror på att vi håller hög standard på renlighet och tvättar allt som blir smutsigt och det är svårt att hålla isär privata filtar/koppel från våra egna. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Äter ditt djur specialkost är det bra om du meddelar detta vid inskrivningen, framförallt om ditt djur är allergiskt.

Vi håller kontakt med dig för fortlöpande information

Dagen efter ditt djur har blivit inskrivet hos oss, ringer vi till dig för att berätta hur ditt djur mår. Därefter har vi en löpande kontakt efter överenskommelse. Skulle ditt djurs hälsotillstånd försämras, sätter vi alltid in livsnödvändiga åtgärder, men vi gör inga ytterligare dyrbara behandlingar utan att först ha kontaktat dig. Veterinären ringer upp dig varje eftermiddag för att uppdatera dig hur ditt djurs mående och hur behandlingen går.

Du kan ringa eller besöka vårdavdelningen

Varje dag har vi telefontid så att du har möjlighet att ringa och höra hur det är med ditt djur. Läs mer i broschyren du fick med dig i samband med att ditt djur blev inskriven. Vi ber om förståelse för att vi ibland inte kan svara direkt, då vi kanske är mitt uppe i en undersökning eller behandling.

Är du fortsatt orolig kan du ofta nå vår kundservice under dagtid, 040 - 55 22 00, som hjälper dig vidare.

Ibland behöver en del av våra patienter besök för att uppmuntras, men det finns även en hel del djur som endast blir oroliga om det kommer besökare, vilket försvårar vårt arbete. Av erfarenhet vet vi att vissa djur blir väldigt ledsna när husse/matte går efter besökstidens slut och önskar därför förtroende att du som djurägare litar på att vi vet vad som är bäst för att just ditt djur ska tillfriskna så snabbt som möjligt!

Vårdavdelningen Evidensia Djursjukhuset Malmö


Våra recensioner

5

Stor tack för proffesionellt bemötande och hjälp🙏🏼❤️

5

Calm and clean place, very friendly staff. There's a separate cat waiting area, a well-stocked pet shop & pharmacy, coffee and tea are offered, and there's a vending machine for snacks. We brought our dog for teeth cleaning and had a very good experience.

5

Wir waren Sonntags Abend hier kamen direkt dran, uns wurde alles sehr gut geklärt wie wir mit der Verletzung weiter umgehen sollen.Danke das es diese Tierklinik gibt.

5

Är så tacksam för hjälpen och det fina bemötandet vi fick när jag kom in akut med min kanin. Tack!

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Övriga öppettider

Djursjukhuset

 • Måndag
  Öppet dygnet runt
 • Tisdag
  Öppet dygnet runt
 • Onsdag
  Öppet dygnet runt
 • Torsdag
  Öppet dygnet runt
 • Fredag
  Öppet dygnet runt
 • Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  Öppet dygnet runt

Butiken

 • Måndag
  07:00 - 20:00
 • Tisdag
  07:00 - 20:00
 • Onsdag
  07:00 - 20:00
 • Torsdag
  07:00 - 20:00
 • Fredag
  07:00 - 20:00
 • Lördag
  10:00 - 16:00
 • Söndag
  10:00 - 16:00

Medarbetare

Camilla Warnholtz

Poliklinik, bilddiagnostik, akutmottagning

Camilla

Chefsveterinär

Johanna Norrman Evidensia Malmö

Vård/IVA, internmedicin, Oftalmologi

Johanna

Chefsveterinär

Pågående utbildning till auktoriserad ögonlysare.
Läs mer om Johanna
Amelie Brunkwall

Amelie

Leg. Veterinär

Anna Holm

internmedicin

Anna

Leg. Veterinär

Pågående utbildning till master i internmedicin.
Läs mer om Anna
Våra medarbetare

Facebook inlägg