Vårdavdelningen Djursjukhuset Malmö

Vårdavdelningen Djursjukhuset Malmö

När ett djur behöver stanna kvar på Djursjukhuset, får det bo hos oss på vår vårdavdelning. På vårdavdelningen ser vårt erfarna team till att alla djur har det så bra som möjligt. Vi har flera stallar och även en stor rastgård.

Infektionsavdelningen – för smittsamma sjukdomar

Till vår vårdavdelning hör också infektionsavdelningen. Om djuret har kräkningar eller diarré isoleras det på ett eget rum. Sköterskor och veterinärer på denna avdelning bär skyddskläder som byts mellan varje patient. Även du som djurägare visas in genom en separat ingång.

Trygghet för dig och ditt djur

Du kan känna dig trygg med att ditt djur får vård och omhändertagande av högsta kvalité under sin vistelse hos oss. Alla våra anställda har djurvårds-, djursjukvårds- eller veterinärutbildning. De flesta har sedan utvecklat specialintressen kring vissa djur och det finns därmed alltid någon på plats med kunskap om vad som behövs i varje specifikt fall.

Om du som djurägare vill lämna med personlig filt, koppel eller dylikt får ni gärna göra det vid överlämning men vi kan tyvärr inte garantera att returnera dessa. Detta beror på att vi håller hög standard på renlighet och tvättar allt som blir smutsigt och det är svårt att hålla isär privata filtar/koppel från våra egna. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Äter ditt djur specialkost är det bra om du meddelar detta vid inskrivningen, framförallt om ditt djur är allergiskt.

Vi håller kontakt med dig för fortlöpande information

Dagen efter ditt djur har blivit inskrivet hos oss, ringer vi till dig för att berätta hur ditt djur mår. Därefter har vi en löpande kontakt efter överenskommelse. Skulle ditt djurs hälsotillstånd försämras, sätter vi alltid in livsnödvändiga åtgärder, men vi gör inga ytterligare dyrbara behandlingar utan att först ha kontaktat dig. Veterinären ringer upp dig varje eftermiddag för att uppdatera dig hur ditt djurs mående och hur behandlingen går.

Du kan ringa eller besöka vårdavdelningen

Varje dag har vi telefontid så att du har möjlighet att ringa och höra hur det är med ditt djur. Läs mer i broschyren du fick med dig i samband med att ditt djur blev inskriven. Vi ber om förståelse för att vi ibland inte kan svara direkt, då vi kanske är mitt uppe i en undersökning eller behandling.

Är du fortsatt orolig kan du ofta nå vår kundservice under dagtid, 040 - 55 22 00, som hjälper dig vidare.

Ibland behöver en del av våra patienter besök för att uppmuntras, men det finns även en hel del djur som endast blir oroliga om det kommer besökare, vilket försvårar vårt arbete. Av erfarenhet vet vi att vissa djur blir väldigt ledsna när husse/matte går efter besökstidens slut och önskar därför förtroende att du som djurägare litar på att vi vet vad som är bäst för att just ditt djur ska tillfriskna så snabbt som möjligt!

Vårdavdelningen Evidensia Djursjukhuset Malmö


Våra recensioner

5

Tack❤️ till veterinär och alla som tagit hand om vår lilla kanintax Alexander🐕badad och fin! Vi hämtade hem honom igår efter en omtumlande vecka med komplikationer efter ingrepp på annan ort.Han mår mycket bättre, började äta direkt vi kom hem samt gjort nr.2😊

5

Ett stort TACK för ert fantastiskt lugna och omsorgsfulla sätt, när vi kom in med vår högt älskade akut sjuka katt. Tack för allt stöd och ett värdigt avslut för Missan efter mer än 19 fantastiska år tillsammans❤️‍🩹Alla ni 5 i personalen som vi möte, var så respektfulla och hade ett så varmt och professionellt bemötande.Ni är guld värda💖

5

Som vanligt ett jättefint bemötande - personliga, kunniga och rara! Min katt Ziri är dessutom väldigt lugn med er, ni har otroligt fin hand om djuren och jag är övertygad om att hon känner av den trygga energin. Hon är nästan lika bekväm och trygg hos er som när vi åker tåg (bifogad bild 😆 ).Tusen tack till er🥰❤️ ni är fantastiska!

4

Skrev tidigare en sämre recension. Men efter flera besök så har jag ändrat mig.Vi har åkt in & ut ungefär 10 gånger med en katt som har fått anfall. Varav alla besök har varit akuta, de svarar direkt i telefonen och tar emot henne så fort man kommer dit. Katten i fråga var inte tam, så det behövde användas klämbur & sedering vid varje besök. Hon låg inlagd 2 nätter och i eftermiddags blev det en avlivning.Jag är otroligt tacksam för flera vårdare/sköterskor och veterinärer. Tack för att ni har lyssnat och gjort mer tester, istället för att pusha avlivning. Några av er har varit helt underbara mot henne, trots hennes humör. Avlivningen blev väldigt fin, tack vare ert inredda rum. Tack för er förståelse och respekt för henne, trots hon har besvärat er med aggression.Vi kommer definitivt att återkomma, med våran andra katt.

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Övriga öppettider

Djursjukhuset

 • Måndag
  Öppet dygnet runt
 • Tisdag
  Öppet dygnet runt
 • Onsdag
  Öppet dygnet runt
 • Torsdag
  Öppet dygnet runt
 • Fredag
  Öppet dygnet runt
 • Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  Öppet dygnet runt

Butiken

 • Måndag
  07:00 - 20:00
 • Tisdag
  07:00 - 20:00
 • Onsdag
  07:00 - 20:00
 • Torsdag
  07:00 - 20:00
 • Fredag
  07:00 - 20:00
 • Lördag
  10:00 - 16:00
 • Söndag
  10:00 - 16:00

Medarbetare

Camilla Warnholtz

Poliklinik, bilddiagnostik, akutmottagning

Camilla

Chefsveterinär

Johanna Norrman Evidensia Malmö

Vård/IVA, internmedicin, Oftalmologi

Johanna

Chefsveterinär

Pågående utbildning till auktoriserad ögonlysare.
Läs mer om Johanna
Amelie Brunkwall

Amelie

Leg. Veterinär

Anna Holm

internmedicin

Anna

Leg. Veterinär

Pågående utbildning till master i internmedicin.
Läs mer om Anna
Våra medarbetare

Facebook inlägg