Smådjurskliniken Jönköping ...bara tassa in
Idag: 07:30–18:00

Välkommen till Smådjurskliniken Jönköping

Smådjurskliniken Jönköping

Vi erbjuder hund-, katt- och andra smådjursägare kvalificerad djursjukvård inom områdena medicin, ortopedi och kirurgi.

Vår ambition är att kombinera den lilla veterinärmottagningens engagemang och personliga bemötande med den stora mottagningens kompetens och resurser. Personalen är mycket kunnig och tar hand om alla djur med stort engagemang.

Vi startade vår verksamhet år 2000.

Varmt välkomna till oss!

Aktuellt

Nu ska vi bli ännu mer tillgängliga!

Smådjurskliniken Jönköping

Från och med 1:a februari förändrar vi våra öppettider. Detta för att vi ska kunna erbjuda en än högre servicenivå under våra tillgängliga tider. För dig som kund innebär det följande fördelar:

  • Kliniken och butiken har samma öppettider alla vardagar; mån-fre 07.30-18.00
  • Telefonen öppnar redan 07.00 och stänger 18.00
  • Första tillgängliga tid för besök till veterinär kommer bli redan 07.30 och vi har mottagning fram till 18.00.
  • Vi kommer erbjuda ännu fler tillgängliga tider för besök till sköterska, såsom vaccination, kloklipp mm under hela dagen. Dessa tider går självklart bra att boka via telefon, men finns även tillgängliga för bokning online!

Tack vare vår Onlinebokning, som finns tillgänglig för en mängd olika besöksorsaker, så kan du som kund boka in din tid precis när den passar dig! Onlinebokning går till och med att göra samma dag som du vill göra ditt besök. Alla tillgängliga tider hittar du här.

I och med förändringen kommer alltså våra tidigare populära vaccinationskvällar på tisdagar försvinna. Detta eftersom det nu kommer finnas många fler vaccinationstider tillgängliga under alla våra öppna dagar och du därmed kan välja en tid som passar just dig – även med väldigt kort varsel!

Välkomna till oss!

Aktuellt

Temakväll om mun- och tandvård för hund & katt den 23/4!

Att hundar och katter behöver hjälp med sina tänder är något som uppmärksammats allt mer den senaste tiden. Därför bjuder vi och vår partner Accesia in till en viktig och spännande temakväll den 23/4 kl. 18-20. Lyssna på vår föreläsning och ställ dina frågor till kunniga och erfarna tandveterinärer. Under kvällen gäller dessutom vårt erbjudande om ”3 för 2” på alla mun- och tandvårdsprodukter från Accesia, Virbac och Hill´s™*. Självklart bjuds även på fika.

Varmt välkommen med din anmälan på 036-37 91 91. Antalet platser är begränsat så ”först till kvarn” gäller.

*Den billigaste på köpet. Erbjudandet gäller vid köp av mun- och tandvårdsprodukter till ordinarie pris från Accesia, Virbac och Hill´s och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Klubberbjudande på Four friends twisted stick tuggpinnar

Nu sänker vi priset på Four friends twisted stick tuggpinnar (400g) för alla våra klubbmedlemmar.

Till erbjudandet

Tag 3 betala för 2!

Nu erbjuder vi rabatt på mun- och tandvårdsprodukter från flera välrenommerade leverantörer. Passa på!

Till erbjudandet

Nu kan du boka en tid hos oss online!

Att hitta en tid för kloklippning, vaccination och veterinärbesök hos oss har aldrig varit enklare. Tjänsterna går nu att boka online vilket gör att du själv kan välja en tid som passar just dig och ditt djur. Även bokning av gratis tand- och viktkoll finns tillgängligt online.

Välkommen att prova idag!

boka en tid