Smådjurskliniken Jönköping

...bara tassa in

Idag: Stängt

Välkomna till Smådjurskliniken Jönköping

Vi är en komplett smådjursklinik som erbjuder hund-, katt- och andra smådjursägare kvalificerad och uppdaterad djursjukvård och friskvård inom områdena medicin, hud, ortopedi, tand, kirurgi och rehab.

Flytt 21 oktober 2019

Vår kära klinik startades upp år 2000 på Strandängen. 21 oktober 2019 öppnar vi upp dörrarna för vår nya klinik i Ljungarum… MEN vi har invigning med fina rabatter och rundvisning lördag den 19.e (SE ”Nyheter” nedan för mer info) Platsen är i fin balans mellan landsbyggden och staden. Med skog och kohagar som närmsta granne, samt bra busslinjer och nära till Jönköpings centrum.

Adress: Verktygsvägen 1, 553 02 JÖNKÖPING

Tryck här för att se vad våran klinikchef Tomas säger om nya kliniken!

 

Nyheter

Invigningsfest 19 oktober!

Nu inviger vi vår nybyggda klinik på Verktygsvägen 1. Precis som tidigare kommer vi att erbjuda förstklassig frisk- och sjukvård för ditt djur men nu i toppmoderna lokaler på ny adress.
Kom och fira med oss kl. 10.30-14.00 den 19 oktober!

• 20% rabatt på foder från Purina, Royal Canin och Hill´s™*
• 50% rabatt på kattsand från Odour Lock**
• Goodiebags till de 20 först betalande kunderna (värde ca: 200 kr).
• Representant från Hill´s™* och Virbac finns på plats i butiken.
• Kortare föreläsningar med våra veterinärer och sjukgymnast.
• Rundvandring på kliniken.
• Överraskningar för barnen
Vi bjuder självklart på fika under hela dagen.

Varmt välkomna!

*Max 2 foderpåsar/flak per hushåll. Gäller på ordinarie priser från Purina, Royal Canin (ej Senior, Renal, Mature och Mobility), Hill´s™ och Odour Lock så långt lagret räcker t.o.m. 23/10 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. **Gäller på ordinarie priser så långt lagret räcker t.o.m. 23/10 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Nu har vi höstkampanj!

Från och med den 1 september till och med den 31 oktober 2019 har vi fina rabatter på foder från Royal Canin och Hill's, fodertillskott för häst, tandvård och godis!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

- Ni har stängt, vart tar vi vägen?

Ni är alltid välkomna att besöka vår klinik på våra öppettider måndag till fredag... MEN du kan även i lugn och ro boka ditt icke akuta besök hos oss dygnet runt online. På startsidan (HEM) finner du en grön knapp för att komma direkt till vår onlinebokning.

Vi hänvisar er även vidare till våra fina kollegor på MinVeterinär när vi har stängt. Bredvid den gröna knappen för onlinebokning finner du även en lila. Denna knapp låter dig komma vidare till en veterinär online på Evidensia via ett videosamtal.

Snabblänk till MinVeterinär

Flytt Oktober 2019 - ”Viktigt att satsa men inte tappa själen på vägen”

I oktober flyttar Evidensia Smådjurskliniken Jönköping till nya lokaler då de befintliga ska rivas. Klinikchef Tomas Bolin berättar om utvecklingen som flytten ger, men även vad som inte kommer att förändras.

Att klinikens spännande framtid väntar runt hörnet är tydligt när Tomas målande presenterar vad som komma skall. Med flytten är det dags att ta nästa steg och byta till lokaler som lever upp till bilden av den moderna djursjukvårdsklinik man är.

– Nu kan vi renodla vår nisch att vara en välkomnande liten klinik, med det stora sjukhusets kompetens. Vi är till exempel de enda i regionen som utför kastrering via laparoskopi, titthålsoperation, vilket är mindre smärtsamt för patienten. Det visar att i vår lilla personalstyrka ryms mycket kunskap, säger han.

Läs mer om vad vår klinikchef Tomas har att säga om nyöppningen av vår nya klinik