Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Smådjurskliniken Jönköping

...bara tassa in

Idag: 07:30–18:00

Välkommen till din veterinär hos Smådjurskliniken Jönköping

Vi är en komplett smådjursklinik som erbjuder hund-, katt- och andra smådjursägare kvalificerad och uppdaterad djursjukvård samt friskvård inom områdena medicin, hud, ortopedi, ultraljud, röntgen, datortomografi (CT), tand, kirurgi och rehab.

Vi har flyttat!

Våra tidigare lokaler på Strandängen står numera tomma och vår verksamhet fortsätter vidare på Verktygsvägen 1. Ni är varmt välkomna att boka tider på samma nummer som alltid eller tassa förbi för att se våra nya lokaler som vi mer än gärna visar upp.

Platsen är i fin balans mellan landsbyggden och staden. Med skog och kohagar som närmsta granne, samt bra busslinjer.

Tryck här för att se vad våran klinikchef Tomas säger om nya kliniken!

20% rabatt på kastrering

Om din hund eller katt inte ska användas till avel eller utställning kan kastration vara ett alternativ. Kastration reducerar risken för många sjukdomar och oönskade könsbundna beteenden. Fråga gärna oss om du har funderingar kring kastration eller om du vill boka tid direkt. Rabatten gäller på ordinarie pris för kastration på hund och katt t.o.m. 31/3 2021. Gäller ej kemisk kastrering, akuta eller medicinska fall. Våra priser baseras på kön och djurart. Boka online eller på telefon 036-37 91 91.

Vår nya bokningsapp är här

Nu lanserar vi Evidensias nya bokningsapp. Med den kan du som kund boka, ändra samt avboka besökstider. Appen är ett smidigt sätt att boka besök när det passar dig, utan att behöva ta hänsyn till våra öppettider.

Läs mer

Nyheter från Purina

Tidy Cats från Purina är en klumpbildande kattsand som är enkel att rengöra. Låser in fukt, neutraliserar dålig lukt och 99,6 % dammfritt.

Dentalife är en innovativ tuggpinne som vetenskapligt bevisat rengör även de mest svåråtkomliga bakre tänderna som är mest känsliga för uppbyggnad av plack och tandsten. Inga tillsatta, konstgjorda smakämnen eller färgämnen, innehåller vitamin D och kalcium.

Så förhindrar vi eventuell smittspridning

Evidensia behöver, precis som alla andra, ta vårt ansvar vid den rådande risken för coronasmitta. Därför praktiserar vi noggrann hand-, klinik- och luftvägshygien hos oss. Våra besökare är välkomna som vanligt men uppmanas att följa våra hygieninstruktioner samt förhålla sig till följande:

Är du bekräftad bärare av covid-19 viruset, visar symptom eller är satt i karantän för att du eventuellt kan vara smittad, besök inte våra djurkliniker eller djursjukhus

Stämmer du in på något av ovanstående:

Låt någon annan ta ditt djur till veterinärbesöket
Behöver ditt djur AKUT hjälp, vänd dig om möjligt till något av våra större djursjukhus
Använd gärna vår onlinetjänst Min Veterinär när du behöver rådgivning för ditt djur

Vi uppmanar också alla djurägare att:

I största möjliga mån vara enbart 1 person per patient inne på djurkliniken/djursjukhuset

Tack för din medverkan. Tillsammans kan vi förhindra eventuell smittspridning!

Läs mer

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Cat Friendly

Vad innebär Cat Friendly klinik?
Smådjurskliniken Evidensia Jönköping är certifierade som Cat Friendly Clinic på silvernivå!
Det betyder bland annat att vi har en hög standard på vård och omsorg av katter. Att vår klinik är anpassade för att uppfylla katters behov och att vi har en hög nivå på kunskap och utrustning för att ta hand om din katt på bästa sätt.
Frågor angående den kattvänliga kliniken kan ställas till vår kattambassadör, Leg. Djursjukskötaren Veronica Alexandersson.

Här kan du läsa vidare om vad det innebär att vara Cat Friendly

Beställ via mail - få utlämnat på parkeringen

Är du i en riskgrupp eller vill inte ta några onödiga risker under rådande Coronasituation? Ta hjälp av vårt specialerbjudande och få ditt foder eller annan butiksprodukt utlämnat via vår godsmottagning på parkeringen.

Ring oss eller lägg din beställning via telefon eller e-mail.

- Ni har stängt, vart tar vi vägen?

När vi har stängt hänvisar er vidare till våra fina kollegor på MinVeterinär.
Men ni kan alltid nå oss via telefon under våra öppettider och vår onlinebokning finns alltid tillgänglig för icke akuta besök.

Snabblänk till MinVeterinär

Nya rutiner för SKK röntgen!

Innan du bokar en tid hos din veterinär för röntgenundersökning av din hunds höft-eller armbågsleder, måste du som djurägare beställa avläsning av bilderna via SKK.s hemsida.
Du kan betala avläsningsavgiften från 12 månader till 24 timmar innan besöket.

Gå in på SKK.s hemsida. Tryck på fliken "E-tjänster" och välj därefter "beställ röntgenavläsning". Följ sedan de 4 steg som står.

SKK röntgenavläsning