Smådjurskliniken Jönköping ...bara tassa in
Idag: 07:30–18:00

Välkommen till Smådjurskliniken Jönköping

Smådjurskliniken Jönköping

Vi erbjuder hund-, katt- och andra smådjursägare kvalificerad djursjukvård inom områdena medicin, ortopedi och kirurgi.

Vår ambition är att kombinera den lilla veterinärmottagningens engagemang och personliga bemötande med den stora mottagningens kompetens och resurser. Personalen är mycket kunnig och tar hand om alla djur med stort engagemang.

Vi startade vår verksamhet år 2000.

Varmt välkomna till oss!

Aktuellt

Nu ska vi bli ännu mer tillgängliga!

Smådjurskliniken Jönköping

Från och med 1:a februari förändrar vi våra öppettider. Detta för att vi ska kunna erbjuda en än högre servicenivå under våra tillgängliga tider. För dig som kund innebär det följande fördelar:

  • Kliniken och butiken har samma öppettider alla vardagar; mån-fre 07.30-18.00
  • Telefonen öppnar redan 07.00 och stänger 18.00
  • Första tillgängliga tid för besök till veterinär kommer bli redan 07.30 och vi har mottagning fram till 18.00.
  • Vi kommer erbjuda ännu fler tillgängliga tider för besök till sköterska, såsom vaccination, kloklipp mm under hela dagen. Dessa tider går självklart bra att boka via telefon, men finns även tillgängliga för bokning online!

Tack vare vår Onlinebokning, som finns tillgänglig för en mängd olika besöksorsaker, så kan du som kund boka in din tid precis när den passar dig! Onlinebokning går till och med att göra samma dag som du vill göra ditt besök. Alla tillgängliga tider hittar du här.

I och med förändringen kommer alltså våra tidigare populära vaccinationskvällar på tisdagar försvinna. Detta eftersom det nu kommer finnas många fler vaccinationstider tillgängliga under alla våra öppna dagar och du därmed kan välja en tid som passar just dig – även med väldigt kort varsel!

Välkomna till oss!

20% rabatt på kastration hund och katt

Om din hund eller katt inte ska användas till avel eller utställning kan kastration vara ett alternativ. Den minskar risken för vissa sjukdomar och påverkar många oönskade hormonstyrda beteenden till det bättre. Vi har lång erfarenhet av kastration på hund och katt och hjälper er gärna. Varmt välkommen att kontakta oss för tidsbokning eller rådgivning. Ring oss för att boka tid: 036-37 91 91

Läs om hur kastration går till här.

*Erbjudandet gäller för hund och katt under perioden 15/1-28/2-2019 och pris varierar baserat på kön och/eller vikt. Gäller ej akuta eller medicinska fall. Gäller ej laparaskopi

Nytt år! Kampanjpriser på utvalda produkter

Det nya året har precis börjat och det firar vi med att ha kampanj på flera fina erbjudanden.

Till kampanjen

Klubberbjudanden

Vi inviger det nya året med riktigt bra erbjudanden i kundklubben! Se våra erbjudanden här.

Till våra klubberbjudanden

Nu kan du boka en tid hos oss online!

Att hitta en tid för kloklippning, vaccination och veterinärbesök hos oss har aldrig varit enklare. Tjänsterna går nu att boka online vilket gör att du själv kan välja en tid som passar just dig och ditt djur. Även bokning av gratis tand- och viktkoll finns tillgängligt online.

Välkommen att prova idag!

boka en tid