Smådjurskliniken Jönköping

...bara tassa in

Idag: 07:30–18:00

Välkommen till Smådjurskliniken Jönköping

Smådjurskliniken Jönköping

Hallå där!

Hos oss erbjuder vi hund-, katt- och andra smådjursägare kvalificerad djursjukvård inom områdena medicin, ortopedi, kirurgi och rehab.

Vår ambition är att kombinera den lilla veterinärmottagningens engagemang och personliga bemötande med den stora mottagningens kompetens och resurser. Personalen är mycket kunnig och tar hand om alla djur med stort engagemang.

Varmt välkomna till oss!

Flytt hösten 2019

Vår kära klinik startades upp år 2000 här på Strandängen. Hösten 2019 kommer vi flytta till våra nya lokaler i Ljungarum. Platsen är i fin balans mellan landsbyggden och staden. Med skog och kohagar som närmsta granne, samt bra busslinjer och nära till Jönköpings centrum.

Var uppmärksamma kring våra kommande kundaktiviteter kring flytten. Mer information kommer när flytten börjar närma sig.

 

Nyheter

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Till alla djurägare där ute önskar vi en trevlig sommar!

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Försommarkampanj

Från och med den 1 maj till och med den 30 juni 2019 har vi 20% på utrustning för häst och hund, 15% på utvalda foder och 25% på hudvård för valpar, kattungar och hästar.

Till produkterna

Ännu mer tillgängliga!

Från och med 1:a februari förändrar vi våra öppettider för att kunna erbjuda en än högre servicenivå och tillgänglighet.

- Telefonlinjen är öppen kl. 07:00-18:00.
- Butiken är öppen kl. 07:30-18:00.
- Besök till veterinär samt sköterska mellan kl. 07:30-18:00.

OBS! Våra tidigare vaccinationskvällar har fallit bort då vi utökat våra skötersketider dag-och kvällstid.

Våra öppettider

Nu kan du boka en tid hos oss online!

Att hitta en tid för kloklippning, vaccination och veterinärbesök hos oss har aldrig varit enklare. Tjänsterna går nu att boka online vilket gör att du själv kan välja en tid som passar just dig och ditt djur, ÄVEN SAMMA DAG! Även bokning av gratis tand- och viktkoll finns tillgängligt online.

Välkommen att prova idag!

Boka en tid