Smådjurskliniken Jönköping

...bara tassa in

Idag: Stängt

Välkomna till Smådjurskliniken Jönköping

Vi är en komplett smådjursklinik som erbjuder hund-, katt- och andra smådjursägare kvalificerad och uppdaterad djursjukvård inom områdena medicin, hud, ortopedi, tand, kirurgi och rehab.

Med poliklinik innehållande röntgen, ultraljud och eget laboratorium samt tandvårdsavdelning, operationsavdelning, rehab-och friskvårdsavdelning och en innehållsrik butik hjälper vi dig och ditt djur på bästa sätt. Vi lägger även stor vikt på förebyggande vård och kostrådgivning. Inga frågor är för stora eller små för oss.

Vår personal är ständigt nyfikna på att ta nästa steg inom djursjukvård och därför kontinuerligt vidareutbilda sig för att följa med i utvecklingen.

Vår ambition är att kombinera den lilla veterinärmottagningens engagemang och personliga bemötande med den stora mottagningens kompetens och resurser. Vår personal är mycket kunnig och tar väl hand om alla era djur med stort engagemang.

Flytt oktober 2019

Vår kära klinik startades upp år 2000 på Strandängen. I oktober 2019 öppnar vi upp dörrarna för vår nya klinik i Ljungarum. Platsen är i fin balans mellan landsbyggden och staden. Med skog och kohagar som närmsta granne, samt bra busslinjer och nära till Jönköpings centrum.

Adress: Verktygsvägen 1, 553 02 JÖNKÖPING

Tryck här för att se vad våran klinikchef Tomas säger om nya kliniken!

 

Nyheter

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Nu har vi höstkampanj!

Från och med den 1 september till och med den 31 oktober 2019 har vi fina rabatter på foder från Royal Canin och Hill's, fodertillskott för häst, tandvård och godis!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

- Ni har stängt, vart tar vi vägen?

Ni är alltid välkomna att besöka vår klinik på våra öppettider måndag till fredag... MEN du kan även i lugn och ro boka ditt icke akuta besök hos oss dygnet runt online. På startsidan (HEM) finner du en grön knapp för att komma direkt till vår onlinebokning.

Vi hänvisar er även vidare till våra fina kollegor på MinVeterinär när vi har stängt. Bredvid den gröna knappen för onlinebokning finner du även en lila. Denna knapp låter dig komma vidare till en veterinär online på Evidensia via ett videosamtal.

Snabblänk till MinVeterinär

Flytt Oktober 2019 - ”Viktigt att satsa men inte tappa själen på vägen”

I oktober flyttar Evidensia Smådjurskliniken Jönköping till nya lokaler då de befintliga ska rivas. Klinikchef Tomas Bolin berättar om utvecklingen som flytten ger, men även vad som inte kommer att förändras.

Att klinikens spännande framtid väntar runt hörnet är tydligt när Tomas målande presenterar vad som komma skall. Med flytten är det dags att ta nästa steg och byta till lokaler som lever upp till bilden av den moderna djursjukvårdsklinik man är.

– Nu kan vi renodla vår nisch att vara en välkomnande liten klinik, med det stora sjukhusets kompetens. Vi är till exempel de enda i regionen som utför kastrering via laparoskopi, titthålsoperation, vilket är mindre smärtsamt för patienten. Det visar att i vår lilla personalstyrka ryms mycket kunskap, säger han.

Läs mer om vad vår klinikchef Tomas har att säga om nyöppningen av vår nya klinik