Smådjurskliniken Jönköping

...bara tassa in

Idag: 07:30–18:00

Om oss

Vår klinik är mottagare av remitterade patienter från många oväntade håll och kanter i Sverige som inte har möjligheter att utföra större ingrepp. Vi har i allt väsentligt samma kompetens och utrustning att utföra kvalificerade medicinska utredningar och kirurgiska behandlingar som större enheter. Om ditt djur behöver någon speciell vård som vi ej kan erbjuda, remitterar vi naturligtvis er vidare till kollegor för att få bästa tänkbara omsorg.

Receptionen

Våra receptionister är de första ni bemöter när ni tassar in på vår klinik. De är våra spindlar i nätet som har hand om bland annat butiken och receptionen samt det mesta av vår telefon-och mailkontakt. När ni kommer in till oss ber vi er oftast att vänta utanför eller i vårat väntrum för att sedan bli inkallade av våra sköterskor eller veterinärer. Vi hjälper dig även efter ert besök med att t.ex finna rätt foder, hjälpa till med direktregleringar till försäkringsbolagen eller svara på uppkomna frågor. Vi hjälper gärna till med både stort och smått!

Vår mottagning/poliklinik

På mottagningen är du med och får träffa någon av våra veterinärer. Du har gott om tid på dig att berätta om ditt djur och veterinären gör en första undersökning. Ibland görs små ingrepp polikliniskt tillsammans med husse och matte.
Ofta träffar du även någon av våra erfarna djursjukvårdare eller djurvårdare på polikliniken. Dom hjälper dig med t.ex. höftledsröntgen, vaccination, bandageläggning, blodprovstagning, goda råd och klipper klor. Vi har på vår nuvarande poliklinik fyra stora undersökningsrum, ett röntgenrum, ett ultraljudsrum, ett infektionsrum och ett hund-och kattstall för inneliggande patienter under dagen.

Operations-och tandavdelningen

På vår operationsavdelning tar våra vana veterinärer, djursjukvårdare och djurvårdare hand om era djur inför operationer eller större ingrepp. Här håller även vårt duktiga tandteam till. Vi har operationssalar för både tand, mjukdels-och benoperationer. Här finns det även avskilda hund-och kattstallar för endast tand-och operationspatienter.

Våran rehab

I vår anläggning finns även en rehabavdelning som består utav ett undersökningsrum utrustat med vibrationsplatta, laser, m.m samt ett träningsrum med en vattentrask (rullband i ett vattenbad). Här träffar ni våran sjukgymnast/fysioterapeut som hjälper ert djur i sitt tillfrisknande t.ex efter en operation.

Nya kliniken

Vi ser även mycket fram emot vår nya klinik som öppnar upp flera stora utrymmen för oss så som flera undersökningsrum, CT-utrustning, större rehabiliteringsavdelning, och en mycket större och innehållsrik butik, m.m.

 

Smådjurskliniken Jönköping har medlemskap i Svensk Djursjukvård och därmed uppfyller de högt ställda kraven som det innebär. Klinikens samtliga veterinärer är även medlemmar av Sveriges Veterinärförbund. En trygghet för dig som djurägare.