Smådjurskliniken Jönköping

...bara tassa in

Idag: 07:30–18:00

Om oss

Smådjurskliniken Jönköping Om Oss

Vi tar emot många patienter som remitterats till oss från andra veterinärer som själva inte har möjligheter att utföra större ingrepp. Vi har i allt väsentligt samma kompetens och utrustning att utföra kvalificerade medicinska utredningar och kirurgiska behandlingar som större enheter. Om ditt djur behöver någon speciell vård som vi ej kan erbjuda, remitterar vi naturligtvis till kollegor för att få bästa tänkbara omsorg.

 Följ oss på Facebook

Smådjurskliniken Jönköping uppfyller de högt ställda krav som fordras för medlemskap i Svensk Djursjukvård och är självfallet medlem där. Klinikens veterinärer är samtliga medlemmar av Sveriges Veterinärförbund. En trygghet för dig som djurägare.

Rehabiliteringsavdelning

Vår rehabiliteringsavdelning erbjuder olika behandlingar som; vattenlöpband (Water Walker), massage, laser, ledmobilisering, vibrationsträning, hemmaövningar och mycket mer. Det viktigaste är att vägleda, instruera och stötta djurägaren under hela konvalescensen. Vi för noggranna journalanteckningar och återkopplar direkt med ansvarig veterinär om något utöver det vanliga inträffar.

På vår rehabiliteringsavdelning arbetar en legitimerad sjukgymnast med vidare utbildning inom djurens hälso- och sjukvård. Hon läser för tillfället en Master i sjukgymnastik med inriktning mot veterinär medicin via University of Liverpool. Några av våra djursjukskötare har även genomgått rehabutbildning vid Statens lantbruksuniversitet (SLU), Axelsson´s Animal Massage School och/eller Strömsholms Regiondjursjukhus.

Rehabilitering omfattas idag av de flesta veterinärvårdsförsäkringarna.