Kurser & föreläsningar

Evidensia Smådjurskliniken Jönköping

Föreläsningar för våra kunder

Håll utkik här för att finna våra intressanta kurser och föreläsningar för er som kunder. Våra föreläsare brukar bestå utav att våra duktiga veterinärer pratar kring sina favoritområden. Ibland har vi även kollegor utifrån som kommer och föreläser hos oss.


September 2022

Hälsokurs hund Evidensia Jönköping

Hälsokurs Hund

Nu lanserar vi vår första hälsokurs för hund ledd av våra legitimerade fysioterapeuter Emma och Fanny!
Lär dig hur du ger din hund bästa förutsättningarna för ett hälsosamt hundliv. Ni kommer under fem tillfällen få kunskaper kring hundens anatomi, massage av er hund, näringslära och grundläggande fysträning. Kursen hålls på gräsytan på baksidan av smådjursklinikens lokaler och varje tillfälle innehåller både teoretiska och praktiska moment. 


Kursinnehåll

2 september
Hundens rörelseapparat – grundläggande anatomi och positionering
Praktik: Grunderna i statisk träning/position

9 september
Massage – teori och praktik

16 september
Träningskunskap – vad är bra träning?
Praktik: Stationsträning med övningar

23 september
Aktivering och träning – från valp till senior
Praktik: Fysträning i skog och mark med gemensam promenad

30 september
Näringslära – vad ska man tänka på när man väljer foder till sin hund?
Teori och praktik: Hantering i veterinärmiljö – Välkomna in på kliniken

Efter sista kurstillfället kommer det även finnas möjlighet till rundvandring på kliniken för de som vill.

Instruktörer 

Leg. fysioterapeuter Emma Fagerström och Fanny Wendelström.

Plats

Gräsplanen bakom smådjurskliniken. Adress: Verktygsvägen 1, Jönköping.

Datum och tid

Fredagar 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9 kl.14:30-15:45.

Förkunskaper

Hunden ska kopplad klara av att vistas i närheten av andra hundar. 

Pris

För medlemmar i Evidensias kundklubb: 2200 kr, för övriga: 2400 kr. Betalning sker via Klarna-länk som skickas till telefonnumret som ni anger vid anmälan. För att kursplatsen ska vara garanterad ska kursen vara betald innan kursstart. Om ni hellre önskar betala med betalkort här på kliniken kan vi lösa det om ni hör av er till oss.

Antal platser

Max 6 ekipage (Krävs minst 4 ekipage för kursstart)

Frågor

För eventuella frågor mejla till fanny.wendelstrom@evidensia.se


Anmälningsvillkor

Nedanstående allmänna villkor gäller för din anmälan till och deltagande i kursen

 1. Efter anmälan, skickar vi ett mejl till dig om ifall du har fått en plats på kursen. I samband med skickad bekräftelse på kursplats har bindande avtal ingåtts och ångerrätten börjar gälla enligt punkt 6 nedan.
 2. Om inte annat framgår av den kursspecifika informationen skickas faktura tillsammans med bekräftelsemejlet.
 3. Om instruktören tvingas ställa in kursen innan kursstart har du alltid rätt att återfå kursavgiften. Detsamma gäller om instruktören tvingas ändra tidpunkterna för kurstillfällena på ett sätt som medför att du inte kan delta i kursen. Instruktören förbehåller sig rätten att ställa in en kurs som får för få anmälda deltagare.
 4. Kursavgift kan återfås mot veterinär- eller läkarintyg.
 5. Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, 2005:59 (”DaL”) har du möjlighet att ångra din kursanmälan inom 14 dagar från dagen då bekräftelse skickats (ångerfristen).
 6. Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut.
 7. Om du uteblivit från något kurstillfälle av någon annan anledning än de ovan nämnda, är detta kurstillfälle förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfälle då du var frånvarande.
 8. På våra kurser tillämpar vi tillsynslagen vilket innebär att hundägaren eller hundens förare under kursen har ”strikt ansvar” och är alltid skadeståndsskyldig om hunden skadar annan hund eller människa.

Anmäl dig här

* Obligatoriska fällt


Våra recensioner

Anastacia Teplakova

5

Grym klinik. Vi har varit här pga. epilepsi, HCM och nu tandbesvär. Tycker att personalen alltid är pigga, glada och lägger mycket tid på varje patient. Dom är duktiga på att läsa av när jag inte förstår och förklarar gärna helt stressfritt. Riktigt bra bemötande. En gång ringde en utav veterinärerna i syfte av att boka tandvårds tid men jag började fråga även massa annat, hon tog sig tiden att ta reda på alla svar, frågade t.om runt bland kollegorna osv. Skönt för mig som orolig kattägare! Vården i sig är suverän rakt igenom. Priserna är som hos de flesta, kostsamma men absolut inte så dyra som på vår förra klinik, på annan ort. Satan vad det kostade på där, man vart luspank direkt!!! Här är det rimligt, speciellt med tanke på mängden personal, utbudet av vård etc. Känner att min lilla katt är i riktigt trygga händer.

Monica Isaksson

4

Fick tid fort för operation. Mycket trevlig personal. Dock fick man lämna in sitt djur tidigt på morgonen,och när jag ringer sju timmar senare,så har dom fortfarande inte påbörjat operation! Om det är många operationer och ev akut fall så kanske man hade kunnat lämna in lite senare på dagen. Många oroliga timmar i onödan för matte och husse . I övrigt mycket nöjd.

MrNimbuz

5

Bästa kliniken 🙏så tacksam för Rocqys operation och eftervård ❤️

JMÖ eastman

5

Rätt människor på rätt plats. Så humana och så genomsnälla❤️ Tack för att vår Alva fick ett fint avsked. Och det kändes så bra att en i personalen var kvar hos Alva när vi gick. Det har jag inte varit med om på någon annan veterinärstation. Tack❤️

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Telefontid vardagar kl. 07:00 - 18:00
OBS! Vi har stängt årets alla röda dagar.
 • Måndag
  07:30 - 18:00
 • Tisdag
  07:30 - 18:00
 • Onsdag
  07:30 - 18:00
 • Torsdag
  07:30 - 18:00
 • Fredag
  07:30 - 18:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Anna

  Anna

  Leg. Veterinär

  Anne

  Anne

  Leg. Veterinär

  Birgitta

  Birgitta

  Leg. Veterinär (Sjukskriven)

  Britt

  Britt

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg