Behandlingar för hund, katt och smådjur Smådjurskliniken Jönköping

Behandlingar och tjänster på Smådjurskliniken Jönköping

Här kan du läsa mer om de behandlingar och tjänster vi erbjuder för hund, katt och smådjur på Evidensia Smådjurskliniken Jönköping. Flera av våra behandlingar går att boka online direkt här på hemsidan.

Behandlingar och tjänster för hund, katt och smådjur

Vi erbjuder följande behandlingar på Smådjurskliniken Jönköping. Fler av våra behandlingar går att boka online direkt här på hemsidan.

Våra recensioner

Hannah Olsson

5

Ett helt fantastiskt bemötande av personalen på Evidensia här i Jönköping! Vi fick sån bra hjälp med vår hankatt som hade tid för kastrering idag. Jag har bara erfarenhet av en veterinär sedan tidigare (en privat klinik här i Jönköping) och detta var som natt och dag! Bara det hur de på Evidensia brydde sig om eftervården på vår misse var suveränt. Smärtstillande blev utskrivet på recept och en krage fick vi med oss hem. Inget som vår tidigare veterinär erbjöd alls. Vi är så nöjda och kommer fortsätta gå till er!

Kerstin Söderberg

5

Väldigt fint bemötande av veterinären när vår älskade Amy fick somna in.

Linnéa Malm Sjölin

5

Helt fantastisk veterinärklinik! Lungt, tryggt och varmt i entren. Underbar personal både i reception och undersökningsrum. Kände mig hörd och lyssnad på, fick bra förklaringar och vetrinären va helt fantastisk med min nervösa hund. Kändes som ett terapibesök för både mig och Rolf. Tack så himla mycket!

Anna Norman

4

Vi var tvungna att avliva vår familjemedlem Bob. Evidensia var mycket professionella från att man ringde och rådfrågade till att vi kom på plats för behandlingen. Ligger nära naturen och lokalerna är ljusa och fina. Personalen var mycket empatiska och visar stor respekt för både djur och människor. När jag kollade runt på olika kliniker om pris så låg Evidensia mycket bra till. Lätt att få kontakt och tid för bokning. Vi är mycket nöjda och tacksamma hur de tog hand om oss och våran Bob. Rekommenderar denna klinik.

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Telefontid vardagar kl. 07:00 - 18:00
OBS! Vi har stängt årets alla röda dagar.
 • Måndag
  07:30 - 18:00
 • Tisdag
  07:30 - 18:00
 • Onsdag
  07:30 - 18:00
 • Torsdag
  07:30 - 18:00
 • Fredag
  07:30 - 18:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Anna

  Anna

  Leg. Veterinär

  default avatar

  Anne

  Leg. Veterinär

  Birgitta

  Birgitta

  Leg. Veterinär (Sjukskriven)

  Britt

  Britt

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg