Akutmottagningen
Djursjukhuset Gammelstads akutmottagning är öppen dygnet runt, alla dagar året runt.
Ring oss alltid innan du åker in.
0920 - 25 30 20

Djursjukhus Veterinär Gammelstad

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Ditt djursjukhus i Gammelstad - Öppet dygnet runt

Idag: Öppet dygnet runt

Akut öppettider

Akutmottagning – Alla dagar dygnet runt

0920-25 30 20
Ring oss gärna och meddela att du är på väg!

Kundservice och tidsbokning

0920-25 30 20 – Vardagar 07:00-17:00 | Helger stängt
djursjukhusetgammelstad@evidensia.se

Butik och reception

Vardagar 08:00-18:00 | Helger Stängt


Välkommen till din veterinär i Gammelstad

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är det enda jouröppna remissdjursjukhuset i norra Sveriges nordligaste delar. Vi har personal dygnet runt för att ta hand om våra inskrivna patienter.

Det medicinska teamet inriktar sig bland annat på kardiologi, dermatologi, diabetes, anestesi samt mag- och tarmstörningar. Till oss kommer patienter för ortopediska utredningar och operationer, mjukdelskirurgi, akut- och intensivvård, avancerad bilddiagnostik, medicinska utredningar, tandvård, friskvård och rehabilitering. Med komplett medicinsk-teknisk utrustning, biomedicinska analytiker och steriltekniker kan Djursjukhuset Gammelstad ge högkvalitativ, avancerad vård. 

Bred kompetens och samverkan mellan våra avdelningar garanterar att patientens behov är i fokus. Du och veterinären kommer också tillsammans fram till vad som är bäst för ditt djur, det gör att du kan känna dig trygg på Djursjukhuset Gammelstad. 

Varmt välkommen till oss!


Drop-in vaccination

Varmt välkommen på drop-in vaccination!

Onsdagar mellan kl. 17:00 - 19:00

Vänligen ta med ditt djurs vaccinationskort. Gäller ej rabies och leptospiros.


Aktuellt

Evidensia Djursjukvård

Klubberbjudande!
Vaccination 99 kr för hund och katt*

Vi förlänger succén och sänker priset! För hundar och katter i alla åldrar!

Är det dags för vaccination? Vaccination är ett av våra viktigaste verktyg för att undvika och minimera smittspridning. I Sverige har vi ett grundvaccin för både hundar och katter. För hundar är det valpsjuka, hepatit och parvovirus. Ofta rekommenderas också vaccination mot kennelhosta. För katter är det kattpest och kattsnuva. Genom att vaccinera skyddar du både ditt eget djur och andra från smitta.

*Erbjudandet gäller för vaccination (ej rabies och leptospiros) av för övrigt friska katter och hundar som bokas och genomförs under perioden 6/5-14/6 2024 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ordinarie pris. Gäller för dig som är eller blir medlem i kundklubben och endast på Evidensia Djursjukhuset Gammelstad. Ord. pris ca 560 kr.

Evidensia Djursjukvård

Klubberbjudande!
Kastration 20% rabatt för hund och katt*

Om din hund eller katt inte ska användas till avel kan kastration vara ett alternativ. Kastration reducerar risken för många sjukdomar och oönskade könsbundna beteenden.

*Erbjudandet gäller på ordinarie pris för normalkastration av för övrigt friska katter och hundar som bokas och genomförs under perioden 6/5-14/6 2024. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller ej kemisk kastrering, titthålsoperation, akuta eller medicinska fall. Gäller för dig som är eller blir medlem i kundklubben och endast på Evidensia Djursjukhuset Gammelstad.

Evidensia Djursjukvård

Nu är fästingsäsongen här!

Nu när fästingsäsongen är här är det viktigt att minimera risken för bett och eventuell sjukdom så gott det går. Gör det till en vana att undersöka din katt eller hund regelbundet och använd lämpligt fästingmedel i förebyggande syfte.

*95 kr per recept per djur. Gäller t.o.m. 31/8 2024.

Evidensia Djursjukvård

Upptäck fördelarna med Evidensia-appen

Med Evidensia-appen kan du:
 • Boka besök när det passar dig - både ­klinikbesök och videosamtal
 • Boka videosamtal och få rådgivning och rekommendationer, diagnos av ditt djurs hälsoproblem eller förskrivning av lättare receptbelagda läkemedel
 • Se hemgångsråd, receptförnyelse och information
 • Se kommande bokningar och tidigare bokningar
Evidensia-appen ger dig djursjukvård med valfrihet, tillgänglighet och trygghet!
Evidensia Djursjukvård

Hos oss kan du betala med Klarna

Ibland kommer en veterinärkostnad oväntat och det kan kännas skönt att dela upp sin betalning. Hos oss kan du skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Vi erbjuder betalning via Klarna, där du kan välja att betala direkt (via kort eller banköverföring), betala senare (faktura) samt delbetalning.

Fråga oss i receptionen om du vill veta mer.

Ladda ner Klarna-appen i App Store

Ladda ner Klarna-appen i Google Play

Våra recensioner

4

Mycket bra information av veterinär o andra som skötte om min hund

5

Mycket bra djurklinik men dyrt

5

Otroligt vänligt bemötande och proffsigt omhändertagande när min fina flat-tjej fick behov av akut vård och operation. Regelbundna uppdateringar kring måendet och fortsatt utredning och information kring priser så att slutbeloppet inte blev någon överraskning. Mycket varm och fin personal. Jag är så tacksam för att ni tog så bra hand om Freja.

5

Fantastiskt personal! Väldigt professional och personlig bemötande.

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Övriga öppettider

Kliniken

 • Måndag
  Öppet dygnet runt
 • Tisdag
  Öppet dygnet runt
 • Onsdag
  Öppet dygnet runt
 • Torsdag
  Öppet dygnet runt
 • Fredag
  Öppet dygnet runt
 • Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  Öppet dygnet runt

Butiken

 • Måndag
  08:00 - 18:00
 • Tisdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 18:00
 • Torsdag
  08:00 - 18:00
 • Fredag
  08:00 - 18:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Maria Karlsson

Maria

Djursjukhuschef

Djursjukhuschef sedan april 2024 med lång erfarenhet som ledare och chef inom många branscher. Organisations och teamutveckling och att leda tillsammans med våra medarbetare i utveckling och förändring är det som gör detta arbetet jätteroligt.  Har två ragdollkatter hemma.
Läs mer om Maria
Helena Stoltz

Helena

Operativchef / Dagligkoordinator

Jag började på Evidensia Djursjukhuset Gammelstad 2015 som djurvårdare.  Idag jobbar jag som Operativ chef med personalansvar för vår fina kundsupport och vaktmästare.  Förutom att stötta och vägleda min personal så jobbar jag som daglig koordinator och schemaläggare.
Läs mer om Helena
Linda Olofsson

Polklinik / Operation / Ortopedi

Linda

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

Jag tog veterinärexamen vid SLU i Uppsala 2013 och har sedan dess jobbat på Djursjukhuset Gammelstad. Jag tycker det mesta är roligt och intressant men mitt huvudintresse är kirurgi. Jag har gått flera utbildningar inom mjukdelskirurgi och ett två-årigt ortopediprogram. Ni träffar mig framför allt i samband med hältutredningar och operationer. Jag är också chefsveterinär för vår operations- och rehabavdelning samt personalchef för våra veterinärer. 
Läs mer om Linda
default avatar

Akutmottagning / Polklinik / Operation / Hygiengruppen

Camilla

Chefssköterska/ Leg. Djursjukskötare

Våra medarbetare

Facebook inlägg