Djursjukhuset Gammelstad Din trygghet, dygnet runt, året om
Idag: Öppet dygnet runt

Tisdag, 4/12, är vår telefonväxel stängd på grund av internutbildning. Vi hänvisar akuta sjukdomsfall till Evidensia Djurkliniken Öjebyn på telefonnummer 0911 -665 75. Jour för akuta fall öppnar kl.20.00.

Vi är det enda djursjukhuset i norra Sverige

Det ställs stora krav för att man skall få kalla sig Djursjukhus. Särskild vikt läggs vid kompetens, tillgänglighet, medicinska, kirurgiska och tekniska resurser. Allt detta gör att du kan känna trygghet när du anlitar oss på Djursjukhuset Gammelstad.

Djursjukhuset Gammelstad har jourverksamhet dygnet runt

Att kunna nå oss dygnet runt är en förutsättning för att du som djurägare ska veta att vi finns och tar ansvar för ditt djur när du behöver oss. På vårt djursjukhus får djur och djurägare den bästa vården dygnet runt – året om. Om jourverksamheten »

Våra mer än 23 000 patientbesök årligen består av både privata djurägare och företagskunder som Securitas, Flygvapnet och Polisen.

Öppettider butik

Vardagar: 08:00 – 18:00 (Onsdagar till 19:00)

 

Aktuellt

December kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben

Under December får våra klubbmedlemmar sju exklusiva erbjudanden.

Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben

Utveckling ger nya karriärmöjligheter i Gammelstad

Med en CT på ingång till Djursjukhuset i Gammelstad öppnas möjligheterna upp för att erbjuda kunderna fler behandlingar. Men det är inte bara kunderbjudandet som utvecklas. Hela personalstyrkan är med på tåget.

En av dem som utvecklar sin kompetens för att bygga djursjukhusets framtid är Ida Nordkvist, legitimerad djursjuksköterska med röntgen som specialinriktning. Just nu auskulterar hon på Specialistdjursjukhuset Strömsholm för att få lära sig mer om CT-undersökningar och smarta flöden kring patienterna.

- Jag går bredvid Annelie Bjurstedt och Linnéa Berglund för att lära mig mer om hur man arbetar med CT, hur man ska tänka när man positionerar patienten och hur arbetsflödet kan se ut. Jag är extremt nördig på röntgen och tycker det är vansinnigt roligt. Det är en hel vetenskap med mycket fysik och man får tänka och omsätta kunskapen i praktisk problemlösning. Det känns lite som julafton att vi får den här maskinen i Gammelstad, säger Ida.

Hon har även börjar hålla utbildningar i röntgen för att sprida kunskapen i sköterskegruppen när en bildavdelning växer fram.

Nu kan du beställa e-recept online

Om du behöver recept på till exempel avmaskningsmedel eller fästingprofylax till din hund eller katt så kan du skicka en förfrågan via vår hemsida.

Du kan också använda formuläret för att önska förlängning av ett recept om ditt djur står på långtidsbehandling för tex ledproblem, förutsatt att ni följer upp djurets hälsotillstånd och behandling regelbundet på kliniken.

Du finner formuläret och mer information nedan.

Till formuläret

Akutmottagning på jourtid

På jourtid tar vi endast emot samtal om akuta sjukdomsfall. På jourtid måste du alltid ringa före besök så vi är redo att ta emot er.

Jourtelefon: 070 - 380 30 80.

Gratis tandkontroll

På Djursjukhuset Gammelstad erbjuder vi gratis tandkontroll på hund och katt.

Boka tid för besök på 0920 - 253020.

Läs om tandvård

Drop-in vaccinationer

På onsdagar kl 17-19 kan du komma och vaccinera din katt eller hund utan att boka tid. Detta gäller för de vanliga vaccinationer man tar regelbundet. Det går också att boka tid för vaccination via vår telefonväxel alla dagar i veckan.

Läs mer

PennHip-röntgen

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad kan nu stolt meddela att vi nu även kan erbjuda PennHip-röntgen (Pennsylvania Hip Improvement Program) av höfter. Det är en diagnostisk metod för att tidigt i hundens liv kunna utvärdera och gradera höftledslaxiteten. Detta erbjuder uppfödare ett tidigt beslutsunderlag för sitt urval av individer. Det ger även veterinären en tidig möjlighet till en förbättrad rådgivning till djurägare med drabbade hundar vilka förebyggande strategier som bäst kan minska utvecklingen av sjukdomen.