Djurkliniken Höllviken din lokala klinik på Näset
Idag: 08:00–20:00

Evidensia Djurkliniken Höllviken har stor kompetens och hjärta för veterinärvård. Här arbetar veterinärer och sköterskor i ett härligt team.

Djurkliniken Höllviken är din lokala klinik på Näset!

Varmt välkomna!

Kliniken:
Måndag och torsdag 8-19
Tisdag,onsdag och fredag 8-16

Butik:
Måndag-fredag 8-20
Lördag 10-17
Söndag 11-17

Telefon
Klinik: 040-618 91 00

Onlinebokningen är öppen dygnet runt
Boka en tid här

 

Välkommen på föreläsning (OBS. fullbokad)

Börjar din katt bli till åren? Besök oss på kliniken i Höllviken tisdagen den 28 augusti, kl. 18.00-20.00, och få tips om vilka tecken du ska leta efter för att veta hur din katt mår.

Veterinär Marie Börgesson berättar om vanliga sjukdomar hos äldre katter och Royal Canin informerar om hur du kan förebygga dem. Dessutom får alla deltagare smakprover på foderpåsar, generösa erbjudanden och 20% rabatt på seniorkollspaketet*.

Vi bjuder på fika och visar er runt i våra fina lokaler i Höllviken

OBS. Föreläsningen är nu fullbokad.

*Erbjudandet om seniorkollspaket gäller för katt om du bokar under kvällen den 28/8. Rabatten faller ut den dag då seniorkollen genomförs. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Augusti kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad.

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande.

Att bli medlem är såklart gratis.

Se alla erbjudanden

Nu har vi sänkt priserna!

När olyckan är framme och det blir akut så känns det självklart att göra allt man kan för att hjälpa sin vän. I de fallen spelar kostnaden ofta mindre roll. Men undersökningar och vård är inte bara viktigt för sjuka och skadade djur, utan även för friska.
Därför har vi nu sänkt priserna på flera förebyggande insatser och behandlingar så som vaccination, kastration och valpbesiktning m fl. Allt för djurens skull.

Har du frågor eller vill boka tid direkt så ringer du enkelt Djurkliniken i Höllviken på 040-618 91 00 eller Djurkliniken i Trelleborg på 0410-180 80.
Flera av våra tjänster går även att boka online på evidensia.se.

Varma hälsningar från oss i Höllviken & Trelleborg!

*Detta är våra nya sänkta priser:
Vaccin DHPPI 299 kr
Tandstenstagning från 1850 kr
Kastration hanhund från 2850 kr
Kastration tik från 3800 kr
Kastration hankatt 499 kr
Vaccination katt 249 kr

Till Onlinebokningen

Frisk mun för katt och hund!

Regelbundna besök hos tandläkaren är ofta en självklarhet för dig och mig, men inte för våra djur. De flesta av oss har nog upplevt den där obehagliga känslan av tandvärk. Det ilar och smärtar vid minsta lilla rörelse. Det drabbar även våra djur. Något som förstås kan vara väldigt svårt att upptäcka i tid.

Därför bjuder vi in till möjligheten att låta undersöka din kära familjemedlems tänder helt kostnadsfritt. Boka tid hos någon av våra duktiga tandsköterskor så hjälper de dig med kostnadsfri undersökning och bedömning av tandhälsan hos just din hund eller katt. Du når oss enkelt på 040-618 91 00 men du kan också välja att boka en tid online genom att klicka på den blå "knappen" nedan.

*Erbjudandet för PTR – Professionell tandrengöring gäller t o m 31/5-2018. Ord. pris för hund från 1 850 kr och ord. pris för katt från 1 660 kr exkl. dental röntgen.

till Onlinebokningen

Tack Andreas för två trevliga dagar utbildningsdagar

Personalen i Höllviken och Trelleborg har genomfört en HLR utbildning (hjärt-lungräddning). Det är en viktig utbildning som är nyttig de flesta att bekanta sig med. Men för personal i yrken där mycket människor besöker lokalerna blir det ännu viktigare.
Vi har hjärtstartare både på kliniken i Höllviken och Trelleborg samt utbildad personal.

Välkommen Gabriella Niegemann!

Vill du öva med din hund eller katt på veterinärbesök samtidigt som du får hjälp och träningstips på kliniken av en beteendespecialiserad sköterska? Vår nya medarbetare på Evidensia Trelleborg och Höllviken, Gabriella Niegemann erbjuder just detta.

Hon är utbildad etolog och är Fear Free certifierad. Träningsbesöken planeras helt utifrån dina önskemål och hundens eller kattens behov för att göra veterinärbesöken till en positiv upplevelse. Dessa kan bestå av allt från miljöträning för valpen och kattungen till träning av den vuxna individen som har dåliga erfarenheter i klinikmiljö sedan tidigare.
Det finns möjlighet att träna på olika moment som kan tänkas uppkomma vid klinikbesök så som vägning och olika typer av undersökning. Med hjälp av dessa träningsbesök får din fyrbenta familjemedlem chansen att vänja sig vid alla dofter, intryck och konstiga föremål som hör till på en klinik.
Utöver detta kan Gabriella så småningom även ta emot besök för beteendekonsultationer om du upplever att ditt djur har ett problembeteende som du vill ha hjälp med att förstå och hantera.

Nu kan vi erbjuda rehab i Höllviken

Från och med den 3 december så kommer djursjukgymnasten Marie Bergergård att arbeta hos oss varannan onsdag mellan 8-12.

Läs mer om Marie och Rehab

Du känner väl till att vi erbjuder ultraljudsundersökningar här hos oss i Höllviken?

Katrine Lindegaard, Leg veterinär med specialistkompetens inom sjukdomar hos hund och katt, finns tillgänglig för alla typer av ultraljud.

Ring oss för kostnadsfri rådgivning om du vill veta mer eller boka tid för en undersökning.

Tel: 040-618 91 00

Mer informarion om ultraljud

Nu kan du boka en tid online!

Vi har nu gjort en rad av tjänster och behandlingar tillgängliga för onlinebokning.
Det kommer göra det mycket enklare att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Välkommen att prova redan idag!

boka en tid

Generösa öppettider i vår butik

Måndag - fredag 10 - 20, lördag 10 - 17, söndag 11 - 17.