Djurkliniken Höllviken

din lokala klinik på Näset

Idag: 08:00–20:00

Välkommen till din veterinär hos Djurkliniken Höllviken

 

Evidensia Djurkliniken Höllviken har stor kompetens och hjärta för veterinärvård. Här arbetar veterinärer och sköterskor i ett härligt team.

Onlinebokningen är öppen dygnet runt

Boka en tid här

Aktuellt

Professionell tandvård för hund och katt

Att hundar och katter behöver hjälp med sina tänder är något som uppmärksammats allt mer de senaste 10 till 15 åren. Idag vet vi att ca: 50% av alla katter har någon form av tandsjukdom och att hela 80% av hundar över 4 års ålder har någon typ av inflammation i tandens stödvävnad. Detta innebär förstås en hel del onödigt lidande för dem.

Under hela november erbjuder vi 20% rabatt på Evidensias tandvårdspaket*. I tandvårdspaketet har vi inkluderat klinisk undersökning, narkos, dentalröntgen, professionell tandrengöring samt eventuellt framtagande av behandlingsplan. Är du osäker på om tandvårdspaketet är nödvändigt för just ditt djur så erbjuder vi även en helt kostnadsfri tandkoll* med grundlig undersökning av mun, tänder och tandkött. Dock utan röntgen och möjlighet att finna eventuell tandproblematik som ligger dold i tandköttet.

Ring 040-618 91 00 för bokning av Evidensias tandvårdspaket eller boka kostnadsfri tandkoll online.

Välkommen!

*Erbjudandet gäller 1/11-30/11-2019. Ordinarie pris på tandvårdspaket för hund är 3 550 kr och
2 750 kr för katt. Kostnadsfri tandkoll, värde 690 kr.

Boka nu

Nu har vi vinterkampanj!

Från och med den 1 november till och med den 31 december 2019 har vi fina rabatter på lugnande produkter, pälsvård från Espree och lampor från Orbiloc till mörkerpromenaderna!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi sänkt priserna!

När olyckan är framme och det blir akut så känns det självklart att göra allt man kan för att hjälpa sin vän. I de fallen spelar kostnaden ofta mindre roll. Men undersökningar och vård är inte bara viktigt för sjuka och skadade djur, utan även för friska.
Därför har vi nu sänkt priserna på flera förebyggande insatser och behandlingar så som vaccination, kastration och valpbesiktning m fl. Allt för djurens skull.

Har du frågor eller vill boka tid direkt så ringer du enkelt Djurkliniken i Höllviken på 040-618 91 00 eller Djurkliniken i Trelleborg på 0410-180 80.
Flera av våra tjänster går även att boka online på evidensia.se.

Varma hälsningar från oss i Höllviken & Trelleborg!

Till Onlinebokningen

Tack Andreas för två trevliga dagar utbildningsdagar

Personalen i Höllviken och Trelleborg har genomfört en HLR utbildning (hjärt-lungräddning). Det är en viktig utbildning som är nyttig de flesta att bekanta sig med. Men för personal i yrken där mycket människor besöker lokalerna blir det ännu viktigare.
Vi har hjärtstartare både på kliniken i Höllviken och Trelleborg samt utbildad personal.

Du känner väl till att vi erbjuder ultraljudsundersökningar här hos oss i Höllviken?

Katrine Lindegaard, Leg veterinär med specialistkompetens inom sjukdomar hos hund och katt, finns tillgänglig för alla typer av ultraljud.

Ring oss för kostnadsfri rådgivning om du vill veta mer eller boka tid för en undersökning.

Tel: 040-618 91 00

Mer informarion om ultraljud

Nu kan du boka en tid online!

Vi har nu gjort en rad av tjänster och behandlingar tillgängliga för onlinebokning.
Det kommer göra det mycket enklare att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Välkommen att prova redan idag!

boka en tid

Professionell tandvård för hund och katt

Att hundar och katter behöver hjälp med sina tänder är något som uppmärksammats allt mer den senaste tiden. Idag vet vi att 50% av alla katter har någon form av tandsjukdom och att hela 80% av hundar över 4 års ålder har någon typ av inflammation i tandens stödvävnad. Det innebär förstås en hel del onödigt lidande som skulle kunna undvikas med ökad kunskap hos oss djurägare.

Vi på Evidensia Djursjukvård har många erfarna veterinärer som hjälper dig att upptäcka, förebygga och korrekt behandla dessa tandsjukdomar.

Välkommen med din bokning på 040-618 91 00 eller boka direkt online genom att klicka på den gröna knappen här uppe till höger.

Pris (inkl. dental röntgen) för hund från 3550 kr och för katt från 2750 kr.