Djurkliniken Höllviken

din lokala klinik på Näset

Idag: 10:00–17:00

Evidensia Djurkliniken Höllviken har stor kompetens och hjärta för veterinärvård. Här arbetar veterinärer och sköterskor i ett härligt team.

Djurkliniken Höllviken är din lokala klinik på Näset!

Varmt välkomna!

Kliniken:
Måndag och torsdag 8-19
Tisdag,onsdag och fredag 8-16

Dropin:
Fredag 9-16

Butik:
Måndag-fredag 8-20
Lördag 10-17
Söndag 11-17

Telefon

Klinik: 040-618 91 00
Butik: 040-618 91 20

 

Välkommen på föreläsning om mun- och tandvård för hund & katt!

Tisdag den 13 mars kl. 18:00-20:00 bjuder vi in till föreläsning om olika tandsjukdomar. Vi tipsar om hur du på bästa vis kan säkerställa en god munhälsa och därmed förebygga tandsjukdomar hos din hund eller katt.

Vi på bjuder på fika samt visar er runt på vår fina klinik i Höllviken. Under kvällen kommer Aptus att visa sina tandprodukter för hund & katt. Dessutom erbjuds alla deltagare 20% rabatt på borttagning av tandsten* samt 20% rabatt (på ord. pris) på hela vårt sortiment av tandprodukter t o m 31 mars.

Välkommen med din anmälan senast 8 mars här djurklinikenhollviken@evidensia.se
(Ange namn och mobilnummer så att vi kan få tag i dig om behov finns) eller ring 040-618 91 00. Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Passar du på att boka tid för professionell tandrengöring under kvällen så får du 20% rabatt på ordinarie pris den dagen behandlingen genomförs.

Varmt välkommen!

*Gäller förstås enbart djuren.

djurklinikenhollviken@evidensia.se

Tack Andreas för två trevliga dagar utbildningsdagar

Personalen i Höllviken och Trelleborg har genomfört en HLR utbildning (hjärt-lungräddning). Det är en viktig utbildning som är nyttig de flesta att bekanta sig med. Men för personal i yrken där mycket människor besöker lokalerna blir det ännu viktigare.
Vi har hjärtstartare både på kliniken i Höllviken och Trelleborg samt utbildad personal.

Välkommen Gabriella Niegemann!

Vill du öva med din hund eller katt på veterinärbesök samtidigt som du får hjälp och träningstips på kliniken av en beteendespecialiserad sköterska? Vår nya medarbetare på Evidensia Trelleborg och Höllviken, Gabriella Niegemann erbjuder just detta.

Hon är utbildad etolog och är Fear Free certifierad. Träningsbesöken planeras helt utifrån dina önskemål och hundens eller kattens behov för att göra veterinärbesöken till en positiv upplevelse. Dessa kan bestå av allt från miljöträning för valpen och kattungen till träning av den vuxna individen som har dåliga erfarenheter i klinikmiljö sedan tidigare.
Det finns möjlighet att träna på olika moment som kan tänkas uppkomma vid klinikbesök så som vägning och olika typer av undersökning. Med hjälp av dessa träningsbesök får din fyrbenta familjemedlem chansen att vänja sig vid alla dofter, intryck och konstiga föremål som hör till på en klinik.
Utöver detta kan Gabriella så småningom även ta emot besök för beteendekonsultationer om du upplever att ditt djur har ett problembeteende som du vill ha hjälp med att förstå och hantera.

Nu kan du boka en tid online!

Vi har nu gjort en rad av tjänster och behandlingar tillgängliga för onlinebokning.
Det kommer göra det mycket enklare att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Välkommen att prova redan idag!

boka en tid

Generösa öppettider i vår butik

Måndag - fredag 10 - 20, lördag 10 - 17, söndag 11 - 17.


Drop-in vaccination

Fredag 9 -16