Djurkliniken Höllviken din lokala klinik på Näset
Idag: 10:00–17:00

Välkommen till Djurkliniken Höllviken!

Evidensia Djurkliniken Höllviken har stor kompetens och hjärta för veterinärvård. Här arbetar veterinärer och sköterskor i ett härligt team.

Onlinebokningen är öppen dygnet runt

Boka en tid här

Aktuellt

Funderar du på att ta med din hund eller katt på nästa semester?

Då är du inte ensam. Att resa med djur blir allt vanligare. Ju mer vi människor reser, desto fler av oss vill också ta med sin fyrbenta familjemedlem på färden. Men hur går det egentligen till och vad bör man som ansvarig djurägare känna till och tänka på? Det reder vi ut den 24 april genom att bjuda in till föreläsning där vår kollega Bettina Birch-Larsen, leg. veterinär går igenom allt från viktiga förberedelser så som pass, vaccinationer och avmaskning till reseapotek och vanliga sjukdomar utomlands.
Kvällen inleds med fika och rundvandring i våra fina lokaler i Höllviken, Brädgårdsvägen 12, innan föreläsningen drar igång kl. 18.00.

Anmäl dig senast 22/4 på djurklinikenhollviken@evidensia.se eller ring 040-618 91 00. Föreläsningen är kostnadsfri men antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Varmt välkommen!

*Gäller på ordinarie priser för hund och katt om bokningen sker under kvällen den 24/4 och genomförs senast 31/7. Rabatten faller sedan ut det datum som vaccinationen genomförs.

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Klubberbjudande på Four friends twisted stick tuggpinnar

Nu sänker vi priset på Four friends twisted stick tuggpinnar (400g) för alla våra klubbmedlemmar.

Till erbjudandet

Tag 3 betala för 2!

Nu erbjuder vi rabatt på mun- och tandvårdsprodukter från flera välrenommerade leverantörer. Passa på!

Till erbjudandet

Nu har vi sänkt priserna!

När olyckan är framme och det blir akut så känns det självklart att göra allt man kan för att hjälpa sin vän. I de fallen spelar kostnaden ofta mindre roll. Men undersökningar och vård är inte bara viktigt för sjuka och skadade djur, utan även för friska.
Därför har vi nu sänkt priserna på flera förebyggande insatser och behandlingar så som vaccination, kastration och valpbesiktning m fl. Allt för djurens skull.

Har du frågor eller vill boka tid direkt så ringer du enkelt Djurkliniken i Höllviken på 040-618 91 00 eller Djurkliniken i Trelleborg på 0410-180 80.
Flera av våra tjänster går även att boka online på evidensia.se.

Varma hälsningar från oss i Höllviken & Trelleborg!

Till Onlinebokningen

Tack Andreas för två trevliga dagar utbildningsdagar

Personalen i Höllviken och Trelleborg har genomfört en HLR utbildning (hjärt-lungräddning). Det är en viktig utbildning som är nyttig de flesta att bekanta sig med. Men för personal i yrken där mycket människor besöker lokalerna blir det ännu viktigare.
Vi har hjärtstartare både på kliniken i Höllviken och Trelleborg samt utbildad personal.

Du känner väl till att vi erbjuder ultraljudsundersökningar här hos oss i Höllviken?

Katrine Lindegaard, Leg veterinär med specialistkompetens inom sjukdomar hos hund och katt, finns tillgänglig för alla typer av ultraljud.

Ring oss för kostnadsfri rådgivning om du vill veta mer eller boka tid för en undersökning.

Tel: 040-618 91 00

Mer informarion om ultraljud

Nu kan du boka en tid online!

Vi har nu gjort en rad av tjänster och behandlingar tillgängliga för onlinebokning.
Det kommer göra det mycket enklare att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Välkommen att prova redan idag!

boka en tid

Professionell tandvård för hund och katt

Att hundar och katter behöver hjälp med sina tänder är något som uppmärksammats allt mer den senaste tiden. Idag vet vi att 50% av alla katter har någon form av tandsjukdom och att hela 80% av hundar över 4 års ålder har någon typ av inflammation i tandens stödvävnad. Det innebär förstås en hel del onödigt lidande som skulle kunna undvikas med ökad kunskap hos oss djurägare.

Vi på Evidensia Djursjukvård har många erfarna veterinärer som hjälper dig att upptäcka, förebygga och korrekt behandla dessa tandsjukdomar. Under hela mars erbjuder vi i Höllviken kostnadsfri tandkoll och 20% rabatt på PTR, professionell tandrengöring*.

Välkommen med din bokning på 040-618 91 00 eller boka direkt online genom att klicka på den gröna knappen här uppe till höger.

*Erbjudandet på PTR – Professionell tandrengöring gäller 1-31 mars 2019.
Ord. pris (inkl. dental röntgen) för hund från 2995 kr och för katt från 2295 kr.