Djurkliniken Höllviken

din lokala klinik på Näset

Idag: 08:00–20:00

Välkommen till Djurkliniken Höllviken!

Evidensia Djurkliniken Höllviken har stor kompetens och hjärta för veterinärvård. Här arbetar veterinärer och sköterskor i ett härligt team.

Onlinebokningen är öppen dygnet runt

Boka en tid här

Aktuellt

Djurens Dag i Jägersro 24/8

Kom till oss på Djurens Dag i Jägersro 24/8 kl. 10-16. Fina erbjudande i vår monter.

Evidensiadagarna 29 augusti!

Den 29 augusti är det dags igen. Då välkomnar vi alla våra klubbmedlemmar till årets bästa dagar. Ta del av spännande aktiviteter och rabatterade produkter.

Är du inte klubbmedlem hos oss? Bli det på plats eller fyll i vårt formulär för medlemskap nedan.

Anmäl dig till kundklubben här

Seniorkoll 20% rabatt

Visste du att regelbundna veterinärundersökningar är ett av de viktigaste sätten att hålla din hund eller katt frisk och välmående genom hela livet? Och det blir förstås allt viktigare i takt med att djuret åldras.

När din hund eller katt når senior ålder, omkring 7 år lite beroende på ras, rekommenderar vi undersökning och laboratorietester en till två gånger årligen. Rutinkontroller hjälper veterinären att upptäcka sjukdomar i ett tidigt stadium, när de fortfarande kan behandlas eller kontrolleras på ett effektivt sätt. Studier visar att en majoritet av de seniora patienterna drabbats av någon åkomma som de kan bli hjälpta av att hantera, till exempel högt blodtryck, tandproblematik eller artros.

Har du kanske en äldre hund eller katt? Passa då på att boka en seniorkoll hos oss. Kollen inkluderar en klinisk hälsokontroll och några utvalda blodprover anpassade för att få en god bild av den åldrande patienten.

Varmt välkommen med din bokning på telefon 040-618 91 00 eller direkt online.

Läs mer om Seniorkoll och Artros här:
https://evidensia.se/vara-tjanster/seniorhalsokontroll/

Erbjudandet gäller 1- 31/8-2019. Ord. pris seniorkoll hund från 1700 kr och katt från 2250 kr. Seniorkollen riktar sig till djur som sedan tidigare inte har kända sjukdomar. Tillkommande provtagning eller behandling sker till ord. pris.

Boka online

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Högsommarkampanj

Från och med den 1 juli till och med den 31 augusti 2019 har vi 20% på Fortiflora kosttillskott från Purina, 20% på hudvård för hund och häst & tre unika webbrabatter; 10% på kylprodukter från Trixie, 10% på flytvästar från Hurtta & 20% på hästtäcken från Hansbo Sport! Samma sortiment på Vetapotek finns i butiker på våra kliniker, lokala avvikelser kan förekomma.

Till produkterna på Vetapotek

Nu har vi sänkt priserna!

När olyckan är framme och det blir akut så känns det självklart att göra allt man kan för att hjälpa sin vän. I de fallen spelar kostnaden ofta mindre roll. Men undersökningar och vård är inte bara viktigt för sjuka och skadade djur, utan även för friska.
Därför har vi nu sänkt priserna på flera förebyggande insatser och behandlingar så som vaccination, kastration och valpbesiktning m fl. Allt för djurens skull.

Har du frågor eller vill boka tid direkt så ringer du enkelt Djurkliniken i Höllviken på 040-618 91 00 eller Djurkliniken i Trelleborg på 0410-180 80.
Flera av våra tjänster går även att boka online på evidensia.se.

Varma hälsningar från oss i Höllviken & Trelleborg!

Till Onlinebokningen

Tack Andreas för två trevliga dagar utbildningsdagar

Personalen i Höllviken och Trelleborg har genomfört en HLR utbildning (hjärt-lungräddning). Det är en viktig utbildning som är nyttig de flesta att bekanta sig med. Men för personal i yrken där mycket människor besöker lokalerna blir det ännu viktigare.
Vi har hjärtstartare både på kliniken i Höllviken och Trelleborg samt utbildad personal.

Du känner väl till att vi erbjuder ultraljudsundersökningar här hos oss i Höllviken?

Katrine Lindegaard, Leg veterinär med specialistkompetens inom sjukdomar hos hund och katt, finns tillgänglig för alla typer av ultraljud.

Ring oss för kostnadsfri rådgivning om du vill veta mer eller boka tid för en undersökning.

Tel: 040-618 91 00

Mer informarion om ultraljud

Nu kan du boka en tid online!

Vi har nu gjort en rad av tjänster och behandlingar tillgängliga för onlinebokning.
Det kommer göra det mycket enklare att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Välkommen att prova redan idag!

boka en tid

Professionell tandvård för hund och katt

Att hundar och katter behöver hjälp med sina tänder är något som uppmärksammats allt mer den senaste tiden. Idag vet vi att 50% av alla katter har någon form av tandsjukdom och att hela 80% av hundar över 4 års ålder har någon typ av inflammation i tandens stödvävnad. Det innebär förstås en hel del onödigt lidande som skulle kunna undvikas med ökad kunskap hos oss djurägare.

Vi på Evidensia Djursjukvård har många erfarna veterinärer som hjälper dig att upptäcka, förebygga och korrekt behandla dessa tandsjukdomar.

Välkommen med din bokning på 040-618 91 00 eller boka direkt online genom att klicka på den gröna knappen här uppe till höger.

Pris (inkl. dental röntgen) för hund från 3550 kr och för katt från 2750 kr.