Veterinärhuset Sundsvall

Idag: 08:00–17:00

Välkommen till din veterinär hos Veterinärhuset Sundsvall Evidensia 

Vid akut sjukdom – ring 060-12 92 00

Ett sällskapsdjur är en familjemedlem som förtjänar bra omvårdnad genom livets alla skeden. Veterinärhuset Sundsvall erbjuder förebyggande vård, medicinska utredningar, kirurgi, ortopedi, artroskopi, videoendoskopi, avancerad bilddiagnostik som till exempel ultraljudsdiagnostik och CT/DT-undersökningar, tandbehandlingar och laboratorieundersökningar för hundar, katter och övriga små sällskapsdjur.

Behöver du ögonlysa din hund? Klicka dig in på avdelning och sedan ögon. Där ser du vilka datum våra ögonspecialister är på plats. Ring för tidsbokning.

Vid akut sjukdom och olycksfall, tryck 1 när du ringer så kopplas ditt samtal direkt till vår akuttelefon. Om vi inte svarar så beror det på att vi är upptagna med ett akut sjukt djur, lämna då ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan.

När vi har stängt hänvisar vi akuta sjukdomsfall till Distriktsveterinärerna, Specialistdjursjukhuset Strömsholm samt Djursjukhuset Sundsvall.

OBS! Vi är kontantfria. Hos oss betalar du med kort eller faktura via Klarna som betalningsalternativ.

Aktuellt

Salmonella

Vi har fått in flera katter som är positiv på Salmonella och vill att ni är extra uppmärksamma på hur er katt mår. Symptomen kan vara milda men om man märker att de äter och dricker dåligt, har diarréer eller kräkningar, har feber, känns slöa eller har ett försämrat allmäntillstånd så bör ni uppsöka veterinär.
Katten kan behöva komma in för dropp, eventuellt sondmatning och göra en provtagning för Salmonella och ta blodprover.

Salmonella är en zoonos, vilket betyder att den kan smitta mellan djur och människa. Läs gärna mer information på SVA:s hemsida.
https://www.sva.se/sport-och-sallskapsdjur/katt/sjukdomar/sjukdomar-a-o/salmonella-hos-katt

 

20 % på viktfoder

Till och med 15/3 erbjuder vi 20% rabatt på veterinärmedicinskt viktfoder från olika leverantörer. Finns att köpa i butik hos våra kliniker och i vår webbshop Vetapotek.

Till erbjudandet på Vetapotek

20% rabatt på kastration av hund och katt!

När din hund eller katt inte ska användas till avel eller utställning så kan kastration vara ett alternativ. Vårt erbjudande om 20% rabatt gäller till och med 31 mars på utvalda kliniker.

* Erbjudandet gäller 27/1-31/3-2020 på ordinarie priser för hund och katt. Ej akuta eller medicinska fall. Våra priser kan ha lokala avvikelser och variera baserat på kön, vikt och djurart.

Erbjudanden i kundklubben

Här finner du våra aktuella erbjudanden för dig som är medlem i vår kundklubb.

Bli medlem i kundklubben

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer