Idag: 08:00–17:00

Rehabilitering

Ibland behöver ditt djur uppföljande vård i form av rehab. Det kan till exempel vara efter en ortopedisk operation då den uppföljande tiden är viktig. Det kan också behövas sjukgymnastik vid neurologiska bekymmer eller verka förebyggande.

Vår rehab-ansvarige Jessica Pelz har ett nära samarbete med ansvarig veterinär och dom upprättar tillsammans en behandlingsplan och uppföljning för individualiserad rehabilitering.

Förebyggande åtgärder

Du som djurägare ser och känner ditt djur allra bäst och det är mycket man kan göra hemma. Vid ditt besök lär Jessica dig vad du ska vara uppmärksam på och visar hur du kan hjälpa ditt djur genom till exempel massage och stretching.

Den äldre hunden kan få värdefull hjälp genom förebyggande sjukgymnastik, likaså hundar med HD/ED problematik. Det kan räcka med några få besök för att du som djurägare ska få värdefulla redskap till att skapa en mer smärtfri tillvaro för hunden.

Jessica Pelz

Jessica är Cert. Fysioterapeut, Dipl. Hundmassör och Dipl. Hästmassör. Jessica har tidigare arbetat som huvudlärare på Axelsons Body Work school i Oslo och på Axelsons Animal Massage school.