Veterinärkliniken Malmö Evidensia

Kunskap och omtanke - trygghet för dig och ditt djur

Idag: 08:00–17:00

Välkommen till din veterinär hos Veterinärkliniken Malmö Evidensia!

Du hittar vår klinik i Malmö, direkt vid yttre ringvägens avfart 15, Klågerup/Kvarnby.

Vi erbjuder veterinärvård med kompetent personal i en lugn och trivsam miljö, där du och ditt djur kan känna er trygga.

Våra välutbildade veterinärer och sköterskor har ett stort personligt engagemang i patienterna och du kan därför vara säker på att bli omhändertagen på bästa sätt!

Här strävar personalen ständigt efter att bli bättre och lära sig mer. Vi har också goda kontakter med andra remissinstanser om det skulle finnas behov att remittera ditt djur till rätt lämpad specialist.

Veterinärkliniken har en central placering på Sallerupsvägen nära ICA Maxi Toftanäs och det finns gott om parkeringsplatser direkt intill kliniken.

Du kan även åka med buss 35 mot Kvarnby.

Välkommen till Veterinärkliniken Malmö!

Aktuellt

Under december månad kommer vi ha en julkalender med ett specifikt erbjudande per dag fram till den 23 december. Alla kunder som handlar någon produkt från julkalendern är dessutom med i en julklappsutlottning!

MUSTASCHKAMPEN 2019

Totalt blev det 1600 kr till Prostatacancerförbundet. Stort tack till er alla som varit med och bidragit genom att vaccinera era djur hos oss!

 

Boka Besök! Få 200 kr rabatt och 20% rabatt i butiken.

Få 200 kronor rabatt* på ditt besök när du blir ny kund hos oss på Veterinärkliniken Malmö Evidensia! Vid besöket får du också en värdecheck på 20%* vid ett köptillfälle på en valfri vara i vår butik. Rabatten gäller i två månader från utfärdat datum. För att boka en tid ring 040-49 50 60 eller boka online.

*Erbjudandet gäller t.o.m. 31/12-2019 och gäller nya kunder eller kunder som inte besökt Veterinärkliniken Malmö Evidensiasedan 31/12-18. Kom ihåg att meddela oss så du får ta del av detta erbjudande.

Boka nu

Nu har vi vinterkampanj!

Från och med den 1 november till och med den 31 december 2019 har vi fina rabatter på lugnande produkter, pälsvård från Espree och lampor från Orbiloc till mörkerpromenaderna!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss