Veterinärkliniken Malmö Evidensia

Kunskap och omtanke - trygghet för dig och ditt djur

Idag: 08:00–17:00

Välkommen till oss på Veterinärkliniken Malmö Evidensia!

Du hittar vår klinik i Malmö, direkt vid yttre ringvägens avfart 15, Klågerup/Kvarnby.

Vi erbjuder veterinärvård med kompetent personal i en lugn och trivsam miljö, där du och ditt djur kan känna er trygga.

Våra välutbildade veterinärer och sköterskor har ett stort personligt engagemang i patienterna och du kan därför vara säker på att bli omhändertagen på bästa sätt!

Här strävar personalen ständigt efter att bli bättre och lära sig mer. Vi har också goda kontakter med andra remissinstanser om det skulle finnas behov att remittera ditt djur till rätt lämpad specialist.

Veterinärkliniken har en central placering på Sallerupsvägen nära ICA Maxi Toftanäs och det finns gott om parkeringsplatser direkt intill kliniken.

Du kan även åka med buss 35 mot Kvarnby.

Välkommen till Veterinärkliniken Malmö!

Aktuellt

Temakväll om mun- och tandvård för hund & katt den 24/10!

Att hundar och katter behöver hjälp med sina tänder är något som uppmärksammats allt mer den senaste tiden. Därför bjuder vi in till en viktig och spännande temakväll den 24/10 kl. 18.00-19.30. Vi kommer också att presentera vårt eget tandvårdspaket.

Lyssna på vår föreläsning och ställ dina frågor till kunniga och erfarna tandveterinärer. Under kvällen gäller dessutom vårt erbjudande om 20% rabatt på mun- och tandvårdsprodukter från Accesia*. Självklart bjuds även på fika.

Varmt välkommen med din anmälan, senast 21/10. Antalet platser är begränsat så ”först till kvarn” gäller.

*Erbjudandet gäller vid köp av mun- och tandvårdsprodukter till ordinarie pris från Accesia och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Boka Besök! Få 200 kr rabatt och 20% rabatt i butiken.

Få 200 kronor rabatt* på ditt besök när du blir ny kund hos oss på Veterinärkliniken Malmö Evidensia! Vid besöket får du också en värdecheck på 20%* vid ett köptillfälle på en valfri vara i vår butik. Rabatten gäller i två månader från utfärdat datum. För att boka en tid ring 040-49 50 60 eller boka online.

*Erbjudandet gäller t.o.m. 31/12-2019 och gäller nya kunder eller kunder som inte besökt Veterinärkliniken Malmö Evidensiasedan 31/12-18. Kom ihåg att meddela oss så du får ta del av detta erbjudande.

Boka nu

Nu har vi höstkampanj!

Från och med den 1 september till och med den 31 oktober 2019 har vi fina rabatter på foder från Royal Canin och Hill's, fodertillskott för häst, tandvård och godis!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss