Drop-in vaccination för hund och katt
Måndagar kl. 15:00 - 16:30

Veterinär Malmö

Avdelningar Veterinärkliniken Malmö

På våra olika avdelningar arbetar alla med ett brinnande intresse för djur och med olika kompetenser. Tillsammans skapar våra olika avdelningar ett brett utbud av veterinärvård under samma tak.

Idag: 08:00 ­- 17:00

040-49 50 60

Måndag - fredag kl. 07:50 - 17:00

Nummertolvsvägen 4, 212 36 Malmö
4.5
327 Recensioner

Våra avdelningar


Polikliniken

Polikliniken fungerar lite som en vårdcentral, här tar vi emot allt från vaccinationer till medicinska utredningar och akutfall. Vi undersöker ditt djur tillsammans med er som djurägare och kan utföra röntgen, ultraljud och blodprov under utredningens gång utifrån behov. Om ditt djurs hälsotillstånd kräver stationärvård kan det skrivs det in för vidare utredning och behandling under dagen.

Hos våra leg. djursjukskötare på polikliniken kan du boka tid för:

 • Vaccination
 • Stygntagning
 • Chipmärkning
 • Kostrådgivning
 • Viktminsknings program
 • SKK-röntgen

Du kan alltid be om att få samma veterinär eller djursjukskötare vid varje besök.


Operation

På vår operationsavdelning utför vi olika typer av kirurgiska ingrepp, allt från enklare ingrepp till något mer avancerad mjukdelskirurgi. Våra lokaler är numera utformade så att katter och hundar sitter i separata stall för att skapa en så lugn och trygg miljö som möjligt under vistelsen hos oss. Vi lägger även stor vikt vid smärtlindring för att ditt djur ska må så bra som möjligt före, under och efter det kirurgiska ingreppet. När du hämtar hem ditt djur får du råd och instruktioner om hur du ska fortsätta med eftervården hemma.


Laboratorium

Vi har ett välutrustat laboratorium där en teknologie doktor (PhD) arbetar och säkerställer en hög kvalité på alla våra analyser. Allt från blodanalyser till upptäckter i mikroskopet görs dagligen. De få prover vi ej kan analysera skickar vi till samarbetspartners lokalt eller utomlands. 


Bilddiagnostik

Ultraljud

Vi erbjuder allt från enklare dräktighetsultraljud till mer avancerade ultraljudsutredningar både buk och hjärta samt ultraljudsledd provtagning.

Röntgen

Kliniken är utrustad med direkt digital röntgen.


Tandavdelningen

Visste du om att ca 50% av alla katter har någon typ av tandsjukdom och 80% av alla hundar över fyra års ålder någon typ av inflammation i tandens stödjevävnad? Därför är tandvård till djur viktigt och hos oss kan ni få hjälp.

Vår tandveterinär undersöker och behandlar ditt djurs tänder och vi erbjuder ett tandvårdspaket. I tandvårdspaketet ingår en klinisk undersökning där bettet kontrolleras och samtliga tänder räknas och undersöks. Därefter röntgas alla tänder med dentalröntgen för att kunna upptäcka pågående sjukdomar eller skador som inte går att identifiera på den kliniska undersökningen. Därefter utförs PTR (professionell tandrengöring), vilket innebär att all tandsten avlägsnas och tänderna poleras rena från plack både över och under tandköttskanten. Baserat på de fynd som hittats görs sedan en individuell behandlingsplan för just ditt djur.

All tandbehandling görs under full narkos på intuberat djur för att kunna göra bästa behandling och minska risken för komplikationer.


Våra recensioner

Josephine Nilsson

5

Jag har varit här och avlivat två av mina älskade råttor, Edith och Stina. Båda gånger fick jag världens bästa bemötande och alla var otroligt förstående när jag bad om extra grejer för att försäkra mig om att allt skulle gå så bra till som möjligt. Idag var jag inne med Stina och veterinären gav lugnande, narkosspruta och gas, och försökte ge det lugnade i munnen för att Stina skulle slippa sprutan. Jag är helt förstörd av saknaden efter dem, men också så tacksam över att veta att deras sista stund i livet blev så bra som den kunde bli. Jag har aldrig varit med om en annan veterinär som känts som att de bryr sig så mycket som de gjorde här. Tack så mycket!

Mike Josefsson

5

Vi har varit med våra två hundar för ett sista farväl och bägge gångerna har varit värdigt och fantastisk personal. Det tuffaste beslut vi djurägare ibland måste ta. Tack!

Åsa A

5

Trevlig och kunnig personal. Särskilt tjejen som tog emot i kassan var super.

madelaine buse

5

Idag var super bra, bra bemötande av alla och framförallt doktor så min fina katt kände sig trygg och jag också Tack

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

default avatar

Sanna

Klinikchef, Leg. Djursjukskötare

default avatar

LABORATORIEANSVARIG, INKÖPSANSVARIG, SCHEMAANSVARIG, BUTIKSANSVARIG, ADMINISTRATÖR FÖR HEMSIDA OCH FACEBOOK

Kristina

PhD

Kristina har magisterexamen i biokemi och är teknologie doktor (PhD) i bioteknik. Hon har jobbat inom djursjukvården som laboratorieansvarig och inköpsansvarig sedan 2007. Kristina analyserar dagligen många olika prover från våra patienter för att ge veterinärerna underlag till att ställa en korrekt diagnos. Hon ansvarar också för vår butik, schemaläggning och inköp av förbrukningsmaterial till kliniken.
Läs mer om Kristina
default avatar

Sofie

Leg. Veterinär

default avatar

Anna

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg