Drop-in vaccination för hund och katt
Måndagar kl. 15:00 - 16:30

Veterinär Malmö

Avdelningar Veterinärkliniken Malmö

På våra olika avdelningar arbetar alla med ett brinnande intresse för djur och med olika kompetenser. Tillsammans skapar våra olika avdelningar ett brett utbud av veterinärvård under samma tak.

Idag: 08:00 ­- 17:00

Telefontid: 
Mån-fre 07:50-17:00

Våra avdelningar


Polikliniken

Polikliniken fungerar lite som en vårdcentral, här tar vi emot allt från vaccinationer till medicinska utredningar och akutfall. Vi undersöker ditt djur tillsammans med er som djurägare och kan utföra röntgen, ultraljud och blodprov under utredningens gång utifrån behov. Om ditt djurs hälsotillstånd kräver stationärvård kan det skrivs det in för vidare utredning och behandling under dagen.

Hos våra leg. djursjukskötare på polikliniken kan du boka tid för:

 • Vaccination
 • Stygntagning
 • Chipmärkning
 • Kostrådgivning
 • Viktminsknings program
 • SKK-röntgen

Du kan alltid be om att få samma veterinär eller djursjukskötare vid varje besök.


Operation

På vår operationsavdelning utför vi olika typer av kirurgiska ingrepp, allt från enklare ingrepp till något mer avancerad mjukdelskirurgi. Våra lokaler är numera utformade så att katter och hundar sitter i separata stall för att skapa en så lugn och trygg miljö som möjligt under vistelsen hos oss. Vi lägger även stor vikt vid smärtlindring för att ditt djur ska må så bra som möjligt före, under och efter det kirurgiska ingreppet. När du hämtar hem ditt djur får du råd och instruktioner om hur du ska fortsätta med eftervården hemma.


Laboratorium

Vi har ett välutrustat laboratorium där en teknologie doktor (PhD) arbetar och säkerställer en hög kvalité på alla våra analyser. Allt från blodanalyser till upptäckter i mikroskopet görs dagligen. De få prover vi ej kan analysera skickar vi till samarbetspartners lokalt eller utomlands. 


Bilddiagnostik

Ultraljud

Vi erbjuder allt från enklare dräktighetsultraljud till mer avancerade ultraljudsutredningar både buk och hjärta samt ultraljudsledd provtagning.

Röntgen

Kliniken är utrustad med direkt digital röntgen.


Tandavdelningen

Visste du om att ca 50% av alla katter har någon typ av tandsjukdom och 80% av alla hundar över fyra års ålder någon typ av inflammation i tandens stödjevävnad? Därför är tandvård till djur viktigt och hos oss kan ni få hjälp.

Vår tandveterinär undersöker och behandlar ditt djurs tänder och vi erbjuder ett tandvårdspaket. I tandvårdspaketet ingår en klinisk undersökning där bettet kontrolleras och samtliga tänder räknas och undersöks. Därefter röntgas alla tänder med dentalröntgen för att kunna upptäcka pågående sjukdomar eller skador som inte går att identifiera på den kliniska undersökningen. Därefter utförs PTR (professionell tandrengöring), vilket innebär att all tandsten avlägsnas och tänderna poleras rena från plack både över och under tandköttskanten. Baserat på de fynd som hittats görs sedan en individuell behandlingsplan för just ditt djur.

All tandbehandling görs under full narkos på intuberat djur för att kunna göra bästa behandling och minska risken för komplikationer.


Våra recensioner

4

Kom in akut med en helt hysterisk och ångestfylld hund. Visserligen blev vi efter en jättejobbig natt med en helt oigenkännlig hund med smärtor och betedde sig som att hon var helt livrädd, förvånade när första Veterinären frågade : har hon fått i sig droger? Har ni sådana mediciner hemma? Väldigt konfunderade? Är det det första man frågar två jätterädda och trötta ängsliga hundägare? Men det kanske är standard på Evidensia? Men den resterande dagen så var personalen helt fantastiska i sättet att lugna oss oroliga Matte och Husse . Blev uppringda att nu kunde vi hämta henne, vi fick vänta 2 timmar innan dom kunde lämna ut henne på grund av flera inkommande akutfall ( vilket jag har förståelse för) tjejen i receptionen kunde inte hitta försäkringen, trots att vi gav försäkringsnumret? Min man fick åka dit idag och ordna upp det, men förstår att det kan bli så ibland , när det blev någon miss i kommunikationen, och hon gjorde sitt bästa och var mycket trevlig mot oss och beklagade väntetiden, men jag vill tacka speciellt en sjukvårdare som trots vår Smilla som var totalt i panik lugnt förklarade och gav oss olika alternativ till behandling för att ge lugnande för att överhuvudtaget kunna undersöka henne, jag kommer inte ihåg hennes namn, men utan henne hade jag nog inte vetat vad jag gjort 🤗Så TACK du tjej Som jobbade med Smilla och resten av personalen vi träffade: Ni var jättefina trots hög arbetsbelastning 😍 Smillas Matte och Husse den 13/5 på förmiddagen 🙏🏼

5

Trevlig personal och väldigt snälla mot våran vetrinärrädda vovve!

5

Alltid lika bra bemötande. Bra återkoppling både före och efter ingreppet. Proffsigt!

5

Fantastisk service

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid: 
Mån-fre 07:50-17:00
Helgdagar och andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

default avatar

Sanna

Klinikchef, Leg. Djursjukskötare

default avatar

LABORATORIEANSVARIG, INKÖPSANSVARIG, SCHEMAANSVARIG, BUTIKSANSVARIG, ADMINISTRATÖR FÖR HEMSIDA OCH FACEBOOK

Kristina

PhD

Kristina har magisterexamen i biokemi och är teknologie doktor (PhD) i bioteknik. Hon har jobbat inom djursjukvården som laboratorieansvarig och inköpsansvarig sedan 2007. Kristina analyserar dagligen många olika prover från våra patienter för att ge veterinärerna underlag till att ställa en korrekt diagnos. Hon ansvarar också för vår butik, schemaläggning och inköp av förbrukningsmaterial till kliniken.
Läs mer om Kristina
default avatar

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Ann-Marie

Leg. Veterinär

default avatar

Hanna

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg