Fästingrecept 95 kr direkt i mobilen, ladda ner Evidensia-appen.
Veterinär Malmö

Avdelningar Veterinärkliniken Malmö

På våra olika avdelningar arbetar alla med ett brinnande intresse för djur och med olika kompetenser. Tillsammans skapar våra olika avdelningar ett brett utbud av veterinärvård under samma tak.

Idag: 08:00 - 17:00

Tidsbokning:
Måndag-fredag kl. 07:50-17:00

Våra avdelningar


Polikliniken

Polikliniken fungerar lite som en vårdcentral, här tar vi emot allt från vaccinationer till medicinska utredningar och akutfall. Vi undersöker ditt djur tillsammans med er som djurägare och kan utföra röntgen, ultraljud och blodprov under utredningens gång utifrån behov. Om ditt djurs hälsotillstånd kräver stationärvård kan det skrivs det in för vidare utredning och behandling under dagen.

Hos våra leg. djursjukskötare på polikliniken kan du boka tid för:

 • Vaccination
 • Stygntagning
 • Chipmärkning
 • Kostrådgivning
 • Viktminsknings program
 • SKK-röntgen

Du kan alltid be om att få samma veterinär eller djursjukskötare vid varje besök.


Operation

På vår operationsavdelning utför vi olika typer av kirurgiska ingrepp, allt från enklare ingrepp till något mer avancerad mjukdelskirurgi. Våra lokaler är numera utformade så att katter och hundar sitter i separata stall för att skapa en så lugn och trygg miljö som möjligt under vistelsen hos oss. Vi lägger även stor vikt vid smärtlindring för att ditt djur ska må så bra som möjligt före, under och efter det kirurgiska ingreppet. När du hämtar hem ditt djur får du råd och instruktioner om hur du ska fortsätta med eftervården hemma.


Laboratorium

Vi har ett välutrustat laboratorium där en teknologie doktor (PhD) arbetar och säkerställer en hög kvalité på alla våra analyser. Allt från blodanalyser till upptäckter i mikroskopet görs dagligen. De få prover vi ej kan analysera skickar vi till samarbetspartners lokalt eller utomlands. 


Bilddiagnostik

Ultraljud

Vi erbjuder allt från enklare dräktighetsultraljud till mer avancerade ultraljudsutredningar både buk och hjärta samt ultraljudsledd provtagning.

Röntgen

Kliniken är utrustad med direkt digital röntgen.


Tandavdelningen

Visste du om att ca 50% av alla katter har någon typ av tandsjukdom och 80% av alla hundar över fyra års ålder någon typ av inflammation i tandens stödjevävnad? Därför är tandvård till djur viktigt och hos oss kan ni få hjälp.

Vår tandveterinär undersöker och behandlar ditt djurs tänder och vi erbjuder ett tandvårdspaket. I tandvårdspaketet ingår en klinisk undersökning där bettet kontrolleras och samtliga tänder räknas och undersöks. Därefter röntgas alla tänder med dentalröntgen för att kunna upptäcka pågående sjukdomar eller skador som inte går att identifiera på den kliniska undersökningen. Därefter utförs PTR (professionell tandrengöring), vilket innebär att all tandsten avlägsnas och tänderna poleras rena från plack både över och under tandköttskanten. Baserat på de fynd som hittats görs sedan en individuell behandlingsplan för just ditt djur.

All tandbehandling görs under full narkos på intuberat djur för att kunna göra bästa behandling och minska risken för komplikationer.


Våra recensioner

Lena Nurbo

4

Proffsig personal som tar väl hand om sina patienter.

Ävvs Wall

5

Underbar personal! Avlivade min gamla hund. Stor omtanke för oss i denna tunga stund.

Martin Johnsson

5

Trevliga som kunde sina saker. Service minded och ville verkligen hjälpa till. Även om de inte hade tid så hjälpte de till med nästa kontakt. Hade Catharina och var snäll mot vår hund

Qwe

5

Absolut nöjd. Väldigt trevliga och hjälpsama personer. Var värt varje kr. Även om summan sprang snabbt upp I höjden. En planerat på vad som skulle bli. Men vi fick exakt den hjälp vi behövde. Och som var bra för hunden idag. Det är allt som betyder något kan jag tycka. Tack för att ni finns när vi behöver er God jul och gott nytt år 🐶👩

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Tidsbokning:
Måndag-fredag kl. 07:50-17:00

Helgdagar och andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  default avatar

  Sanna

  Klinikchef, Leg. Djursjukskötare

  default avatar

  LABORATORIEANSVARIG, INKÖPSANSVARIG, SCHEMAANSVARIG, BUTIKSANSVARIG, ADMINISTRATÖR FÖR HEMSIDA OCH FACEBOOK

  Kristina

  PhD

  Kristina har magisterexamen i biokemi och är teknologie doktor (PhD) i bioteknik. Hon har jobbat inom djursjukvården som laboratorieansvarig och inköpsansvarig sedan 2007. Kristina analyserar dagligen många olika prover från våra patienter för att ge veterinärerna underlag till att ställa en korrekt diagnos. Hon ansvarar också för vår butik, schemaläggning och inköp av förbrukningsmaterial till kliniken.
  Läs mer om Kristina
  default avatar

  Sofie

  Leg. Veterinär

  default avatar

  Anna

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg