Ny lag: ID-märkning och registrering av katt, läs mer.

Butik

Veterinärkliniken Malmö Evidensia

Butik

I vår butik hittar ni ett urval av frisk- och dietfoder, hälso- och vårdprodukter samt tillbehör till ert djur.

Foder

Hos oss hittar ni foder från leverantörer som Royal Canin, Hill’s, Purina och Specific. För hundens och kattens välmående är det viktigt att man hittar rätt foder. Kom gärna in i butiken så hjälper våra kostrådgivare er med detta. Vi tar hänsyn till djurets ålder, kondition och eventuella sjukdomstillstånd.

 

Hälsa och vård

Vi har även ett brett utbud av hälso. och vårdprodukter av hög kvalitet.

Ni hittar produkter som hjälper vid rengöring samt problem inom till exempel hud, öron, ögon, stress, leder, mag-tarm, urin/lever/njurar och tänder.

 

Djurtillbehör

Hos oss hittar ni ett urval av belöningsgodis, tuggben, leksaker, pälsvårdprodukter och tillbehör till promenad och aktivitet.

I vårt sortiment av godis och tugg har de flesta produkterna en eller ett fåtal proteinkällor för att de ska passa de flesta hundar och katter. Detta gör det lite enklare om man har ett djur som går på specialdiet.

 

Kundklubb och kampanjer

I Kundklubben Evidensia Plus har vi unika klubberbjudanden till dig som medlem.

Gilla vår Facebooksida för att ta del av erbjudanden, tävlingar och nyheter och gå in på kundklubbens webbsida för att se alla klubberbjudanden!

Välkommen in att besöka oss!

 

Våra recensioner

Martin Johnsson

5

Trevliga som kunde sina saker. Service minded och ville verkligen hjälpa till. Även om de inte hade tid så hjälpte de till med nästa kontakt. Hade Catharina och var snäll mot vår hund

Pether Book

5

Bästa stället för min vovve med mycket trevlig personal.

Qwe

5

Absolut nöjd. Väldigt trevliga och hjälpsama personer. Var värt varje kr. Även om summan sprang snabbt upp I höjden. En planerat på vad som skulle bli. Men vi fick exakt den hjälp vi behövde. Och som var bra för hunden idag. Det är allt som betyder något kan jag tycka. Tack för att ni finns när vi behöver er God jul och gott nytt år 🐶👩

Ida Rönngren

5

Tog så fint hand om min lilla älskade Selma när hon skulle somna in efter 14år. Har innan gått hos Jenny som är underbar och duktig. Alltid tillmötesgående, svarar på frågor på att vänligt sätt när man ringer receptionen. Kan bara varmt rekommendera denna klinik. Kommer tillbaka när jag skaffat mig en ny liten livskamrat./Ida

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Vår telefonväxel är öppen för tidbokning:
Måndag-fredag 08:00 - 16:45

När telefonen är stängd kan vissa besök bokas via vår online bokning.

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Sanna Strömqvist

  Sanna

  Klinikchef, Leg. Djursjukskötare

  Kristina Håkansson

  LABORATORIEANSVARIG, INKÖPSANSVARIG, SCHEMAANSVARIG, BUTIKSANSVARIG, ADMINISTRATÖR FÖR HEMSIDA OCH FACEBOOK

  Kristina

  PhD

  Kristina har magisterexamen i biokemi och är teknologie doktor (PhD) i bioteknik. Hon har jobbat inom djursjukvården som laboratorieansvarig och inköpsansvarig sedan 2007. Kristina analyserar dagligen många olika prover från våra patienter för att ge veterinärerna underlag till att ställa en korrekt diagnos. Hon ansvarar också för vår butik, schemaläggning och inköp av förbrukningsmaterial till kliniken.
  Läs mer om Kristina
  Sofie Löwe

  Sofie

  Leg. Veterinär

  Anna Kowalska

  Anna

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg