Drop-in vaccination för hund och katt
Måndagar kl. 15:00 - 16:30

Behandlingar för hund och katt på Veterinärkliniken Malmö

Behandlingar och tjänster på Veterinärkliniken Malmö

På Veterinärkliniken Malmö får du hjälp med allt från förebyggande hälsovård till mer komplicerade operationer och medicinska utredningar. Här kan du läsa mer om de behandlingar och tjänster vi erbjuder.

Idag: 08:00 ­- 17:00

Telefontid: 
Mån-fre 07:50-17:00

Våra recensioner

4

Kom in akut med en helt hysterisk och ångestfylld hund. Visserligen blev vi efter en jättejobbig natt med en helt oigenkännlig hund med smärtor och betedde sig som att hon var helt livrädd, förvånade när första Veterinären frågade : har hon fått i sig droger? Har ni sådana mediciner hemma? Väldigt konfunderade? Är det det första man frågar två jätterädda och trötta ängsliga hundägare? Men det kanske är standard på Evidensia? Men den resterande dagen så var personalen helt fantastiska i sättet att lugna oss oroliga Matte och Husse . Blev uppringda att nu kunde vi hämta henne, vi fick vänta 2 timmar innan dom kunde lämna ut henne på grund av flera inkommande akutfall ( vilket jag har förståelse för) tjejen i receptionen kunde inte hitta försäkringen, trots att vi gav försäkringsnumret? Min man fick åka dit idag och ordna upp det, men förstår att det kan bli så ibland , när det blev någon miss i kommunikationen, och hon gjorde sitt bästa och var mycket trevlig mot oss och beklagade väntetiden, men jag vill tacka speciellt en sjukvårdare som trots vår Smilla som var totalt i panik lugnt förklarade och gav oss olika alternativ till behandling för att ge lugnande för att överhuvudtaget kunna undersöka henne, jag kommer inte ihåg hennes namn, men utan henne hade jag nog inte vetat vad jag gjort 🤗Så TACK du tjej Som jobbade med Smilla och resten av personalen vi träffade: Ni var jättefina trots hög arbetsbelastning 😍 Smillas Matte och Husse den 13/5 på förmiddagen 🙏🏼

5

Trevlig personal och väldigt snälla mot våran vetrinärrädda vovve!

5

Alltid lika bra bemötande. Bra återkoppling både före och efter ingreppet. Proffsigt!

5

Fantastisk service

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid: 
Mån-fre 07:50-17:00
Helgdagar och andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

default avatar

Sanna

Klinikchef, Leg. Djursjukskötare

default avatar

LABORATORIEANSVARIG, INKÖPSANSVARIG, SCHEMAANSVARIG, BUTIKSANSVARIG, ADMINISTRATÖR FÖR HEMSIDA OCH FACEBOOK

Kristina

PhD

Kristina har magisterexamen i biokemi och är teknologie doktor (PhD) i bioteknik. Hon har jobbat inom djursjukvården som laboratorieansvarig och inköpsansvarig sedan 2007. Kristina analyserar dagligen många olika prover från våra patienter för att ge veterinärerna underlag till att ställa en korrekt diagnos. Hon ansvarar också för vår butik, schemaläggning och inköp av förbrukningsmaterial till kliniken.
Läs mer om Kristina
default avatar

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Ann-Marie

Leg. Veterinär

default avatar

Hanna

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg