Ny lag: ID-märkning och registrering av katt, läs mer.
Veterinär Djursjukhus Östersund

Östersunds Djursjukhus Evidensia

Ditt djursjukhus i Östersund

Välkommen till Östersunds Djursjukhus

Vi erbjuder avancerad djursjukvård dygnet runt, året om. Vi lägger stor vikt vid att du som djurägare ska känna dig trygg med oss i både små och stora veterinärmedicinska frågor. Vi utför både ortopediska och medicinska utredningar och har en välutrustad kirurgisk avdelning med särskild inriktning mot ortopedi och akutkirurgi.

Vår vårdavdelning är bemannad dygnet runt och här behandlas ett stort antal intensivvårdspatienter och patienter som behöver vård under flera dygn.

Läs mer

Våra recensioner

Ena Rovira Castillo

5

Jag är sååå tacksamt för allt hjälp och stöd jag fick när min lilla Diezel fick hjälp av somna in . För evig tacksamt till dom som tog emot oss ! 2022-11-21 Nu fick min älskling vila i frid ! ❤️🌹❤️ Tack så mkt Ena Castillo

Anki Eriksson

5

Tack för ett fantastiskt fint bemötande då vi fick komma till er med vår hund som drabbats av livmoderinflammation. Vårt närmaste djursjukhus kunde inte ta emot oss, men hos er var vi välkomna. Efter fyra timmars bilresa kändes det så bra att bli bemött av trevliga och varma människor. Alice blev opererad, och nu är vi hemma i Dalarna igen!!

Annika Kjellberg

5

Stort tack för vården av min Saga i helgen. Det fotot ni skickade på kvällen och visade en betydligt piggare hund än när vi kom in betydde oerhört mycket. Stöttar er till fullo med att kräva covidpass. Om inte ni är friska finns ju ingen hjälp att få! Bra beslut! Idag äter Saga och lattjar runt med sina fotbollar som vanligt!😅

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

 • Måndag
  Öppet dygnet runt
 • Tisdag
  Öppet dygnet runt
 • Onsdag
  Öppet dygnet runt
 • Torsdag
  Öppet dygnet runt
 • Fredag
  Öppet dygnet runt
 • Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  Öppet dygnet runt