Veterinär Djursjukhus Östersund

Östersunds Djursjukhus Evidensia

Veterinär & djursjukhus i Östersund - Öppet dygnet runt

Akutmottagning – Alla dagar dygnet runt

063-13 40 00
Ring oss gärna och meddela att du är på väg!

Tidsbokning och reception

063-13 40 00 – Vardagar 08:00-18:00 | Helger Stängt
info@ostersundsdjursjukhus.se

Butik

Vardagar 08:00-18:00 | Helger 08:00-17:00


Välkommen till din veterinär i Östersund

Varmt välkommen till Östersunds Djursjukhus – din förtroendefulla veterinär i hjärtat av Jämtland.

Beläget i centrala Östersund, är vi en ledstjärna inom djursjukvård, utrustade med det senaste inom veterinärmedicinsk teknologi och drivna av en djup passion för djurs välbefinnande. Dygnet runt står vårt professionella team av veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare redo att ge ditt djur den vård det förtjänar.

Vårt breda utbud av tjänster sträcker sig från brådskande akutvård till förebyggande behandlingar och rådgivning, säkerställande att ditt husdjur erhåller den bästa möjliga omsorgen. Vi är stolta över vår avancerade kompetens inom ortopedi, där vi erbjuder allt från diagnostik till behandling av komplexa tillstånd. Vår avdelning för medicinska utredningar hanterar utmanande diagnoser med största noggrannhet, medan vår rehabiliteringsavdelning är utrustad med toppmoderna faciliteter för att främja snabb återhämtning och förbättra livskvaliteten för ditt djur.

På Östersunds Djursjukhus är vi engagerade i att ligga i framkant av veterinärmedicinsk innovation och service, allt för att vara den partner du och ditt djur kan lita på för en trygg och hälsosam framtid.


Aktuellt

Evidensia Djursjukvård

Klubberbjudande!
Vaccination 99 kr för hund och katt*

Vi förlänger succén och sänker priset! För hundar och katter i alla åldrar!

Är det dags för vaccination? Vaccination är ett av våra viktigaste verktyg för att undvika och minimera smittspridning. I Sverige har vi ett grundvaccin för både hundar och katter. För hundar är det valpsjuka, hepatit och parvovirus. Ofta rekommenderas också vaccination mot kennelhosta. För katter är det kattpest och kattsnuva. Genom att vaccinera skyddar du både ditt eget djur och andra från smitta.

Ring oss för att boka en tid!

*Erbjudandet gäller för vaccination (ej rabies och leptospiros) av för övrigt friska katter och hundar som bokas och genomförs under perioden 8/5-30/6 2024 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ordinarie pris. Gäller för dig som är eller blir medlem i kundklubben och endast på Östersunds Djursjukhus Evidensia. Ord. pris 600 kr.

Evidensia Djursjukvård

Klubberbjudande!
Kastration 20% rabatt för hund och katt*

Om din hund eller katt inte ska användas till avel kan kastration vara ett alternativ. Kastration reducerar risken för många sjukdomar och oönskade könsbundna beteenden.

Ring oss för att boka en tid!

*Erbjudandet gäller på ordinarie pris för normalkastration av för övrigt friska katter och hundar som bokas och genomförs under perioden 8/5-30/6 2024. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller ej kemisk kastrering, titthålsoperation, akuta eller medicinska fall. Gäller för dig som är eller blir medlem i kundklubben och endast på Östersunds Djursjukhus Evidensia.

Evidensia Djursjukvård

Djur dömer inte. Inte vi heller.

Djur accepterar dig som du är och har inga fördomar. 

Vi delar våra fyrfota vänners synsätt. Hos oss är det den starka viljan att hjälpa patienter och besökare som betyder något, inte hur du lever eller vem du blir kär i. Bara då blir Evidensias djursjukvård något att vara stolt över fullt ut.

Evidensia Djursjukvård

Nu är fästingsäsongen här!

Nu när fästingsäsongen är här är det viktigt att minimera risken för bett och eventuell sjukdom så gott det går. Gör det till en vana att undersöka din katt eller hund regelbundet och använd lämpligt fästingmedel i förebyggande syfte.

*95 kr per recept per djur. Gäller t.o.m. 31/8 2024.

Evidensia Djursjukvård

Upptäck fördelarna med Evidensia-appen

Med Evidensia-appen kan du:
 • Boka besök när det passar dig - både ­klinikbesök och videosamtal
 • Boka videosamtal och få rådgivning och rekommendationer, diagnos av ditt djurs hälsoproblem eller förskrivning av lättare receptbelagda läkemedel
 • Se hemgångsråd, receptförnyelse och information
 • Se kommande bokningar och tidigare bokningar
Evidensia-appen ger dig djursjukvård med valfrihet, tillgänglighet och trygghet!
Evidensia Djursjukvård

Hos oss kan du betala med Klarna

Ibland kommer en veterinärkostnad oväntat och det kan kännas skönt att dela upp sin betalning. Hos oss kan du skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Vi erbjuder betalning via Klarna, där du kan välja att betala direkt (via kort eller banköverföring), betala senare (faktura) samt delbetalning.

Fråga oss i receptionen om du vill veta mer.

Ladda ner Klarna-appen i App Store

Ladda ner Klarna-appen i Google Play

Våra recensioner

5

Tack för proffsigt bemötande under alla år som ni hjälpt mina hundar. Särskilt tack för er värme när de fick somna in.

5

Jag vill först säga att vi har haft jätte bra veterinärer djurskötare under tiden Ella var hos er och vi har blivit bra bemött. Efter 1 månads behandling och utredningar vad lilla Ella blivit sjuk i så fick vi ta beslut att låta hon somna in 30/ 4. En lång process och inget igentligen svar på varför hennes matstrupe blev så inflammerad så det inte gick att åtgärda. Hade hon ätit I sig något giftigt eller var det under narkosen hos er det gick fel. Vi får leva med att inte få svar och inte ha vår lilla valp Ella kvar. Men vi är tacksamma för det jobb ni gjorde för att Ella skulle bli frisk ändå.

4

Sehr nette Mitarbeiter, kompetente Ärzte. Preise sind leider extrem teuer, für Schweden aber normal.

5

Fantastisk vård för min sjuka valp som ätit giftsvamp

Våra öppettider

Övriga öppettider

Kliniken

 • Måndag
  Öppet dygnet runt
 • Tisdag
  Öppet dygnet runt
 • Onsdag
  Öppet dygnet runt
 • Torsdag
  Öppet dygnet runt
 • Fredag
  Öppet dygnet runt
 • Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  Öppet dygnet runt

Medarbetare

Mirja Karlsson

Djursjukhuschef

Mirja

Leg. Djursjukskötare

Anna Martinsson

Veterinärchef

Anna

Leg. Veterinär

Anniko Nydal

Anniko

Leg. Veterinär

Anna Snell

Anna

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg