Veterinär Djursjukhus Östersund

Östersunds Djursjukhus Evidensia

Ditt djursjukhus i Östersund

Välkommen till Östersunds Djursjukhus

Vi erbjuder avancerad djursjukvård dygnet runt, året om. Vi lägger stor vikt vid att du som djurägare ska känna dig trygg med oss i både små och stora veterinärmedicinska frågor. Vi utför både ortopediska och medicinska utredningar och har en välutrustad kirurgisk avdelning med särskild inriktning mot ortopedi och akutkirurgi.

Vår vårdavdelning är bemannad dygnet runt och här behandlas ett stort antal intensivvårdspatienter och patienter som behöver vård under flera dygn.

Läs mer

Evidensia Djursjukvård

Fästingrecept direkt i mobilen – 95 kr*

Eftersom fästingar är aktiva redan vid fem plusgrader så kan fästingsäsongen pågå nästan året om. Därför är det viktigt att minimera risken för bett och eventuell sjukdom så gott det går. Gör det till en vana att undersöka din hund eller katt regelbundet och använd lämpligt fästingmedel i förebyggande syfte.

*95 kr per recept per djur. Gäller t.o.m. 31/8 2023. Ord. Pris 169 kr.

Evidensia Djursjukvård

Djurvårdguiden: Artiklar, goda råd och tips

Djurvårdguiden är en gratis, digital vårdguide för djurägare, framtagen av oss på Evidensia. Du hittar artiklar, goda råd och tips på allt från symtom, vanliga sjukdomar till friskvård och hur du som djurägare kan arbeta förebyggande. Nya artiklar skrivs löpande av våra veterinärer.

Våra recensioner

Yasmin Alk

5

Underbar personal och veterinär (Madeleine) som räddade vår katts liv en måndag natt 🐈‍⬛ nu är hon frisk och glad. Vi är mycket tacksamma för otroligt bra bemötande och behandling!

Marie Granström

5

Tack för all hjälp med Frejas operation, hon är helt återställd i sitt vänstra ben.

Ena Rovira Castillo

5

Jag är sååå tacksamt för allt hjälp och stöd jag fick när min lilla Diezel fick hjälp av somna in . För evig tacksamt till dom som tog emot oss ! 2022-11-21 Nu fick min älskling vila i frid ! ❤️🌹❤️ Tack så mkt Ena Castillo

Anki Eriksson

5

Tack för ett fantastiskt fint bemötande då vi fick komma till er med vår hund som drabbats av livmoderinflammation. Vårt närmaste djursjukhus kunde inte ta emot oss, men hos er var vi välkomna. Efter fyra timmars bilresa kändes det så bra att bli bemött av trevliga och varma människor. Alice blev opererad, och nu är vi hemma i Dalarna igen!!

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

 • Måndag
  Öppet dygnet runt
 • Tisdag
  Öppet dygnet runt
 • Onsdag
  Öppet dygnet runt
 • Torsdag
  Öppet dygnet runt
 • Fredag
  Öppet dygnet runt
 • Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  Öppet dygnet runt