Årets bästa dagar! 20% rabatt på allt i butiken Evidensia-dagarna 25-28/4.
Veterinär Djursjukhus Östersund

Östersunds Djursjukhus Evidensia

Veterinär & djursjukhus i Östersund - Öppet dygnet runt

Akutmottagning – Alla dagar dygnet runt

063-13 40 00
Ring oss gärna och meddela att du är på väg!

Tidsbokning och reception

063-13 40 00 – Vardagar 08:00-18:00 | Helger Stängt
info@ostersundsdjursjukhus.se

Butik

Vardagar 08:00-18:00 | Helger 08:00-17:00


Välkommen till din veterinär i Östersund

Varmt välkommen till Östersunds Djursjukhus – din förtroendefulla veterinär i hjärtat av Jämtland.

Beläget i centrala Östersund, är vi en ledstjärna inom djursjukvård, utrustade med det senaste inom veterinärmedicinsk teknologi och drivna av en djup passion för djurs välbefinnande. Dygnet runt står vårt professionella team av veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare redo att ge ditt djur den vård det förtjänar.

Vårt breda utbud av tjänster sträcker sig från brådskande akutvård till förebyggande behandlingar och rådgivning, säkerställande att ditt husdjur erhåller den bästa möjliga omsorgen. Vi är stolta över vår avancerade kompetens inom ortopedi, där vi erbjuder allt från diagnostik till behandling av komplexa tillstånd. Vår avdelning för medicinska utredningar hanterar utmanande diagnoser med största noggrannhet, medan vår rehabiliteringsavdelning är utrustad med toppmoderna faciliteter för att främja snabb återhämtning och förbättra livskvaliteten för ditt djur.

På Östersunds Djursjukhus är vi engagerade i att ligga i framkant av veterinärmedicinsk innovation och service, allt för att vara den partner du och ditt djur kan lita på för en trygg och hälsosam framtid.


Aktuellt

Evidensia Djursjukvård

Evidensiadagarna - 20% rabatt på allt i butiken!

Evidensiadagarna är årets bästa dagar som vi anordnar exklusivt för våra klubbmedlemmar i Evidensia Plus. Du kan enkelt bli medlem på plats. Välkommen!

*Lokala avvikelser kan förekomma. På evidensia.se hittar du aktuella datum och öppettider för en klinik nära dig. Gäller ej Multifunction.

Evidensia Djursjukvård

Kundklubbserbjudande - 12-veckors- och 1-årsvaccination för 299 kr*

Är det dags för vaccination? Vaccination är ett av våra viktigaste verktyg för att undvika och minimera smittspridning. I Sverige har vi ett grundvaccin för både hundar och katter. För hundar är det valpsjuka, hepatit och parvovirus. Ofta rekommenderas också vaccination mot kennelhosta. För katter är det kattpest och kattsnuva. Genom att vaccinera skyddar du både ditt eget djur och andra från smitta.

Välkommen att boka tid via telefon, online eller i receptionen!

*Erbjudandet gäller för 12-veckors och 1-års grundvaccination (hund och katt, ålder 6-18 månader) under perioden 1/4-31/5 2024 för dig som är eller blir medlem i kundklubben Evidensia Plus och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller ej övriga vaccinationer som exempelvis rabies eller leptospiros. Ord. pris ca 560 kr, lokala avvikelser kan förekomma. Eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ordinarie pris.

Evidensia Djursjukvård

Fästingrecept direkt i mobilen - 95 kr*

Eftersom fästingar är aktiva redan vid fem plusgrader så kan fästingsäsongen pågå nästan året om. Därför är det viktigt att minimera risken för bett och eventuell sjukdom så gott det går. Gör det till en vana att undersöka din hund eller katt regelbundet och använd lämpligt fästingmedel i förebyggande syfte.

*95 kr per recept per djur. Gäller t.o.m. 31/8 2024.

Evidensia Djursjukvård

Hos oss kan du betala med Klarna

Ibland kommer en veterinärkostnad oväntat och det kan kännas skönt att dela upp sin betalning. Hos oss kan du skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Vi erbjuder betalning via Klarna, där du kan välja att betala direkt (via kort eller banköverföring), betala senare (faktura) samt delbetalning.

Fråga oss i receptionen om du vill veta mer.

Ladda ner Klarna-appen i App Store

Ladda ner Klarna-appen i Google Play

Våra öppettider

Övriga öppettider

Kliniken

 • Måndag
  Öppet dygnet runt
 • Tisdag
  Öppet dygnet runt
 • Onsdag
  Öppet dygnet runt
 • Torsdag
  Öppet dygnet runt
 • Fredag
  Öppet dygnet runt
 • Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  Öppet dygnet runt

Medarbetare

default avatar

Djursjukhuschef

Mirja

Leg. Djursjukskötare

default avatar

Chefsveterinär

Anna

Leg. Veterinär

default avatar

Anniko

Leg. Veterinär

default avatar

Anna

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg