Djurkliniken Åhus
Idag: Stängt

Varmt välkomna till oss på Evidensia i Åhus!

Evidensia Djurkliniken Åhus

Djurkliniken Åhus har öppet för veterinärverksamhet på onsdagar och fredagar. Leg. veterinär och djurvårdare finns på plats för att hjälpa dig med ditt djur.

Här finns också en butik med foder och tillbehör till hund och katt.

Djurkliniken Åhus erbjudande

Hos oss får du hjälp med bland annat kastreringar, vaccinationer, veterinärundersökningar, valpbesiktningar, pass för djur, kostrådgivning mm.  Till våra tjänster »

Djurkliniken Åhus, badhund

Boka tid för knölkoll

Har du upptäckt en knöl på ditt djur och är orolig? Många knölar är ofarliga, men det är alltid viktigt att undersöka dem. Just nu kan du besöka oss för en knölkoll där vi undersöker ditt djur för att se om operation är nödvändigt eller inte.

Förutom själva undersökningen, ställer vi även frågor till dig som ägare. Därför är det viktigt att du alltid håller koll på knölar för att se om de växer snabbt eller om din hund eller katt besväras av dem. Efter kollen diskuterar vi tillsammans för att komma fram till hur vi kan hjälpa ditt djur på bästa sätt.

Välkommen med din bokning på 044-24 77 20 eller boka online.

*Erbjudandet gäller 1/10 t.o.m. 31/10-2018. Ord. pris 680 kr. Eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ord. pris.

Boka online

För ett friskare djurliv - boka tid för tandkoll

Det är vanligare än man tror med tandsjukdomar hos våra hundar och katter. Ibland kan det vara svårt att själv avgöra hur det ser ut. Vid vanlig undersökning när ditt djur är vaket tittar vi efter tecken på sjukdomar i munnen så som rodnad eller svullnad i tandkött samt missfärgningar eller skador på tänderna. Det är endast en tredjedel av tanden som syns. Resten (roten) ligger gömd och därför rekommenderar vi ofta en röntgenundersökning för att vara säkerställa att hela tanden är frisk.

Vid tandkollen som sker på vaket djur undersöker vi munnen och går igenom det vi ser. Behöver ditt djur lugnande för att kunna undersökas i munnen tillkommer kostnad för detta. Om vi upptäcker tecken på sjukdom i munhålan kan man behöva boka en ny tid för en fullständig undersökning under narkos. Vi hjälper också till med hur du kan komma igång med att borsta tänderna på ditt djur. Beroende på hur det ser ut i munnen gör vi tillsammans upp en plan för ditt djurs bästa.
Välkommen att kontakta någon av våra kunniga veterinärer på 044-24 77 97 om du vill veta mer.

*Erbjudandet om kostnadsfri tandkoll gäller under perioden 1/9-30/9 2018. Ord. pris hund eller katt från 680 kronor. Behov av lugnande medel vid undersökning samt eventuellt tillkommande behandlingar erbjuds till ord. pris.

Boka kostnadsfri tandkoll

Nu kan du boka tid hos oss online

Vi har gjort en rad tjänster och behandlingar bokningsbara via vår hemsida.
Det gör det busenkelt för dig att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Du klickar i besöksorsak och får sedan välja fritt bland lediga tider.
Prova redan idag!

boka en tid online

Oktober kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.

Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben!

Som kund i Evidensias kundklubb får du exklusiva erbjudanden! Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben