Djurkliniken Åhus

Idag: Stängt

Varmt välkomna till oss på Evidensia i Åhus!

Evidensia Djurkliniken Åhus

Djurkliniken Åhus har öppet för veterinärverksamhet på onsdagar och fredagar. Leg. veterinär och djurvårdare finns på plats för att hjälpa dig med ditt djur.

Här finns också en butik med foder och tillbehör till hund och katt.

Djurkliniken Åhus erbjudande

Hos oss får du hjälp med bland annat kastreringar, vaccinationer, veterinärundersökningar, valpbesiktningar, pass för djur, kostrådgivning mm.  Till våra tjänster »

 

Aktuellt

20% rabatt på kastration för hund, katt och kanin

Om din katt, hund eller kanin inte ska användas till avel eller utställning kan kastration vara ett alternativ. Den minskar risken för vissa sjukdomar och påverkar många oönskade hormonstyrda beteenden till det bättre. Vi har lång erfarenhet av kastration på hund, katt och kanin och hjälper er gärna. Varmt välkommen att kontakta oss för tidsbokning eller rådgivning. Ring oss för att boka tid: 044 – 24 77 20

Läs om hur kastration går till här.

*Erbjudandet gäller för angivna djurslag under perioden 15/1-31/3-2019 och pris varierar baserat på kön och/eller vikt. Gäller ej akuta eller medicinska fall.

Är din hund eller katt över 7 år – Boka seniorkoll hos oss!

Visste du att regelbundna veterinärundersökningar är ett av de viktigaste sätten att hålla din hund eller katt frisk och välmående genom hela livet? Och det blir förstås allt viktigare i takt med att djuret åldras.

När din hund eller katt når senior ålder, omkring 7 år lite beroende på ras, så rekommenderar vi undersökning och laboratorietester en till två gånger årligen.

Rutinkontroller hjälper veterinären att upptäcka sjukdomar i ett tidigt stadium, när de fortfarande kan behandlas eller kontrolleras på ett effektivt sätt. Studier visar att en majoritet av de seniora patienterna drabbats av någon åkomma som de kan bli hjälpta av att hantera, t.ex. högt blodtryck, tandproblematik eller artros.

Har du en äldre hund eller katt? Passa på att boka seniorkoll hos oss för endast 999 kr (ord. pris 1 625 kr). Kollen inkluderar noggrann klinisk undersökning och blodprov för att kontrollera glukos samt funktion i lever och njurar. Dessutom får du 20% rabatt på vaccination i samband med seniorkollen*.

Varmt välkommen med din bokning på telefon 044-24 77 20 eller online.

*Erbjudandet gäller t.o.m. 31/8-2019 och seniorkollen riktar sig till djur som inte har några kända sjukdomar sedan tidigare. Utökad provtagning eller tillkommande behandling sker till ordinarie pris.

Boka online

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Högsommarkampanj

Från och med den 1 juli till och med den 31 augusti 2019 har vi 20% på Fortiflora kosttillskott från Purina, 20% på hudvård för hund och häst & tre unika webbrabatter; 10% på kylprodukter från Trixie, 10% på flytvästar från Hurtta & 20% på hästtäcken från Hansbo Sport! Samma sortiment på Vetapotek finns i butiker på våra kliniker, lokala avvikelser kan förekomma.

Till produkterna på Vetapotek

Nu kan du boka tid hos oss online

Vi har gjort en rad tjänster och behandlingar bokningsbara via vår hemsida.
Det gör det busenkelt för dig att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.
Du klickar i besöksorsak och får sedan välja fritt bland lediga tider.
Prova redan idag!

boka en tid online