Välj land

Evidensia Djurkliniken Gefle

Norra gatan 1, 803 21 Gävle, Visa karta Mån - tor 7.30 - 20.00 | fre 7.30 - 17 Våra öppettider

Hjärtligt välkomna till oss! Evidensia Djurkliniken Gefle är en modern veterinärklinik, som erbjuder kvalificerad djursjukvård och förebyggande hälsovård för hundar och katter. Med modern utrustning, lång erfarenhet och fördjupad kompetens inom flera områden ser vi till att ditt djur blir väl omhändertaget. Våra veterinärer arbetar både på Evidensia Djurkliniken Sandviken och Evidensia Djurkliniken Gefle. Varje år kommer cirka 24 000 hundar och katter till oss för vård, utredning och behandling. Vi tar även hand om uppföljande medicinsk vård och rehabilitering, efter åtgärder som skett på andra djursjukhus.

 

Vi är kontantfria!

Av omtanke för våra medarbetare har vi kontantfri hantering på vår djurklinik.
Vi tar emot alla vanliga bank- och kreditkort.

Vi hoppas på er förståelse.
Vänliga hälsningar från personalen på Djurkliniken i Gävle

Läs mer om betalning hos oss

Fysioterapeut inom veterinärmedicin

Vi är så glada & stolta för vår Ann Essner som erhållit specialistkompetens som den första godkända fysioterapeuten inom veterinärmedicin.
Stort & varmt GRATTIS från alla kollegor på Evidensia Djurkliniken Gefle & Sandviken.

Vaccination av kanin

Vi har nu vaccin för kanin hemma som är verksamt mot båda typerna av kaningulsot (RDHV1 och RDHV2). Vaccination bör helst utföras på senvintern, eller i god tid före förflyttningar som innebär kontakter med andra tama och vilda kaniner. Det tar minst tio dagar innan kaninen utvecklat skydd mot kaningulsot efter vaccinationen.

Läs mer

Välj land