DET VIKTIGASTE FÖR DIG

DET VIKTIGASTE FÖR DIG

är viktigast för oss.

Det spelar ingen roll om det handlar om en enkel vaccinering eller avancerad operation, för oss är varje besök och patient lika viktig.

Fästingrecept 95 kr

Direkt i mobilen

Scanna QR-koden för att ladda ner appen och boka in en tid för fästingrecept. Efter videosamtalet får du ett SMS med en länk till Vetapotek. Där du kan beställa fästingmedlet fraktfritt för leverans direkt hem i brevlådan. Enkelt och smidigt!

Ord. pris 169 kr. Gäller 1 fästingrecept för 1 djur.

Fästingrecept 95 kr

Ladda ner Evidensia-appen och boka in en tid för fästingrecept. Efter videosamtalet får du ett SMS med en länk till Vetapotek. Där du kan beställa fästingmedlet fraktfritt för leverans direkt hem i brevlådan. Enkelt och smidigt! Ord. pris 169 kr. Gäller 1 fästingrecept för 1 djur.

Nästa lediga tid: 

idag kl. 

imorgon kl. 

kan inte hämta tid just nu 

Ladda ner

ARTIKLAR, GODA RÅD OCH TIPS

Djurvårdguiden

EVIDENSIA PLUS

Bli kundmedlem

BOKA BESÖK ENKELT OCH SMIDIGT

Ladda ner vår app
Evidensia Djursjukvård

VIDEOSAMTAL

med våra veterinärer

Ladda ner vår app och få hjälp och rådgivning för hund, katt och smådjur via video. Evidensias onlineveterinärer har öppet varje dag, även kvällar och helger, för att kunna hjälpa dig med fästingrecept, hud- och magbesvär, bedömning och rådgivning av lindriga skador och mycket mer.

  • Vi har ditt djurs journal om du har besökt någon av våra kliniker
  • Få pengarna tillbaka om du besöker en Evidensiaklinik*
  • Recept från 150 kr, konsultation från 295 kr

Nyheter

Sommaröppet hos Evidensia

Sommaren är underbar, men också en av de mest hektiska perioderna för djursjukvården då ledighet och semester ofta leder till att fler sällskapsdjur behöver vård. På Evidensia tar vi emot patienter hela sommaren samt skickar med några goda råd på vägen.

Läs mer