Hästkliniken Örebro

Idag: 08:00–16:30

Meddelande till hästägare och kunder

Evidensia Hästkliniken Örebro stänger ned veterinärverksamheten den 6 december 2019.

Fram till dess har vi självfallet öppet och välkomnar patienter och besökare som vanligt. Det gäller för såväl inbokade besök som nya bokningar.

Vill du få tillgång till patientjournaler för din häst/hästar kontakta oss för detta via mejladressen hast.journal@evidensia.se
I mejlet uppger du ditt namn, personnummer och den adress du är folkbokförd på. Journalen kommer sedan skickas via post inom 14 dagar.

Efter stängningen hänvisar vi till andra kliniker i närområdet.

Vi på kliniken vill också tacka alla hästägare och patienter som besökt oss under den tid vi varit verksamma här i Örebro.

Nu har vi Klarna!

Nu har vi Klarna! Nu är det enklare än någonsin att betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna. Till alla djurägare där ute önskar vi en trevlig sommar!

Nu kan du boka en tid hos oss online på flera av våra kliniker!

Vi har gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning direkt på hemsidan för flera av våra kliniker. Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och din häst.

Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

Se om just din klinik har onlinebokning

Ambulerande klinik

Vi hjälper er även på hemmaplan då vi har en ambulatorisk del i vår verksamhet. Vi kan hjälpa er med bland annat hältutredningar inkl. röntgen, luftvägsundersökningar, munhåleundersökningar och vaccinationer med mera. 

Läs mer