Hästsjukhuset Stav

Idag: Stängt

Välkommen till oss i Stav!

Hästsjukhuset Stav har nya och funktionella lokaler och är utrustat med de mest moderna medicintekniska hjälpmedlen. Förutom en poliklinikavdelning där våra hästspecialister arbetar med alla typer av fall har vi en operationsavdelning där alla typer av ingrepp görs.

Vi har en stationärvårdsavdelning där hästar som behöver stanna kvar kan göra det.

Till kliniken hör även ett ridhus som används vid olika typer av utredningar samt en komplett beslagssmedja med anställd SJV godkänd hovslagare.

Hästsjukhuset Stav kommer till dig

Vi har även ambulatorisk verksamhet, där vi besöker dig och din häst ute i det egna stallet. Vi gör många olika typer av undersökningar ute i stallet, bla. munhåle/tandundersökningar, ultraljud och röntgenundersökningar.

Aktuellt

Välkommen på föreläsning om hur du förebygger skador hos hästen

Torsdag 27 februari kl. 18:00-20:00 bjuder vi och Boehringer Ingelheim in till en spännande föreläsning här på hästsjukhuset Stav i Tungelsta. Vår egen chefsveterinär Flemming Winberg och Maria Grimhammar från Boehringer Ingelheim berättar om vår vetcheck och hur man på bästa vis förebygger skador och ohälsa hos sin häst. Skador som upptäcks tidigt hinner aldrig bli så allvarliga och eventuell behandling kan sättas in i tid. Även träningen kan anpassas till rätt nivå.

Läs mer

Hästkliniken Sigtuna

Vår hästodontolog Elisabeth Mandorf finns tillgänglig i Sigtuna på tisdagar mellan 8.30 och 15.00.

Läs mer om Sigtunafilialen

Vi kan komma till dig!

Vi kan komma hem till din häst och undersöka samt behandla den hemma i ditt stall. Du får hjälp av en av våra hästspecialister eller hjälp med tandvård av en hästodontolog.

Ring eller mejla till oss så bokar vi in ett hembesök!