Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Hästsjukhuset Stav

Idag: 08:00–16:30

Operation

Vår operationssal är konstruerad för att tillfredsställa alla moderna krav avseende aseptik, ventilation och ljus och därmed erbjuda maximal säkerhet för hästen.

Under operationen följs narkosen med hjälp av övervakningssystemet Life Window som avläser samtliga livsviktiga parametrar, detta i kombination med välutbildade och erfarna narkossköterskor har vi ett tryggt narkossystem för våra operationsfall.

Vi har även toppmodern artroskopiutrustning levererad av världsledande företaget Karl-Storz Endoskop AB. Vi opererar alla typer av skador, till exempel artroskopier, halsoperationer, sårskador och profylaktisk kirurgi som till exempel kastrationer. Operationer utförs dagligen av klinikens veterinärer. Veterinär Flemming Winberg är en Sveriges mest erfarna och kompetenta kirurger och utför alla typer av kirurgi.