Nyheter om Evidensia Häst

Nyheter om Evidensia Häst

56 artiklar

Evidensia tävlingsveterinärer på Gothenburg Horse Show även i år

När det stora hästevenemanget går av stapeln finns våra veterinärer som vanligt på plats. 

Fortsätt läsa

Caspar och Oddi – Evidensias egna världsmästare

Foto: Sabina Svenningsson En av Evidensias hästveterinärer, Caspar Logan Hegardt, blev i augusti världsmästare i femgångskombination med sin islandshäst Oddi från Skeppargården. 

Fortsätt läsa

Evidensia Hästkliniken Boden: 30 år i hästarnas tjänst

1993 tog Maria Wikström över veterinärverksamheten som tidigare fokuserat på travhästar. Idag, 30 år senare, är Hästkliniken Boden en kraft att räkna med. Istället för att låta tiden passera har man följt med den, både vad gäller kunskap, utrustning och att möta hästägarnas förväntningar. 

Fortsätt läsa

Hos Evidensia är vården till djuren det väsentliga

Det viktigaste för Evidensia är att ge djuren den hjälp de behöver. När vi inte dömer eller bryr oss om oväsentligheter kan vi stå upp för en stolt djursjukvård.

Fortsätt läsa

Marlene ger energi till Evidensia

Marlene Areskog är Evidensia Sveriges Country Medical Director och ytterst ansvarig för det veterinärmedicinska arbetet. Hon kan beskrivas som en djurälskare som kastar sig in i det mesta samtidigt, men framför allt för att vara en energisk profil inom svensk djursjukvård.

Fortsätt läsa

Vårdhygien och klok antibiotikaanvändning för dig och ditt djurs bästa

Antibiotikaresistens är ett av de största hoten mot den globala hälsan där djursjukvården behöver vara med och bidra till att bromsa spridningen och utvecklingen av resistenta bakterier. Evidensia har tagit fram ett eget program för att värna om hälsan och säkerheten för såväl patienter, djurägare, vår personal som resten av samhället. 

Fortsätt läsa

Stanna kvar på Evidensia, men ändå röra sig vidare

Evidensia vill vara förstahandsalternativet vid anställdas olika livsskeden och önskningar om yrkesmässiga förändringar. Cassandra, Louise och Anna är några som rört sig vidare, men utan att byta arbetsgivare.   

Fortsätt läsa

Många vägar till kompetensutveckling hos Evidensia

Evidensias utbildningsmöjligheter ska möta medarbetarnas vilja till utveckling. Med kompetens nära till hands kan personer, kliniker och sjukhus växa och erbjuda kunskapen till de som bäst behöver den: djuren.  

Fortsätt läsa

Evidensias kundundersökning visade rekordnivåer igen

Under oktober-november gjordes vår årliga kundundersökning. De fina siffrorna för 2022 visar att vi höjt oss ytterligare mot föregående år, tillmötesgått djurägarnas förväntningar och gjort ett mycket bra jobb. Ett undersökningsresultat Evidensia verkligen är stolta över!

Fortsätt läsa