Hästkliniken Gävle

den personliga kliniken med stort utbud

Idag: 08:00–16:30

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Gävle

Vi kan hjälpa dig med det mesta såsom hältutredningar, munhåleundersökningar, luftvägsutredningar och kirurgiska åtgärder, men även med andra åtgärder såsom besiktningar, hälsokontroller, ultraljudsundersökningar och vaccinationer. Kliniken är fullt utrustad med hältgång, hus för longering, röntgen, ultraljud, tandutrustning och endoskop. Vi har även ambulerande verksamhet och kan komma ut till ert stall för behandling. Vill du boka tid eller söka råd om din häst så är du välkommen att kontakta oss.

Aktuellt

Uppdaterade öppettider från och med 4 Oktober. Vi har nu öppet 12 timmar på torsdagar, från 08-20

Andra spännande uppdateringar även på vår instagram kommer dyka upp kommande dagar.

 

Du har väl inte missat att du kan följa oss på instagram?

Lider din häst av magsår?

Aktuell forskning visar att magsår är betydligt vanligare hos hästar än vad vi tidigare har förstått. De bakomliggande orsakerna kan vara många och symtomen både generella och svåra att koppla till just magsårsproblematik.

Just nu endast 3495 kr*

Nu har vi Klarna!

Nu har vi Klarna! Nu är det enklare än någonsin att betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna. Till alla djurägare där ute önskar vi en trevlig sommar!

Vi utför munhåleundersökningar både på kliniken och hemma i ditt stall!

Veterinär Karin Lannér har genomgått alla tre stegen i den svenska vidareutbildningen inom odontologi, hästens tänder. Dessutom har vi förmånen att ha odontolog och veterinär Therese Lundberg hos oss ett tillfälle i månaden, hon utför samtliga åtgärder inom området, fyllningar, lagningar etc.