Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Hästkliniken Gävle

den personliga kliniken med stort utbud

Idag: Stängt

Vid kliniken arbetar leg veterinär Emma Björk. Tillsammans med konsulterande godkänd hovslagare Johnny Norring och konsulterande diplomerad equifysioterapeut Josefin Falk Sjöberg bygger vi ett team kring dig och din häst. Vi ser till helheten och anpassar behandling och rehabilitering efter varje individ.

Vill du bli uppdaterad kring aktuella händelser på kliniken, till exempel föreläsningar och specialistmottagningar så finns den informationen även på vår Facebooksida.

 Följ oss på Facebook


Equiterapi och rehab
Josefin Falk Sjöberg kommer till kliniken en gång i månaden. Ni kan läsa mer om henne på multihorse.se. Ta chansen att få din häst undersökt av veterinär och equiterapeut samtidigt. Välkomna att boka tid!

Ambulerande verksamhet
Med vår klinikbil kan vi komma hem till dig och utföra de flesta av våra behandlingar direkt i stallet. Exempelvis munhåleundersökning, röntgen, ultraljud, besiktningar, vaccination med mera.