Veterinär häst Luleå

Evidensia Hästkliniken Luleå

Din veterinär för häst i Luleå

Idag: Stängt

Vanligtvis torsdagar

Välkommen till din veterinär i Luleå

Hästkliniken Luleå är en filial till kliniken i Boden. Här finns personal från Evidensia Hästkliniken Boden en dag per vecka, vanligtvis på torsdagar.

Kliniken ligger i Luleå ridcenters lokaler på Hertsön, där vi har tillgång till två ridhus vid utredningar av ridbarhetsproblem.


Aktuellt

Evidensia Djursjukvård

Kampanjpris: Gastroskopi

Aktuell forskning visar att magsår är betydligt vanligare hos hästar än vad vi tidigare har förstått. De bakomliggande orsakerna kan vara många och symtomen både generella och svåra att koppla till just magsårsproblematik. Obehandlade magsår är förstås besvärande för hästen och enda sättet att fastställa diagnosen är genom gastroskopi där magsäckens utseende undersöks med en kamera.

*Gäller 1/3-30/4 2023. Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Rabatterat pris inkluderar gastroskopi, sedering och polavgift. Eventuell tillkommande provtagning eller behandling ingår ej i erbjudandet.

Evidensia Djursjukvård

Erbjudande: Kostnadsfri friröntgen*

Har din unghäst blivit gallig i en hasled? Då kan det bero på en så kallad lös benbit. Biten kan leda till inflammation i den drabbade leden och därmed besvär för din häst. Även andra leder hos hästen kan drabbas. Diagnosen ställs genom kliniska symptom och friröntgen. Vid en eventuell operation åtgärdas detta med modern titthålskirurgi.

Just nu bjuder vi på friröntgen (värde från 3275 kr) av din unghäst, avseende så kallade lösa benbitar, om det leder till operation hos oss.

*Erbjudandet gäller för hästar i åldern 1-3 år som röntgas och opereras hos oss under perioden 1 mars-30 april 2023.

Evidensia Djursjukvård

Vi erbjuder delbetalning med Klarna

Ibland kommer en veterinärkostnad oväntat och det kan kännas skönt att dela upp sin betalning. Hos oss kan du skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Vi erbjuder betalning via Klarna, där du kan välja att betala direkt (via kort eller banköverföring), betala senare (faktura) samt delbetalning. Det ger dig möjlighet att själv välja hur mycket du vill betala varje månad. Fråga mer i receptionen på din klinik eller läs mer på länken nedan hur det fungerar.

Evidensia Djursjukvård

Boka klinikbesök och videosamtal i samma app

Med Evidensia-appen bokar du smidigt både veterinärbesök på klinik och ett videosamtal med en av våra veterinärer i mobilen eller surfplattan. Du väljer det som passar dig och ditt djur bäst. Då de två bokningsalternativen enas i appen finns Evidensia alltid där för er, oavsett tidpunkt eller var ni än är.

Våra recensioner

Karin Jansson

4

Bekvämt att slippa åka med hästen till Boden !

Tilde Vånsjö

5

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Vanligtvis torsdagar
Helgdagar och andra öppettider

Öppettider

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt