Veterinär häst Luleå

Evidensia Hästkliniken Luleå

Din veterinär för häst i Luleå

Idag: 08:00 ­- 17:00

Vanligtvis torsdagar

Välkommen till din veterinär i Luleå

Hästkliniken Luleå är en filial till kliniken i Boden. Här finns personal från Evidensia Hästkliniken Boden en dag per vecka, vanligtvis på torsdagar.

Kliniken ligger i Luleå ridcenters lokaler på Hertsön, där vi har tillgång till två ridhus vid utredningar av ridbarhetsproblem.


Aktuellt

Evidensia Djursjukvård

Ambulerande veterinär - Vi kommer till dig!

Inom Evidensia ser vi ett stort värde i att kunna erbjuda avancerad hästsjukvård i hästarnas hemmiljö. I vissa fall är det en stor fördel att slippa transportera hästen till ett hästsjukhus eller en klinik. Även för oss veterinärer kan det vara en fördel att undersöka hästen i dess hemmiljö. Därför har vi tjänsten ambulerande veterinär.

Det innebär att våra erfarna hästveterinärer kommer till ditt stall och utför allt från avancerade undersökningar till enklare behandlingar. I våra välutrustade bilar finns utrustning för bland annat provtagningar, hältundersökningar, vaccinationer eller undersökningar med ultraljud och röntgen.

Evidensia Djursjukvård

Är din häst över 16 år? Boka seniorkoll.

Som ägare till en äldre häst finns det naturliga ålderskrämpor som är bra att känna till men det kan också uppstå symtom på begynnande sjukdom eller andra besvär. Genom att tidigt upptäcka eventuella utmaningar kan du öka chanserna till ett så långt och friskt liv som möjligt för din seniora häst.

I vår seniorkoll går en veterinär igenom hela din häst, från rörelsekontroll till munhåleinspektion. Veterinären lyssnar också på hjärta och lungor vilket gör att vi och du får en bra helhetsbild av hur din häst mår. Allt för att du ska känna dig trygg och skapa förutsättningar för ett långt liv tillsammans, med god livskvalité.

*Erbjudandet gäller 1/9 - 31/10 2023. Ord. pris 4175 kr.
Evidensia Djursjukvård

Vi erbjuder delbetalning med Klarna

Ibland kommer en veterinärkostnad oväntat och det kan kännas skönt att dela upp sin betalning. Hos oss kan du skräddarsy din betalningsplan efter just dina behov. Vi erbjuder betalning via Klarna, där du kan välja att betala direkt (via kort eller banköverföring), betala senare (faktura) samt delbetalning. Det ger dig möjlighet att själv välja hur mycket du vill betala varje månad. Fråga mer i receptionen på din klinik eller läs mer på länken nedan hur det fungerar.

Evidensia Djursjukvård

Boka klinikbesök och videosamtal i samma app

Med Evidensia-appen bokar du smidigt både veterinärbesök på klinik och ett videosamtal med en av våra veterinärer i mobilen eller surfplattan. Du väljer det som passar dig och ditt djur bäst. Då de två bokningsalternativen enas i appen finns Evidensia alltid där för er, oavsett tidpunkt eller var ni än är.

Våra recensioner

Karin Jansson

4

Bekvämt att slippa åka med hästen till Boden !

Georg Seising

5

Womoplatz utan någonting. Tittar bara på isbrytarna

Tilde Vånsjö

5

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Vanligtvis torsdagar
Helgdagar och andra öppettider

Öppettider

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt