Munhåleundersökning

Munhåleundersökning

20% rabatt

20% rabatt på munhåleundersökning

Under perioden 1/1-28/2 2024 erbjuder vi 20% rabatt på munhåleundersökning. Vi hjälper dig med en fullständig undersökning av hästens munhåla och alla tänder inklusive korrigeringar. Bettanpassning och rådgivning gällande utrustning för just din häst ingår också. Erbjudandet gäller på alla våra hästkliniker och hästsjukhus och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden, gäller ej konsulter. Eventuellt tillkommande behandling ingår ej.

Upptäck skador och problem i tid

Hästens mun och tänder bör undersökas, minst en gång årligen av en veterinär med vidareutbildning inom hästtandvård. Detta för att tidigt upptäcka eventuella skador och problem i munhålan, men också för att hålla efter problem som följer av bettfel, vilket är väldigt vanligt hos hästar.

Våra hästtandvårdsmottagningar behandlar varje år ett stort antal hästar med problem orsakade av tex under- och överbett. Vi behandlar även tandfrakturer och komplicerade käkfrakturer, kindtänder med tandrotsbölder eller tar bort vargtänder. På våra kliniker har vi veterinärer som är vidareutbildade inom hästtandvård och står redo att ta emot.

Så går en munhåleundersökning till

Boka

Bokar tid gör du enkelt online hos din närmaste hästklinik.

Boka online

Vill du boka en munhåleundersökning? Boka enkelt online hos någon av våra kliniker.
HITTA KLINIK

Så går det till

En munhåleundersökning hjälper dig att tidigt upptäcka eventuella skador och problem i munhålan samt bettfel.
JAG VILL VETA MER

Vanliga tandproblem

Hakbett, skarpbett och vargtänder är några vanliga tandproblem hos häst. Läs mer på Djurvårdguiden.
LÄS MER