Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

20% rabatt på munhåleundersökning

20% rabatt på munhåleundersökning

Hästens mun och tänder bör undersökas, minst en gång årligen av en veterinär med vidareutbildning inom hästtandvård. Detta för att tidigt upptäcka eventuella skador och problem i munhålan, men också för att hålla efter problem som följer av bettfel, vilket är väldigt vanligt hos hästar.

Våra hästtandvårdsmottagningar behandlar varje år ett stort antal hästar med problem orsakade av tex under- och överbett. Vi behandlar även tandfrakturer och komplicerade käkfrakturer, kindtänder med tandrotsbölder eller tar bort vargtänder. På våra kliniker har vi veterinärer som är vidareutbildade inom hästtandvård och står redo att ta emot.

Upptäck problem i tid

Problem som upptäcks tidigt hinner inte bli lika allvarliga och eventuell behandling kan sättas in i tid. Fram till den 26/2 2021 erbjuder vi 20% rabatt på munhåleundersökning.

I munhåleundersökningen ingår en fullständig undersökning av hästens munhåla och alla tänder inklusive nödvändig korrigering. Bettanpassning och rådgivning gällande utrustning för just din häst ingår också. Passa på att kolla upp din häst inför nästa säsong! Bokar tid gör du enkelt online hos din närmaste hästklinik.

Eventuell tillkommande behandling ingår ej. Varmt välkommen att boka tid hos oss!

Så går en munhåleundersökning till

Boka

Bokar tid gör du enkelt online hos din närmaste hästklinik.