Ugglarps Gård Hästkliniken Evidensia

Idag: 08:00–20:00

Välkommen till Ugglarps Gård Hästkliniken

Ugglarps Gård Hästkliniken en mycket uppskattad klinik med goda relationer till er kunder. Vi arbetar alltid för att ständigt förbättras och växa på ett hållbart sätt. Därför pågår en kontinuerlig resa mot nya erbjudanden och sätt att bemöta våra kunders innersta behov och önskemål.

Ambulatorisk

Vi erbjuder ambulatorisk verksamhet efter överenskommelse. Bilarna är utrustade för att klara av enklare kliniska undersökningar/sårvård, mobil röntgen (dock ej för röntgen av rygg och nacke), mobilt ultraljud samt mobilt luftvägsendoskop.

Aktuellt

Välkommen på föreläsning om hur du förebygger skador hos hästen

Tisdag 11 februari kl. 18:00-20:30 bjuder vi och Boehringer Ingelheim in till en spännande föreläsning i föreläsningssalen på hästsjukhuset i Helsingborg, Bergavägen 3. Vår egen chefsveterinär Christian Pedersen, Ortopedi ISELP Cert, och Maria Grimhammar från Boehringer Ingelheim berättar om vår vetcheck och hur man på bästa vis förebygger skador och ohälsa hos sin häst. Skador som upptäcks tidigt hinner aldrig bli så allvarliga och eventuell behandling kan sättas in i tid. Även träningen kan anpassas till rätt nivå.

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu har vi Klarna! Nu är det enklare än någonsin att betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna. Till alla djurägare där ute önskar vi en trevlig sommar!