Ugglarps Gård Hästkliniken Evidensia

Idag: 08:00–17:00

Välkommen till Ugglarps Gård Hästkliniken

Ugglarps Gård Hästkliniken en mycket uppskattad klinik med goda relationer till er kunder. Vi arbetar alltid för att ständigt förbättras och växa på ett hållbart sätt. Därför pågår en kontinuerlig resa mot nya erbjudanden och sätt att bemöta våra kunders innersta behov och önskemål.

Ambulatorisk

Vi erbjuder ambulatorisk verksamhet efter överenskommelse. Bilarna är utrustade för att klara av enklare kliniska undersökningar/sårvård, mobil röntgen (dock ej för röntgen av rygg och nacke), mobilt ultraljud samt mobilt luftvägsendoskop.

Aktuellt

Information om konstaterat fall av neurologisk EHV-1 i Skåne

Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg har gjort en anmälan till Länsstyrelsen om att centralnervös form av virusabort (EHV-1) konstaterats hos en häst som provtagits på sjukhuset onsdagen 27/11. Hästen insjuknade snabbt med kraftiga neurologiska symtom och avlivades samma dag. Hästen befann sig hela tiden på isoleringen och ingen smittspridning har därför skett.

Stallet som hästen kom från ligger i Östra Göinge kommun och har fått isoleringsrekommendationer av Distriktsveterinärerna Kristianstad.

Samtlig information har gått ut till hästveterinärer och hovslagare i Skåne via Länsstyrelsen.

Specialisthästsjukhuset har även skickat ett sms till hästägare som hämtat hem sina inneliggande hästar från sjukhuset senaste tiden, och uppmanar ägarna att kontakta sjukhuset om man känner oro, har frågor eller funderingar. Rutinerna vid ankomst av nya patienter har också uppgraderats och all personal på hästsjukhuset är informerade.

Mer information om EHV-1

Nu har vi Klarna!

Nu har vi Klarna! Nu är det enklare än någonsin att betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna. Till alla djurägare där ute önskar vi en trevlig sommar!

Nu kan du boka en tid hos oss online på flera av våra kliniker!

Vi har gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning direkt på hemsidan för flera av våra kliniker. Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och din häst.

Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

Se om just din klinik har onlinebokning