Ugglarps Gård Hästkliniken Evidensia

Idag: 08:00–17:00

Välkommen till Ugglarps Gård Hästkliniken

Ugglarps Gård Hästkliniken en mycket uppskattad klinik med goda relationer till er kunder. Vi arbetar alltid för att ständigt förbättras och växa på ett hållbart sätt. Därför pågår en kontinuerlig resa mot nya erbjudanden och sätt att bemöta våra kunders innersta behov och önskemål.

Ambulatorisk

Vi erbjuder ambulatorisk verksamhet efter överenskommelse. Bilarna är utrustade för att klara av enklare kliniska undersökningar/sårvård, mobil röntgen (dock ej för röntgen av rygg och nacke), mobilt ultraljud samt mobilt luftvägsendoskop.

Aktuellt

Boka vetcheck och förebygg ohälsa och skador hos hästen

I vår vetcheck går vi igenom hela hästen. Veterinären gör en rörelsekontroll vid skritt och trav, känner igenom muskulatur inklusive rygg och hals samt kontrollerar hur hästen reagerar på böjprov. Veterinären lyssnar också på hjärta och lungor så att du som ägare får en bra helhetsbild av hur din häst mår.

Just nu erbjuder vi 50% rabatt* t o m 30 april (ord. pris 2300 kr). Tillgängliga tider för detta brukar snabbt gå åt så passa på att göra din bokning redan nu genom att ringa 0431-290 86.

Det finns förstås många fördelar med att upptäcka eventuella problem i tid. Skador som upptäcks tidigt hinner inte bli lika allvarliga och eventuell behandling kan sättas in i tid. Även träningen kan anpassas till rätt nivå.

*Erbjudandet om 50% rabatt på Vetcheck gäller t o m 30 april 2020 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Eventuell tillkommande provtagning eller operation ingår ej.

Nu har vi Klarna!

Nu har vi Klarna! Nu är det enklare än någonsin att betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna. Till alla djurägare där ute önskar vi en trevlig sommar!