Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Ugglarps Gård Hästkliniken Evidensia

Idag: Stängt

Om oss

År 2012 flyttade hästkliniken i Stenestad till Ugglarps Gård och blev således Ugglarps Gård Hästkliniken. Flytten i sig innebar inte en förändring av de värderingar och tillvägagångsätt som legat till grund för verksamheten i Stenestad. Snarare var denna flytt ett steg framåt, en möjlighet att föra vidare den starkt förankrade kulturen inom verksamheten till en ny och bättre plattform.

När kliniken på Ugglarps Gård byggdes möjliggjordes en modernare och mer kundanpassad miljö och utrustning. Personalens kännedom och trevliga bemötande har hela tiden legat som en röd tråd i verksamhetens erbjudande och med den nya anläggningen kunde dessutom en större bredd erbjudas i tjänsterna.

Idag är Ugglarps Gård Hästkliniken en mycket uppskattad klinik med goda relationer till kunderna. Trots detta vill vi ständigt förbättras och växa på ett hållbart sätt. Därför pågår en kontinuerlig resa mot nya erbjudanden och sätt att bemöta våra kunders innersta behov och önskemål.

Har du ännu inte besökt Ugglarps Gård Hästkliniken? Då vill vi gärna uppmuntra dig till att åtminstone komma förbi och skaffa dig en känsla för hur vi arbetar här och på vilket sätt vi kan förbättra din och din hästs livskvalitet!