Hästkliniken Kalmar

Idag: 08:00–20:00

Välkommen till Hästkliniken Kalmar!

Hästkliniken Kalmar ligger vid travbanan i Kalmar och är nybyggd och toppmodern. Vi tar emot patienter med de flesta problem, allt från det minsta sår till operation.

Vi har möjlighet att låta hästar övernatta, till exempel inför operationer eller för långtidsmedicinering. Ridprov utförs i vårt fina ridhus och körprov på travbanan.

Vi erbjuder också ambulerande verksamhet och kommer gärna hem till dig och din häst.

Ny specialist för din hästs bästa

Nu breddar vi klinikens kompetens och hälsar Morgan Lashley välkommen i teamet. Morgan är veterinär med kiropraktisk utbildning och driver ett rehabcenter i Holland. Hon är specialiserad på ridbarhetsproblem, hals/ryggproblem och hältor.

Med meriter från holländska juniorlandslaget i dressyr har hon även stor kunskap inom ridsporten. Hon har tidigare erfarenhet av att jobba i Sverige och talar därför flytande svenska.

Från och med april går det att boka tid hos Morgan här på Hästkliniken i Kalmar för ridbarhetsutredningar, kiropraktik och förebyggande friskvård.

Vid frågor och bokningar vänligen kontakta kliniken på 0480-47 12 74 eller kalmar@evidensia.se

Vår veterinär på EM!

Vår veterinär Lena Söderberg ingick i Evidensias veterinärteam under EM i ridsport i Göteborg,
21-27 augusti 2017.

Läs Veterinärdagboken

Vi har även ambulerande verksamhet

Vi ser ett stort värde i att även kunna erbjuda avancerad hästsjukvård i hästarnas hemmiljö. Det innebär att våra erfarna veterinärer kommer till ditt stall och utför allt från avancerade undersökningar till enklare behandlingar.

Läs mer

Maj månads erbjudanden är här!

Som kund hos Evidensia så får du nya fina erbjudanden varje månad.

Till alla erbjudanden