Behandlingar för hund och katt på Djurkliniken Frölunda

Behandlingar och tjänster på Djurkliniken Frölunda

Här kan du läsa mer om de behandlingar och tjänster vi erbjuder för hund, katt och smådjur på Evidensia Djurkliniken Frölunda. Flera av våra behandlingar går att boka online direkt här på hemsidan.

Våra recensioner

Anton Pettersson

5

Vi var där för andra dosen av grundvaccinering. Snäll och trevlig personal. Jag behövde gå på toaletten och under tiden hade en av dem koll på min lilla valp bakom deras disk. Veterinären var också trevlig och tydlig och svarade på alla övriga frågor jag hade. Besöket gick fort och det vaccineringen gick utan några som helst problem.

Robski87

5

Trevlig personal, väl bemött och helt enkelt mysigt. Inte lika bökigt om man jämför med djursjukhus som blå stjärnan. Det enda negativa var väl att klorna missades att klippas trots att det vart ifyllt och ett önskemål, men lätt att missa. Så allt plus egentligen, att klorna missades är en sådan liten sak i det stora hela. Kan varmt rekommendera detta för ditt husdjur.

thomas hedlund

5

Vänligt bemötande trevliga tar sig tid med sin gäst (katt) i detta fall mycket nöjd

Emelie Jensen

5

Djurkliniken har ett bra centralt läge med nära till kollektivtrafik. Har fått både bra och dåligt bemötande här och hoppas att dom tar till sig av kritiken och förbättrar sin service och även blir bättre och snabbare på att hjälpa djuren som verkligen måste få antibiotika direkt för att undvika dödsfall.

Baserat på recensioner från Google

Öppettider

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Jenny Thorin

Tf. Klinikchef

Jenny Thorin

Leg. Veterinär

Åsa på Djurkliniken Kållered.

Åsa Jämtén Hauer

Leg. Veterinär

Therese Svedehag

Therese Svedehag

Leg. Veterinär

Marlene Mussawir

Marlene Mussawir

Leg. Djursjukskötare

Våra medarbetare

Facebook inlägg