Din veterinär i Kållered

Behandlingar på Djurkliniken Kållered

På Djurkliniken Kållered får du hjälp med allt från förebyggande hälsovård till mer komplicerade operationer och medicinska utredningar. Här kan du läsa mer om de behandlingar och tjänster vi erbjuder.
 

Våra recensioner

5

Mycket trevlig och professionell personal.

5

Fantastiskt, smidigt med att få hjälp med vår Pincher som är super rädd om sina tassar, de klarade det galant och mycket trevligt bemötande. Hit kommer jag garanterat igen för att få hjälp.

5

Fin och närvarande personal.

5

Jätteduktig personal!

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Öppen mottagning
måndag - fredag kl. 08:00 - 10:00
 • Sommaröppettider
  08:00 - 17:00
 • Sommaröppettider
  08:00 - 17:00
 • Sommaröppettider
  08:00 - 17:00
 • Sommaröppettider
  08:00 - 17:00
 • Sommaröppettider
  08:00 - 17:00
 • Sommaröppettider
  Stängt
 • Sommaröppettider
  Stängt

Medarbetare

Marie Wilderoth

Marie

Djurklinikchef / Leg. Djursjukskötare

Marie har arbetat inom djursjukvården sedan 1994 och drivit ett flertal djurkliniker sedan 2003. Hon studerade till djursjukskötare på Nya Zeeland, Auckland. Hon är extra intresserad av anestesi och spenderar gärna dagen inne på operation även om del av arbetet kräver tid vid skrivbordet. Marie älskar att träna, gärna löpträning tillsammans med hunden på någon skogsväg i vacker natur.
Läs mer om Marie
Anna Gabrielsson

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Anna

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

Anna studerade på Köpenhamns Universitet och blev färdig veterinär 2011. Därefter har hon arbetat på djursjukhus i Norrland och Göteborg. 2021 började hon hos oss på Djurkliniken Kållered. Anna har Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, hon är särskilt intresserad av akutsjukvård och internmedicin, i synnerhet diabetes hos hund och katt. Fritiden ägnas helst åt familjen, odling och skogspromenader med katten.
Läs mer om Anna
Emelie Carlsson

Emelie

Leg. Veterinär

Emelie studerade på Köpenhamns Universitet och blev färdig veterinär 2012. Därefter har hon arbetat på djursjukhus i Göteborg och Kungsbacka. 2023 började hon hos oss på Djurkliniken Kållered. Emelie är särskilt intresserad av internmedicin, ultraljudsdiagnostik och odontologi. Hon är under utbildning till steg-1 specialist i hunden och kattens sjukdomar. Fritiden ägnas helst med familjen, i stallet, odling och skogspromenader med hunden.
Läs mer om Emelie
default avatar

Ellen

Tf. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg