Vi har flyttat!
Ni hittar oss nu på Bangårdsvägen 39A, Kållered

Butiken Djurkliniken Kållered

Välkommen till vår fina veterinärbutik

I vår butik möter du vår kunniga personal som kan rekommendera det foder och näringstillskott som ditt djur behöver. Här hittar du noga utvalda kvalitetsprodukter exklusiva för veterinärkliniker från kända leverantörer som Purina, Royal Canin, Hill’s, Virbac, Ceva och Dechra. Att ge sitt djur ett bra anpassat foder är en investering i dess hälsa. Kom in så hjälper vi dig att hitta ett foder som passar till just ditt djur.

Butiken Djurkliniken Kållered

Vi har även ett sortiment av vårdprodukter, selar, leksaker och godis.

Butiken Djurkliniken Kållered

Smakgaranti

Vi har smakgaranti på alla foder som köpts hos oss i butiken. Smakgarantin kan användas inom en månad från köpet. Minst 75% av påsens innehåll behöver finnas kvar. Återbetalning sker utan undantag till samma kort som använts vid köpet och kvitto behöver uppvisas.

Butiken Djurkliniken Kållered

Öppet köp / garanti / specialbeställningar

Vi har ej öppet köp på våra varor, om inte annat avtalats, och ingen garanti ges på leksaker. Specialbeställningar ska hämtas inom 3 arbetsdagar från leverans/notifikation, inga återköp görs på specialbeställningar.

Välkomna!

Ditt djurapotek online

Vetapotek erbjuder dig som djurägare att beställa receptbelagda djurläkemedel, foder och kvalitetstillbehör till närmaste ombud. Djurspecialiserade farmaceuter hjälper dig med rådgivning.


Våra recensioner

•Ąņķąņ•

4

En bra och trevlig entré med välkomnande personal. Men vad ska man annars förvänta sig när det kostar en förmögenhet att ta sina djur till en veterinär i dagens läge. Men en bra klinik är det.

B P

5

Jag var lite knäckt och orkade inte skriva något då hunden Elsa fick somna in på Västra dit vi blev remitterade från Kållered för specialist konsultation. Tack Veterinär Anna Gabrielsson och övrig personal för lika trevligt och bra bemötande som när jag började gå hos er för över 20 år sedan. Nu när jag bor närmare så lär jag komma till er lite oftare.

Anneli Olsson

5

Fint mottagande och bemötande . Nöjd matte och hund.

Siv Johansson

5

Evidensia är mycket bra trevlig personal

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Öppen mottagning
måndag - fredag kl. 08:00 - 10:00
 • Måndag
  07:00 - 18:00
 • Tisdag
  07:00 - 18:00
 • Onsdag
  07:00 - 18:00
 • Torsdag
  07:00 - 18:00
 • Fredag
  07:00 - 18:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Marie Wilderoth

  Marie

  Djurklinikchef / Leg. Djursjukskötare

  Marie har arbetat inom djursjukvården sedan 1994 och drivit ett flertal djurkliniker sedan 2003. Hon studerade till djursjukskötare på Nya Zeeland, Auckland. Hon är extra intresserad av anestesi och spenderar gärna dagen inne på operation även om del av arbetet kräver tid vid skrivbordet. Marie älskar att träna, gärna löpträning tillsammans med hunden på någon skogsväg i vacker natur.
  Läs mer om Marie
  Anna Gabrielsson

  Specialist i hundens och kattens sjukdomar

  Anna

  Chefsveterinär / Leg. Veterinär

  Anna studerade på Köpenhamns Universitet och blev färdig veterinär 2011. Därefter har hon arbetat på djursjukhus i Norrland och Göteborg. 2021 började hon hos oss på Djurkliniken Kållered. Anna har Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, hon är särskilt intresserad av akutsjukvård och internmedicin, i synnerhet diabetes hos hund och katt. Fritiden ägnas helst åt familjen, odling och skogspromenader med katten.
  Läs mer om Anna
  Emelie Carlsson

  Emelie

  Leg. Veterinär

  Emelie studerade på Köpenhamns Universitet och blev färdig veterinär 2012. Därefter har hon arbetat på djursjukhus i Göteborg och Kungsbacka. 2023 började hon hos oss på Djurkliniken Kållered. Emelie är särskilt intresserad av internmedicin, ultraljudsdiagnostik och odontologi. Hon är under utbildning till steg-1 specialist i hunden och kattens sjukdomar. Fritiden ägnas helst med familjen, i stallet, odling och skogspromenader med hunden.
  Läs mer om Emelie
  Robin Ljung

  Robin

  Leg. Veterinär

  Robin Ljung studerade till veterinär på University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-Napoca, Rumänien. Tog sin veterinärexamen 2018. Har sedan dess arbetat på Evidensia Djurkliniken Gefle. 2022 började han hos oss på Djurkliniken Kållered. Är intresserad av internmedicin, dermatologi (läran om huden och dess sjukdomar) och exotiska djur. Fritiden spenderas helst i naturen.
  Läs mer om Robin
  Våra medarbetare

  Facebook inlägg