Vi har flyttat!
Ni hittar oss nu på Bangårdsvägen 39A, Kållered

Butiken Djurkliniken Kållered

Välkommen till vår fina veterinärbutik

I vår butik möter du vår kunniga personal som kan rekommendera det foder och näringstillskott som ditt djur behöver. Här hittar du noga utvalda kvalitetsprodukter exklusiva för veterinärkliniker från kända leverantörer som Purina, Royal Canin, Hill’s, Virbac, Ceva och Dechra. Att ge sitt djur ett bra anpassat foder är en investering i dess hälsa. Kom in så hjälper vi dig att hitta ett foder som passar till just ditt djur.

Butiken Djurkliniken Kållered

Vi har även ett sortiment av vårdprodukter, selar, leksaker och godis.

Butiken Djurkliniken Kållered

Smakgaranti

Vi har smakgaranti på alla foder som köpts hos oss i butiken. Smakgarantin kan användas inom en månad från köpet. Minst 75% av påsens innehåll behöver finnas kvar. Återbetalning sker utan undantag till samma kort som använts vid köpet och kvitto behöver uppvisas.

Butiken Djurkliniken Kållered

Öppet köp / garanti / specialbeställningar

Vi har ej öppet köp på våra varor, om inte annat avtalats, och ingen garanti ges på leksaker. Specialbeställningar ska hämtas inom 3 arbetsdagar från leverans/notifikation, inga återköp görs på specialbeställningar.

Välkomna!

Ditt djurapotek online

Vetapotek erbjuder dig som djurägare att beställa receptbelagda djurläkemedel, foder och kvalitetstillbehör till närmaste ombud. Djurspecialiserade farmaceuter hjälper dig med rådgivning.


Våra recensioner

5

Fint bemötande av personalen

5

Professionell och bra service av personalen.

4

Fick väldig fin hjälp med min Chico. De var helt suveräna med honomTyvärr är det så dyra.Tycker det är skillnad på Evidensia i mölndal o i Kållered.Jag har kanske missuppfattat det.

5

Personalen är så trevliga och duktiga.

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Öppen mottagning
måndag - fredag kl. 08:00 - 10:00
 • Måndag
  07:00 ­- 18:00
 • Tisdag
  07:00 ­- 18:00
 • Onsdag
  07:00 ­- 18:00
 • Torsdag
  07:00 ­- 18:00
 • Fredag
  07:00 ­- 18:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Marie Wilderoth

Marie

Djurklinikchef / Leg. Djursjukskötare

Marie har arbetat inom djursjukvården sedan 1994 och drivit ett flertal djurkliniker sedan 2003. Hon studerade till djursjukskötare på Nya Zeeland, Auckland. Hon är extra intresserad av anestesi och spenderar gärna dagen inne på operation även om del av arbetet kräver tid vid skrivbordet. Marie älskar att träna, gärna löpträning tillsammans med hunden på någon skogsväg i vacker natur.
Läs mer om Marie
Anna Gabrielsson

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Anna

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

Anna studerade på Köpenhamns Universitet och blev färdig veterinär 2011. Därefter har hon arbetat på djursjukhus i Norrland och Göteborg. 2021 började hon hos oss på Djurkliniken Kållered. Anna har Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, hon är särskilt intresserad av akutsjukvård och internmedicin, i synnerhet diabetes hos hund och katt. Fritiden ägnas helst åt familjen, odling och skogspromenader med katten.
Läs mer om Anna
Emelie Carlsson

Emelie

Leg. Veterinär

Emelie studerade på Köpenhamns Universitet och blev färdig veterinär 2012. Därefter har hon arbetat på djursjukhus i Göteborg och Kungsbacka. 2023 började hon hos oss på Djurkliniken Kållered. Emelie är särskilt intresserad av internmedicin, ultraljudsdiagnostik och odontologi. Hon är under utbildning till steg-1 specialist i hunden och kattens sjukdomar. Fritiden ägnas helst med familjen, i stallet, odling och skogspromenader med hunden.
Läs mer om Emelie
Robin Ljung

Robin

Leg. Veterinär

Robin studerade till veterinär på University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-Napoca, Rumänien. Tog sin veterinärexamen 2018. Har sedan dess arbetat på Evidensia Djurkliniken Gefle. 2022 började han hos oss på Djurkliniken Kållered. Är intresserad av internmedicin, dermatologi (läran om huden och dess sjukdomar) och exotiska djur. Fritiden spenderas helst i naturen.
Läs mer om Robin
Våra medarbetare

Facebook inlägg