Din veterinär i Kållered

Medarbetare på Djurkliniken Kållered

Vi som jobbar på djurkliniken

Marie Wilderoth

Marie

Djurklinikchef / Leg. Djursjukskötare

Marie har arbetat inom djursjukvården sedan 1994 och drivit ett flertal djurkliniker sedan 2003. Hon studerade till djursjukskötare på Nya Zeeland, Auckland. Hon är extra intresserad av anestesi och spenderar gärna dagen inne på operation även om del av arbetet kräver tid vid skrivbordet. Marie älskar att träna, gärna löpträning tillsammans med hunden på någon skogsväg i vacker natur.
Läs mer om Marie
Anna Gabrielsson

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Anna

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

Anna studerade på Köpenhamns Universitet och blev färdig veterinär 2011. Därefter har hon arbetat på djursjukhus i Norrland och Göteborg. 2021 började hon hos oss på Djurkliniken Kållered. Anna har Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, hon är särskilt intresserad av akutsjukvård och internmedicin, i synnerhet diabetes hos hund och katt. Fritiden ägnas helst åt familjen, odling och skogspromenader med katten.
Läs mer om Anna
Emelie Carlsson

Emelie

Leg. Veterinär

Emelie studerade på Köpenhamns Universitet och blev färdig veterinär 2012. Därefter har hon arbetat på djursjukhus i Göteborg och Kungsbacka. 2023 började hon hos oss på Djurkliniken Kållered. Emelie är särskilt intresserad av internmedicin, ultraljudsdiagnostik och odontologi. Hon är under utbildning till steg-1 specialist i hunden och kattens sjukdomar. Fritiden ägnas helst med familjen, i stallet, odling och skogspromenader med hunden.
Läs mer om Emelie
default avatar

Ellen

Tf. Veterinär

Christopher Cornelissen

Christopher

Leg. Veterinär

Christopher tog veterinärexamen i Budapest 2013 och kommer ursprungligen från Irland. Därefter har han arbetat på djursjukhus och djurkliniker i Göteborgsområdet. 2022 började han arbeta deltid hos oss på Djurkliniken Kållered. Christopher är särskilt intresserad av odontologi, anestesi och hjärtsjukdomar. Han är under utbildning till steg-1 specialist i hunden och kattens sjukdomar.  Fritiden spenderas med sambo och vänner eller spelandes på ett piano.
Läs mer om Christopher
Pernilla Larsson

Pernilla

Leg. Veterinär

Anna-Karin Idermark

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Anna-Karin

Leg. Veterinär

Anna-Karin har arbetat på djursjukhus flera år men även djurkliniker. Anna-Karin är särskilt intresserad av medicinska utredningar och arbetar mycket med ultraljud. Trivs med att ägna fritiden åt häst o hund i naturen. Kompetens Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar Veterinärexamen 1983
Läs mer om Anna-Karin
Annika Falkenberg

Annika

Leg. Sjukgymnast

Annika är Leg sjukgymnast sedan 1990, har arbetat inom djursjukvården sedan 2000. Hon är speciellt intresserad av funktionalitet/neurologi. Privat är hon aktiv hundsportare sedan 1992. Kompetens Godkänd av Jordbruksverket för djursjukvård
Läs mer om Annika
Anneli Edvardsson

Anneli

Leg. Djursjukskötare

Anneli har arbetat på kliniken sedan 1997 och blev legitimerad djursjukskötare 2015. Hon trivs bäst med arbete på polikliniken.  På fritiden är hon mycket i naturen, vandrar gärna i både Sverige och Sydeuropa. Hon tränar kondition och styrka några gånger i veckan.
Läs mer om Anneli
Minna Roos

Minna

Leg. Djursjukskötare

Minna har arbetat inom djursjukvården sedan 2018, hon blev legitimerad djursjukskötare 2020. Hon trivs bäst med att vårda inskrivna djur samt på operation. Fritiden spenderar hon gärna med sina två hundar ute i naturen. 
Läs mer om Minna
Annika Rodhe

Annika

Djurvårdare Nivå 3

Annika har arbetat inom djursjukvården sedan 2013 och tog sin examen som djurvårdare nivå 3 2017. Hon är van att arbeta på mottagningen, operation och vårdavdelning. Hon trivs bäst med att arbeta med omvårdnad av ditt djur. Fritiden spenderar hon gärna med familj och vänner. Hon älskar att vara ute i naturen och tackar inte nej till ett träningspass.
Läs mer om Annika
Malin Ivarsson

Malin

Djurvårdare Nivå 3

Malin har arbetat inom djursjukvården sedan 2010. Hon är särskilt intresserad av stationärvård och polikliniskt arbete. Malin lägger mycket vikt vid ett lugnt och positivt handlag med djuren vilket ger patienten bästa möjlighet till ett gott välbefinnande även i en stressande miljö. Fritiden ägnar hon tillsammans med familj och vänner.
Läs mer om Malin
Magdalena Bogar

Receptionist

Magdalena

Djurvårdare nivå 2

Pia Mathiasson

Receptionist

Pia

Djurvårdare Nivå 2

Pia tog sin examen som djurvårdare nivå 2 2016. Hon har arbetat i branschen sedan 2006. Hon är extra intresserad av nutrition och hjälper gärna till med all typ av kostrelaterade frågor. Hon brinner för det goda kundbemötandet vilket märks när man kliver in i vår reception och möts av Pia. Fritiden ägnar hon gärna åt ridning, mountainbiking, djur och natur.
Läs mer om Pia
default avatar

Carina

Kattfrisör

Carina får alla katter att bli välklippta och rena.
Läs mer om Carina