Vi har flyttat!
Ni hittar oss nu på Bangårdsvägen 39A, Kållered

Din veterinär i Kållered

Medarbetare på Djurkliniken Kållered

Vi som jobbar på djurkliniken

Marie Wilderoth

Marie Wilderoth

Djurklinikchef, Leg Djursjukskötare

Marie har arbetat inom djursjukvården sedan 1994. Hon studerade till Djursjukskötare på Nya Zeeland, Auckland. Hon är extra intresserad av anestesi och spenderar gärna dagen inne på operation även om del av arbetet kräver tid vid skrivbordet. Marie älskar att träna, gärna löpträning tillsammans med hunden på någon skogsväg i vacker natur.
Läs mer om Marie
Anna Gabrielsson

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Anna Gabrielsson

Leg Veterinär, Chefsveterinär

Anna studerade på Köpenhamns Universitet och blev färdig veterinär 2011. Därefter har hon arbetat på djursjukhus i Norrland och Göteborg. 2021 började hon hos oss på Djurkliniken Kållered. Anna har Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, hon är särskilt intresserad av akutsjukvård och internmedicin, i synnerhet diabetes hos hund och katt. Fritiden ägnas helst åt familjen, odling och skogspromenader med katten.
Läs mer om Anna
Anna-Karin Idermark

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Anna-Karin Idermark

Leg Veterinär

Anna-Karin har arbetat på djursjukhus flera år men även djurkliniker. Anna-Karin är särskilt intresserad av medicinska utredningar och arbetar mycket med ultraljud. Trivs med att ägna fritiden åt häst o hund i naturen. Kompetens Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar Veterinärexamen 1983
Läs mer om Anna-Karin
default avatar

Christopher Cornelissen

Leg. Veterinär

Mer info kommer.
Läs mer om Christopher
Robin Ljung

Robin Ljung

Leg. Veterinär

Robin Ljung studerade till veterinär på University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-Napoca, Rumänien. Tog sin veterinärexamen 2018. Har sedan dess arbetat på Evidensia Djurkliniken Gefle. 2022 började han hos oss på Djurkliniken Kållered. Är intresserad av internmedicin, dermatologi (läran om huden och dess sjukdomar) och exotiska djur. Fritiden spenderas helst i naturen.
Läs mer om Robin
Åsa Jämten Hauer

Åsa Jämten Hauer

Leg Veterinär

Åsa har arbetat inom djursjukvården sedan 2005. 2008 tog hon sin examen i veterinärmedicin. Åsa går just nu sitt utbildningsprogram för Steg 1 specialist i Hundens och Kattens sjukdomar och Evidensia Academy för GPC-certifiering. Hon är extra intresserad av kardiologi, hud och mjukdelskirurgi. Privat tillbringar hon gärna långa dagar med hund och familj i skog o natur.
Läs mer om Åsa
Anette Svärdström

Anette Svärdström

Leg Djursjukskötare

Anette har arbetat inom djursjukvården sedan 1985. Hennes specialintresse är intensivvård, anestesi, smärtlindring och stationärvård. Genom dessa specialintressen blir omvårdnaden av den inneliggande patienten alltid optimal. Anette är ansvarig på stat/op. avdelningen. Anette trivs särskilt bra i naturen med alla djuren och familjen såklart.
Läs mer om Anette
Anneli Edvardsson

Anneli Edvardsson

Leg Djursjukskötare

Anneli har arbetat på kliniken sedan 1997, hon blev Legitimerad Djursjukskötare 2015. Hon trivs bäst med poliklinisk vård. På fritiden är hon mycket i naturen, vandrar gärna i både Sverige och Sydeuropa. Hon tränar kondition och styrka några gånger i veckan.
Läs mer om Anneli
Birgitta Johansson

Birgitta Johansson

Leg Djursjukskötare

Birgitta har arbetat inom djursjukvården sedan 1979. Hon är extra intresserad av odontologi och anestesi. Birgitta jobbar dagligen med olika typer av tandpatienter tillsammans med våra veterinärer eller vår tandläkare. Hon är även intresserad av beteende hos såväl hund som katt. På fritiden tränar hon med sina två schäfrar. Skydd, spår och lydnad blir det mycket av. Akvariet där hemma fyller hon gärna med vackra fiskar tex malawiciklider.
Läs mer om Birgitta
default avatar

Minna Roos

Leg. Djursjukskötare

Mer info kommer.
Läs mer om Minna
Annika Falkenberg

Annika Falkenberg

Leg Sjukgymnast

Annika är Leg sjukgymnast sedan 1990, har arbetat inom djursjukvården sedan 2000. Hon är speciellt intresserad av funktionalitet/neurologi. Privat är hon aktiv hundsportare sedan 1992. Kompetens Godkänd av Jordbruksverket för djursjukvård
Läs mer om Annika
default avatar

Carina Dahlvid

Kattfrisör

Carina får alla katter att bli välklippta och rena.
Läs mer om Carina
Annika Rodhe

Annika Rodhe

Djurvårdare Nivå 3

Annika har arbetat inom djursjukvården sedan 2013. Hon är van att arbeta både på mottagningen, operation och vårdavdelning.
Läs mer om Annika
Malin Ivarsson

Malin Ivarsson

Djurvårdare Nivå 3

Malin har arbetat inom djursjukvården sedan 2010. Hon är särskilt intresserad av stationärvård och polikliniskt arbetet. Malin lägger mycket vikt vid ett lugnt och positivt handlag med djuren vilket ger patienten bästa möjlighet till ett gott välbefinnande även i en stressande miljö. På fritiden promenerar Malin gärna i skogen med sin hund, pudeln Simba.
Läs mer om Malin
Pia Mathiasson

Receptionist

Pia Mathiasson

Djurvårdare

Pia tog sin examen som Djurvårdare med utökad behörighet 2016. Hon har arbetat i branschen sedan 2006. Hon är extra intresserad av nutrition och hjälper gärna till med all typ av kostrelaterade frågor. Hon brinner för det goda kundbemötandet vilket märks när man kliver in i vår reception och möts av Pia. Fritiden ägnar hon gärna åt ridning, mountainbiking, djur och natur.
Läs mer om Pia