Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Idag: 07:00–21:00

Onlinebokning

Ni är välkomna att boka tid hos oss som vanligt på 08 – 505 288 00.

Finns inte den behandlingen ni söker, ring gärna för att boka en tid.
Glöm inte att avboka om ni inte kan komma, uteblivet besök debiteras.

OBS! att varje bokning avser ett djur och om t ex två djur ska vaccineras eller undersökas bokar ni två tider. Vänligen läs instruktionerna nedan noggrant innan du bokar!

Besök som bokas online ska gälla djur som för övrigt är stabila och inte behöver läggas in för sjukhusvård, inte har långvariga problem, inte har misstanke om/kända smittsamma sjukdomar/feber.

De tider som går att boka till veterinär för 20 minuters undersökning gäller ETT sjukdomstecken som är lätt att beskriva. En veterinärkonsultation à 20 minuter kostar 985 kr. Är problemen FLER behöver du boka en utredningstid. Denna undersökning kostar 1985 kr. Utöver undersökningsavgiften tillkommer kostnader för vidare utredningar, provtagningar mm. Om du är osäker ber vi dig ringa till oss för att boka för att säkerställa att du och ditt djur får bästa möjliga hjälp.

Och vill ni inte boka online går det som vanligt bra att ringa oss!