Kirurgi

Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Kirurgi

Vi vill erbjuda hög och jämn kvalitet. Säkerheten vid narkos och kirurgi går alltid före snabbhet. Alla narkoser övervakas med avancerad apparatur och manuellt av erfaren narkossköterska. Hygienen och aseptiken ligger på toppnivå med låga komplikationssiffror.

Vår operationsavdelning är mycket välutrustad och mycket av utrustningen är nyinköpt. Den nybyggda avdelningen är uppdelad i tre delar: ortopedkirurgi, bukkirurgi och munhålekirurgi. Ventilationen på avdelningen klarar de mycket höga kraven på ren luft som ställs vid tex led- och frakturkirurgi.

Alla djur som är bokade för planerade operationer tas in på morgonen. Sedan tillkommer det alltid akuta fall där vissa ibland kräver avancerad kirurgi som inte kan vänta. Avdelningschef för operation ansvarar för verksamheten med hjälp av chefsveterinären i kirurgi Sophie Gäfvert.

Konstant vidareutbildning

Vi satsar mycket på vidareutbildning för att alltid använda de senaste metoderna och känna till de senaste rönen. Nya veterinärer arbetar dubbelt med erfaren kirurg under lång tid. Även våra erfarna kirurger arbetar ofta två och två för att vidmakthålla djursjukhusets kompetens vid ovanligare eller mer komplicerade operationer.

Våra legitimerade djursjukskötare på operation genomgår ett noggrant upplagt program under sin utbildning i anestesi. Både veterinärer och djursjukskötare genomgår regelbundet såväl interna som externa vidareutbildningar inom anestesi.

Våra recensioner

Gerdan Malm

5

Åkte in akut för 1 v sen. En av mina katter var så fruktansvärt sjuk. Jag fick bara vänta 5 min och så fick jag träffa veterinären. Helt underbar. Det blev ultraljud på magen. Han hade pankreatit. Jag har hämtat hem honom idag. Fick alla mediciner med mig hem så jag behöver inte gå på apoteket. Underbar och fin personal som verkligen älskar djur. Dyrt som tusan men jag har bra försäkring. Han låg inne 1 vecka. Fick komma dit och besöka honom också. Går alltid dit med mina djur och har alltid blivit bra benött.

johanna jorg

5

Otroligt fin personal och fick all hjälp som behövdes. Redan efter 10 min hade vi fått träffa ssk samt veterinären. Mediciner och allt iordning väldigt fort. Är imponerad och så glad över att min vovve inte kände sig minsta orolig alls. Guld värda!

Alexander Hirdman

5

Kom till akuten med våran Bulldogg sent på kvällen. Fick hjälp av en fantastisk veterinär som var både proffsig och varm. Hon fick besöket att kännas väldigt enkelt och som tur var hade inte våran hund en allvarlig skada så vi kunde snabbt åka hem igen.

Roland

5

Fantastiskt service och personal! Bra bemötande och lyhörda utifrån mitt ärende jag hade och fick bra råd om hur jag skulle ta hand om min katt efter undersökningar. Om det fanns fler än fem stjärnor skulle jag ge det, tack igen och rekommenderas stort till er som ska välja ett djursjukhus.

Baserat på recensioner från Google

Djursjukhuset

 • Måndag
  07:00 - 21:00
 • Tisdag
  07:00 - 21:00
 • Onsdag
  07:00 - 21:00
 • Torsdag
  07:00 - 21:00
 • Fredag
  07:00 - 21:00
 • Lördag
  09:00 - 21:00
 • Söndag
  09:00 - 21:00
 • Medarbetare

  Klinikchef

  Klinikchef

  Matilda

  Hudmottagningen

  Matilda

  Djurvårdare

  Malin

  Malin

  Djurvårdare

  Linda

  Linda

  Djurvårdare

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg