Idag: 07:00 - 22:00

Akut öppettider

Telefontid: Vardagar 06:00 - 22:00 | Helger 09:00 - 22:00

Kirurgi

Vi vill erbjuda hög och jämn kvalitet. Säkerheten vid narkos och kirurgi går alltid före snabbhet. Alla narkoser övervakas med avancerad apparatur och manuellt av erfaren narkossköterska. Hygienen och aseptiken ligger på toppnivå med låga komplikationssiffror.

Vår operationsavdelning är mycket välutrustad och mycket av utrustningen är nyinköpt. Den nybyggda avdelningen är uppdelad i tre delar: ortopedkirurgi, bukkirurgi och munhålekirurgi. Ventilationen på avdelningen klarar de mycket höga kraven på ren luft som ställs vid tex led- och frakturkirurgi.

Alla djur som är bokade för planerade operationer tas in på morgonen. Sedan tillkommer det alltid akuta fall där vissa ibland kräver avancerad kirurgi som inte kan vänta. Avdelningschef för operation ansvarar för verksamheten med hjälp av chefsveterinären i kirurgi.

Konstant vidareutbildning

Vi satsar mycket på vidareutbildning för att alltid använda de senaste metoderna och känna till de senaste rönen. Nya veterinärer arbetar dubbelt med erfaren kirurg under lång tid. Även våra erfarna kirurger arbetar ofta två och två för att vidmakthålla djursjukhusets kompetens vid ovanligare eller mer komplicerade operationer.

Våra legitimerade djursjukskötare på operation genomgår ett noggrant upplagt program under sin utbildning i anestesi. Både veterinärer och djursjukskötare genomgår regelbundet såväl interna som externa vidareutbildningar inom anestesi.

Vi bedriver även veterinär europeisk specialistkandidatutbildning (residency) i anestesiologi och smärtbehandling, ledd av vår europeiska specialist (dip ECVAA).


Våra recensioner

Pernilla Nord

5

Vi kom in Måndag den 10.10.22 på e.m med vår älskade hund (yorkshireterrier) pga livmodersinflammation som visade sig hade spräckt. Det blev många timmar av oro och ingen sömn men vi fick hämta hem henne redan vid lunchtid dagen efter. Lyckan är fantastisk och det känns som att vi vunnit högsta vinsten på lotto! Stort TACK till personalen som tog emot oss så fint och alla ni som vårdade och opererade henne! Ni räddade livet på vår älskade Tyra! 🐾♥️🙏🏼 Evigt tacksamma! ♥️

John Malmgren

4

Jag har varit här två gånger. En för sjukdom hos katt och en för avlivning. Avlivning gick väldigt bra upplever jag då det var tydligt från början kring administration etc. Allt gick snabbt och värdigt. Jag är mycket nöjd med det. Femstjärnigt. Sjukdom tycker jag var jobbigt. Mycket kopplat till hur, vad och när försäkringsbolaget täcker kostnaderna. Att inte försäkringsbolaget och Evidensia kan ha ett närmare samarbete tycker jag är konstigt. Undersökningar skedde i sekvenser vilket gjorde att det blev över lång tid. Katten sövdes för röntgen men då gjordes inte kontroll i öronen som man först försökte göra utan att söva redan från början och när jag frågade om det ville man söva på nytt. Helheten av sjukdomsbesöket upplevde jag tyvärr som en affärsuppgörelse. Trestjärnigt.

carina björkman

5

Fantastisk personal Kände mig för första gången mig lugn att lämna min hund kvar över natten Förklarande veterinär vid lämnade och en otroligt kunnig tjej som hade svar på alla våra frågor när vi hämtade vårat allt. Trots milen dit från Västerås så var det värt resan /från Ozzy med familj nyår 2022

Johanna

5

Vi åkte in akut under helgen, blev väldigt bra bemötta och de tog kattens behov på största allvar! Ordentlig veterinär som gav oss all information vi behövde. Extra plus för en liten goodiebag till kissen när vi åkte därifrån!

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid: Vardagar 06:00 - 22:00 | Helger 09:00 - 22:00

Helgdagar och andra öppettider

Djursjukhuset

 • Måndag
  07:00 - 22:00
 • Tisdag
  07:00 - 22:00
 • Onsdag
  07:00 - 22:00
 • Torsdag
  07:00 - 22:00
 • Fredag
  07:00 - 22:00
 • Lördag
  09:00 - 22:00
 • Söndag
  09:00 - 22:00
 • Facebook inlägg