Veterinär Sundsvall

Bokningsvillkor Veterinärhuset Sundsvall

Bokningsvillkor

 • Varje bokning avser ett djur. Om t ex två djur ska vaccineras eller undersökas vänligen gör en bokning/djur.
 • När du väljer behandling syns också instruktioner för vad som är viktigt för dig som djurägare att tänka på inför besöket. Vänligen ta noggrant del av dessa instruktioner, så underlättar du för ditt djur, för dig och för oss.
 • Finns inte den behandlingen eller den tid du vill boka är du varmt välkommen att ringa till oss.
 • Avbokning senast 24 h innan besöket per telefon eller via e-post. Uteblivet/sent avbokat besök debiteras.

Våra recensioner

Marie Holm

5

Jag kan varmt rekommendera denna Veterinärmottagning! Jag fick jättefint mottagande redan från när jag ringde och bokade tiden för kastrering/vaccin/chip av min katt Astrid tills jag hämtade henne efter utfört besök! ALL personal (receptionister, djursjukskötare & veterinär) svarade tålmodigt och lugnt på alla tusen frågor jag hade! Guldstjärna till dom alla!⭐️

Ann-Marie Viljeskogh

5

Fint mottagande o duktig personal. Tar väl hand om våra pälsklingar. Löser alltid (vad jag har förstått) jour/akuttid

Sam

5

Hos Evidensia Veterinärhuset finner du idel kompetenta veterinärer när din bästa vän o. följeslagare behöver bli lite extra ompysslad av någon som vet mer än man i allmänhet gör. Kom in med vår Cavallier Kings Charles Spaniel då han var riktigt illa däran och vi åkte in och fruktade att få ett mardrömsbesked att vi skulle tvingas avliva honom. Vi tog honom då till Evidensia och nu, efter tre veckor, är han på bättringsvägen; mycket piggare o gladare samt på god väg att bli "sig själv" igen. Då vi varje gång fått samma fina bemötande av personalen och vår lilla familjemedlem alltid fått lika bra och fin vård på Evidensia Veterinärhuset kan du, som kommer med ditt husdjur, alltid åka hem lycklig över att din älskade familjemedlem här har fått den allra bästa hjälp och vård! Rekommenderar Evidensia Sundsvall varmt för den / de som behöver vård för sitt varmt anhållna husdjur!

Kina Andersson

4

Xena hade tudelade känslor över att vara tillbaka; hon älskar ju människorna men det de gör med henne är väl sisådär 😁 Vi tackar för ert fina bemötande både mot djur och människan bakom djuret🤗

Baserat på recensioner från Google

Öppettider

Telefonväxeln är öppen mellan 07:30-16:00 på vardagar. Akuttelefonen är öppen till 19:00.
 • Måndag
  07:30 ­- 19:00
 • Tisdag
  07:30 ­- 19:00
 • Onsdag
  07:30 ­- 19:00
 • Torsdag
  07:30 ­- 19:00
 • Fredag
  07:30 ­- 19:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Dajana

Dajana

Klinikchef

Jag tog examen från Personalvetarprogrammet i Östersund 2005. Har sedan dess arbetat med HR och personalfrågor i olika former. September 2018 började jag här på Veterinärhuset som klinikchef. Min passion är vår personal och jag ser dem som vår viktigaste resurs i verksamheten. Fritiden spenderar jag mest tid i ishallen med mina barn som är aktiva i både hockey och konståkning.
Läs mer om Dajana
Annelie Göransson

Chefsveterinär och Specialist i hunden och kattens sjukdomar

Annelie

Leg. Veterinär

Emma

Chefsveterinär

Emma

Leg. Veterinär

Jag tog min veterinärexamen 2015 vid SLU, Uppsala. Jag sökte mig direkt till den fjällnära naturen och började min bana i Östersund för att 2019 förflytta mig till Sundsvall. Sedan september 2021 är jag en del av Evidensia Veterinärhuset i Sundsvall. Jag är särskilt intresserad att jobba med den aktiva hunden och jobbar därför mycket med hältutredningar och går utbildning inom ortopedikirurgi. Ni kommer även träffa mig på övriga operationsavdelningen samt även vid bukultraljud då det även hör till mina intresseområden. På fritiden är jag gärna ute i naturen för rekreation, jakt och skidåkning med mina två hundar Luna och Freja som är av rasen vorsteh.
Läs mer om Emma
Ulrik

Ulrik

Leg. Veterinär

Jag tog examen från veterinärprogrammet i Uppsala 2005. Min specialinriktning är ultraljudsundersökningar av alla organ inklusive hjärtat. Jag undersöker även era djur vid övriga medicinska utredningar och ortopediska frågeställningar både i det akuta skedet och vid utredning av hältor.  Mig träffar ni också i samband med både rutinmässiga och avancerade mjukdelsoperationer.
Läs mer om Ulrik
Våra medarbetare

Facebook inlägg