Lidingö Veterinärklinik Evidensia

med omtanke om ditt djur och dig

Om oss - Lidingö Veterinärklinik Evidensia

Lidingö Veterinärklinik Evidensia

Kliniken

Lidingö Veterinärklinik Evidensia öppnade dörrarna den 14 maj 2020. Vi är totalt 15 medarbetare. Till oss kan du som djurägare vända dig om ditt djur behöver omvårdnad och vill komma till veterinärer med lång och god erfarenhet, samtidigt som du kommer till en familjär och personlig klinik som har det lilla extra. Vi har ett stort hjärta och en stor passion för vår klinik och vi vill att alla djur ska få en möjlighet till ett bra och friskt liv.

Styrkan i att vara en del av en kedja

Tack vare gemensamma journalsystem och samarbeten med stora djursjukhus kan vi också lotsa er vidare vid svårare sjukdomar eller olyckor. Du som behöver köpa mat till ditt djur kommer ha ett brett sortiment att välja på och väldigt enkelt snabbt få hjälp samt rådgivning kring det.

Hos oss kan du lita på att du och ditt djur kan komma till samma veterinär och sköterska för att känna er tryggare och lugnare. Vi anpassar besöken efter er och försöker att göra alla besök så stressfria som möjligt.

Med vår breda kompetens, erfarenhet samt omtanke så kan ni känna er trygga med att erat djur får den hjälp den behöver. Vi lånar ofta specialistpersonal från kliniker och sjukhus för att kunna erbjuda ännu fler tjänster för er djurägare.

Hos oss så har vi regelbundet en internmedicinspecialist (läs gärna på mer om medicinska sjukdomar här) , en hudinriktad veterinär samt en ultraljudsveterinär. För att boka dessa tider så är det enklast att höra av er till våran telefon eller mejl så hjälper vi er vidare med bokningen.

Vi arbetar mycket med att vara effektiva när det gäller till kundkommunikation och ni kan därför vara säkra på att ni får svar på era frågor snabbt både när det gäller mejl samt telefonkontakt.

Lättakut

Vi kan erbjuda lättakutstider under helgfria vardagar mellan 8-16. Vi gör då allt vi kan för att underlätta samt gör en bedömning huruvida ni behöver bli remitterade vidare eller ej. Vi kan ge understödjande behandlingar så som blodprovstagningar, medicinering samt vätsketerapi men har även tillgång till att röntga för att kunna hitta grundorsaken till problemen.

För tidsbokning vänligen ring 08 580 068 20. Notera att det kan tillkomma en lättare väntetid samt akutavgift.

Jourtid

På jourtid när vi har stängt hänvisar vi till ett akutöppet djursjukhus. Vi har ett nära samarbete med Södra djursjukhuset i Kungens Kurva som vi delar journalsystem med vilket gör det enklare att se hela historiken på en och samma gång.

Kattvänlig klinik

Vi är certifierade som Cat Friendly Clinic på silvernivå. Detta innebär att vi har extra kunskap kring stress och hantering av nervösa katter. Vi har även stor kompetens i hur vi ska göra så att katten ska känna sig så lugn som möjligt under alla moment och vi kan även handleda och ge råd på vad du som djurägare själv kan göra för att minska på ångest och stress. Här kan du läsa mer om vad en Cat Friendly Clinic innebär

Vad tycker du?

Har du varit hos oss med ditt djur nyligen? Vi vill gärna veta era synpunkter! Vad är vi bra på och vad kan vi förbättra? Det går bra att mejla till lidingo@evidensia.se eller lägga en recension på Google så fler hittar till oss!

Vi finns på Facebook

Följ oss gärna på Facebook där vi uppdaterar med de senaste nyheterna från kliniken.
Följ oss på Facebook

4.8

Baserat på recensioner från Google

Butiken

Telefontid
Måndag - torsdag, kl.  08:00 - 18:45
Fredag, kl. 08:00 - 16:45

Stängt på helger samt röda dagar.
 • Måndag
  08:00 - 19:00
 • Tisdag
  08:00 - 19:00
 • Onsdag
  08:00 - 19:00
 • Torsdag
  08:00 - 19:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Kliniken

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Madeléne Karlsson

  Klinikchef

  Madeléne Karlsson

  Djurvårdare på utökad nivå

  Hej! Mitt namn är Madeléne och jag jobbar som klinikchef och sköterska på kliniken. Ni hittar mig oftast på polikliniklistorna eller så är jag på kontoret samt på möten. Jag har inget favoritområde inom yrket utan brinner för kommunikation och service. När jag inte är på kliniken så gillar jag att spendera tid med att gå på skogspromenader, resa, åka skidor eller spendera tid med min familj där bland annat katten Moses ingår. Erfarenhet Examen djurvårdare på nivå 2 våren 2020
  Läs mer om Madeléne
  Madeleine Krogstad

  Madeleine Krogstad

  Djurvårdare på utökad nivå

  Hej! Mitt namn är Madeleine och jobbar som sköterska på kliniken. Ni hittar mig oftast på polikliniklistorna med vår hudinriktade veterinär eller inne på sterilen. Mina favoritområden är just detta – hud och sterilen. När jag inte är på kliniken så gillar jag att spendera tiden på fotbollsmatcher men även med vänner och familj. Jag har två stycken sibiriska katthanar, så katter är lite närmre hjärtat men jag gillar även hundar. Erfarenhet Examen djurvårdare på nivå 2 2019
  Läs mer om Madeleine
  Philippa Lundahl

  Klinikveterinär

  Philippa Lundahl

  Legitimerad veterinär

  FÖRÄLDRARLEDIG Hej! Mitt namn är Philippa och jag jobbar som veterinär på kliniken. Ni hittar mig oftast på polikliniklistor eller inne på operation med mjukdelskirurgi. Mina favoritområden inom yrket är kattmedicin samt kirurgi. När jag inte är på kliniken så gillar jag att umgås med vänner, rida, klättra samt spendera tid med min familj där bland annat katten Alize är med. Erfarenhet Examen veterinär 2018 från Sveriges Lantbruksuniversitet
  Läs mer om Philippa
  Anna Boye

  Anna Boye

  Djurvårdare på utökad nivå

  Hej! Mitt namn är Anna och jobbar som sköterska på kliniken sedan hösten 2020. Ni träffar mig oftast på ultraljudet eller på polikliniklistorna. Jag tycker om och är nyfiken på mycket, men de områden som jag brinner för mest är just ultraljud men även röntgen samt kirurgi. När jag inte är på kliniken så brukar jag spendera tid i stallet, träna med hundarna eller bara koppla av framför en film. Jag har självt två kattbröder, två labradorer och även en häst – man kan säga att jag gillar många olika djurslag. Erfarenhet Examen djurvårdare nivå 2 våren 2021
  Läs mer om Anna
  Våra medarbetare

  Facebook inlägg