Fästingrecept 95 kr direkt i mobilen, ladda ner Evidensia-appen.

Idag: 08:00 - 19:00

Telefontid
Måndag - torsdag 08:00 - 18:45
Fredag 08:00 - 16:45

Om oss

Lidingö Veterinärklinik Evidensia

Kliniken

Lidingö Veterinärklinik Evidensia öppnade dörrarna den 14 maj 2020. Vi är totalt 15 medarbetare. Till oss kan du som djurägare vända dig om ditt djur behöver omvårdnad och vill komma till veterinärer med lång och god erfarenhet, samtidigt som du kommer till en familjär och personlig klinik som har det lilla extra. Vi har ett stort hjärta och en stor passion för vår klinik och vi vill att alla djur ska få en möjlighet till ett bra och friskt liv.

Styrkan i att vara en del av en kedja

Tack vare gemensamma journalsystem och samarbeten med stora djursjukhus kan vi också lotsa er vidare vid svårare sjukdomar eller olyckor. Du som behöver köpa mat till ditt djur kommer ha ett brett sortiment att välja på och väldigt enkelt snabbt få hjälp samt rådgivning kring det.

Hos oss kan du lita på att du och ditt djur kan komma till samma veterinär och sköterska för att känna er tryggare och lugnare. Vi anpassar besöken efter er och försöker att göra alla besök så stressfria som möjligt.

Med vår breda kompetens, erfarenhet samt omtanke så kan ni känna er trygga med att erat djur får den hjälp den behöver. Vi lånar ofta specialistpersonal från kliniker och sjukhus för att kunna erbjuda ännu fler tjänster för er djurägare.

Hos oss så har vi regelbundet en internmedicinspecialist (läs gärna på mer om medicinska sjukdomar här) , en hudinriktad veterinär samt en ultraljudsveterinär. För att boka dessa tider så är det enklast att höra av er till våran telefon eller mejl så hjälper vi er vidare med bokningen.

Vi arbetar mycket med att vara effektiva när det gäller till kundkommunikation och ni kan därför vara säkra på att ni får svar på era frågor snabbt både när det gäller mejl samt telefonkontakt.

Lättakut

Vi kan erbjuda lättakutstider under helgfria vardagar mellan 8-16. Vi gör då allt vi kan för att underlätta samt gör en bedömning huruvida ni behöver bli remitterade vidare eller ej. Vi kan ge understödjande behandlingar så som blodprovstagningar, medicinering samt vätsketerapi men har även tillgång till att röntga för att kunna hitta grundorsaken till problemen.

För tidsbokning vänligen ring 08 580 068 20. Notera att det kan tillkomma en lättare väntetid samt akutavgift.

Jourtid

På jourtid när vi har stängt hänvisar vi till ett akutöppet djursjukhus. Vi har ett nära samarbete med Södra djursjukhuset i Kungens Kurva som vi delar journalsystem med vilket gör det enklare att se hela historiken på en och samma gång.

Kattvänlig klinik

Vi är certifierade som Cat Friendly Clinic på silvernivå. Detta innebär att vi har extra kunskap kring stress och hantering av nervösa katter. Vi har även stor kompetens i hur vi ska göra så att katten ska känna sig så lugn som möjligt under alla moment och vi kan även handleda och ge råd på vad du som djurägare själv kan göra för att minska på ångest och stress. Här kan du läsa mer om vad en Cat Friendly Clinic innebär

Vad tycker du?

Har du varit hos oss med ditt djur nyligen? Vi vill gärna veta era synpunkter! Vad är vi bra på och vad kan vi förbättra? Det går bra att mejla till lidingo@evidensia.se eller lägga en recension på Google så fler hittar till oss!

Vi finns på Facebook

Följ oss gärna på Facebook där vi uppdaterar med de senaste nyheterna från kliniken.
Följ oss på Facebook

Våra recensioner

Ellen Lindberg

5

Alltid superproffsiga, otroligt väl bemötande mot både mig och hunden. Min hund älskar att gå hit och blir glad varje gång hon träffar den underbara personalen. Ger bra stöd och svar på diverse frågor man kan ha som nybliven hundägare. Så nöjd!

Thomas Wilson

5

Jättetrevliga vetrinärer och sköterskor som tog hand om min underbara katt och prinsessa Ranzie när hon var hård i magen. Väldigt hjälpsam personal. Är så lättat efter att ha varit hos er. Tack så mycket för allt.

Monica Jegham

5

Topp-personal! Det gäller ALLA olika kategorier som tjänstgör på Evidensia! ALLA i kassan, ALLA olika sorters sköterskor och ALLA olika sorters veterinärer! De har alla fötterna på jorden och med en ”vanlig” näsa som sitter på ett rätt sätt (ni vet vad jag menar). Det syns att ni bryr er om alla djur!

Mårten Westerholm

4

Riktiga proffs på att ta hand om våra fyrbenta vänner! Skönt att ha en riktigt bra vetrinärklinik här på ön. Förstår att det är dyrt att vårda djuren när man inte får bidrag från staten men det svider hårt i plånboken!

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid
Måndag - torsdag 08:00 - 18:45
Fredag 08:00 - 16:45

Helgdagar och andra öppettider

Öppettider

 • Måndag
  08:00 - 19:00
 • Tisdag
  08:00 - 19:00
 • Onsdag
  08:00 - 19:00
 • Torsdag
  08:00 - 19:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Heléne Kristensson

  Heléne

  Tf Klinikchef

  default avatar

  Charlotta

  Leg. Veterinär

  default avatar

  Sofia

  Leg. Veterinär

  Mia Hedlund

  Mia

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg