Idag: 08:00 ­- 19:00

Telefontid
Måndag - torsdag 08:00 - 18:45
Fredag 08:00 - 16:45

Om oss

Lidingö Veterinärklinik Evidensia

Kliniken

Lidingö Veterinärklinik Evidensia öppnade dörrarna den 14 maj 2020. Vi är totalt 15 medarbetare. Till oss kan du som djurägare vända dig om ditt djur behöver omvårdnad och vill komma till veterinärer med lång och god erfarenhet, samtidigt som du kommer till en familjär och personlig klinik som har det lilla extra. Vi har ett stort hjärta och en stor passion för vår klinik och vi vill att alla djur ska få en möjlighet till ett bra och friskt liv.

Styrkan i att vara en del av en kedja

Tack vare gemensamma journalsystem och samarbeten med stora djursjukhus kan vi också lotsa er vidare vid svårare sjukdomar eller olyckor. Du som behöver köpa mat till ditt djur kommer ha ett brett sortiment att välja på och väldigt enkelt snabbt få hjälp samt rådgivning kring det.

Hos oss kan du lita på att du och ditt djur kan komma till samma veterinär och sköterska för att känna er tryggare och lugnare. Vi anpassar besöken efter er och försöker att göra alla besök så stressfria som möjligt.

Med vår breda kompetens, erfarenhet samt omtanke så kan ni känna er trygga med att erat djur får den hjälp den behöver. Vi lånar ofta specialistpersonal från kliniker och sjukhus för att kunna erbjuda ännu fler tjänster för er djurägare.

Hos oss så har vi regelbundet en internmedicinspecialist (läs gärna på mer om medicinska sjukdomar här) , en hudinriktad veterinär samt en ultraljudsveterinär. För att boka dessa tider så är det enklast att höra av er till våran telefon eller mejl så hjälper vi er vidare med bokningen.

Vi arbetar mycket med att vara effektiva när det gäller till kundkommunikation och ni kan därför vara säkra på att ni får svar på era frågor snabbt både när det gäller mejl samt telefonkontakt.

Lättakut

Vi kan erbjuda lättakutstider under helgfria vardagar mellan 8-16. Vi gör då allt vi kan för att underlätta samt gör en bedömning huruvida ni behöver bli remitterade vidare eller ej. Vi kan ge understödjande behandlingar så som blodprovstagningar, medicinering samt vätsketerapi men har även tillgång till att röntga för att kunna hitta grundorsaken till problemen.

För tidsbokning vänligen ring 08 580 068 20. Notera att det kan tillkomma en lättare väntetid samt akutavgift.

Jourtid

På jourtid när vi har stängt hänvisar vi till ett akutöppet djursjukhus. Vi har ett nära samarbete med Södra djursjukhuset i Kungens Kurva som vi delar journalsystem med vilket gör det enklare att se hela historiken på en och samma gång.

Kattvänlig klinik

Vi är certifierade som Cat Friendly Clinic på silvernivå. Detta innebär att vi har extra kunskap kring stress och hantering av nervösa katter. Vi har även stor kompetens i hur vi ska göra så att katten ska känna sig så lugn som möjligt under alla moment och vi kan även handleda och ge råd på vad du som djurägare själv kan göra för att minska på ångest och stress. Här kan du läsa mer om vad en Cat Friendly Clinic innebär

Vad tycker du?

Har du varit hos oss med ditt djur nyligen? Vi vill gärna veta era synpunkter! Vad är vi bra på och vad kan vi förbättra? Det går bra att mejla till lidingo@evidensia.se eller lägga en recension på Google så fler hittar till oss!

Vi finns på Facebook

Följ oss gärna på Facebook där vi uppdaterar med de senaste nyheterna från kliniken.
Följ oss på Facebook

Våra recensioner

Carina Hult

5

Mycket trevliga och tillmötesgående, men har inte varit där ännu.

Anna Englund

5

Seriöst ställe👍. Ordning och reda, rent och fint. Små separata väntrum, oftast ingen väntan. Jag har varit där både med kattungar för besiktning, kastrering av katt, samt urinvägsbesvär hos katt. I have this to say- TOPPENSTÄLLE❤️

Ellen Lindberg

5

Alltid superproffsiga, otroligt väl bemötande mot både mig och hunden. Min hund älskar att gå hit och blir glad varje gång hon träffar den underbara personalen. Ger bra stöd och svar på diverse frågor man kan ha som nybliven hundägare. Så nöjd!

Ami

5

Blir alltid så bra bemött här, oavsett om det bara är vaccination eller om det är större ingrepp som operationer mm!

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid
Måndag - torsdag 08:00 - 18:45
Fredag 08:00 - 16:45

Helgdagar och andra öppettider

Öppettider

 • Måndag
  08:00 ­- 19:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 19:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

default avatar

Jeanette

Klinikchef

Philippa Lundahl

Chefsveterinär (Föräldraledig)

Philippa

Leg. Veterinär

default avatar

Ultraljud

Christin

Leg. Veterinär

default avatar

Kerstin

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg