Valla Djursjukhus Linköping

Idag: 08:00–18:00

Butiken på Valla Djursjukhus i Linköping

Foder för friska och sjuka djur

I vår butik finner du foder för hund, katt, kanin och marsvin. Det är många som tror att vi bara har foder för sjuka djur, men vi säljer även foder till friska djur. Att ge sitt djur ett bra foder är en investering i dess hälsa. Kom in så hjälper vi dig att hitta ett foder som passar till just ditt djurs särskilda behov. För de djur som har en sjukdom har vi ett brett sortiment. För att ge dessa foder är det viktigt att djuret har fått en diagnos då dessa foder är väldigt väl anpassade för just den diagnosen. Dessa foder får endast säljas genom veterinär.
Vi är medvetna om att det är en djungel av märken och olika foder. Personalen i receptionen är utbildade foderrådgivare så tveka inte att fråga oss. Vi säljer främst foder från Eukanuba, Iams(katt) och Hill´s, men vi har även ett fåtal utvalda produkter från Royal Canins veterinärserie.

Produkter

Det finns väldigt många preparat på marknaden. De produkter du finner i vår butik är enbart kvalitetsprodukter som vi vet fungerar.

Ett litet urval:
• Schampo från Virbac och douxo
• Glukosaminpreparat som Seraquin, Glycoflex och Cosequin
• Feromoner till både katt och hund

Rehab

I butiken finner du även saker som kan komma väl till pass när du rehabtränar din hund, till exempel plutoduk, flytvästar och leksaker. Vi har även bra informativa böcker.

Vänd er till oss i receptionen om ni vill köpa något.

Se öppettider här»

Valla Djursjukhus butik, personal och kund med hund.