Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Valla Djursjukhus Linköping

Våra hjärtan klappar för djuren och deras bästa

Idag: 07:30–21:30

Vala Butik

 

Foder för friska och sjuka djur

Vi säljer frisk- och veterinärmedicinskt foder  från  Purina ProPlan, Royal Canin och Hills. Vår personal är utbildade kostrådgivare och kan hjälpa dig och ditt djur till en bättre hälsa genom en bra kost, vi har också möjlighet att ta hjälp av våra veterinärer för att hitta rätt foder  för ditt djur. Vi har foder för hund, katt, kanin och marsvin och de flesta sorter får bara säljas genom veterinär. Många djur lider av övervikt och vi kan hjälpa er lägga upp en plan för viktminskning och uppföljning.

På grund av utrymmesskäl har vi främst lager på Hills och Royal Canins fodersortiment men vi tar gärna hem foder från de leverantörer vi har avtal med på beställning. Prata med personalen om du vill specialbeställa foder.

Du har alltid smakgaranti på foder köpt hos oss. Ta med kvittot så löser vi ett nytt sorts foder eller pengarna tillbaka.

Vi har massor av kvalitetstuggben och bra belöningsgodis från bl.a Four Friends. Hos oss ska alla hitta något som passar oavsett om djuret lider av t.ex. allergi eller övervikt. Det finns ett noga utvalt sortiment av kosttillskott, ergonomiska selar, koppel, kattsand, leksaker och mycket mer.

Gå med i vår kundklubb så får du en stämpel varje gång du handlar för 300 kr i vår butik och när du vaccinerar, ID – märker eller tar bort tandsten på ditt djur, om behandlingen kostar minst 300 kr. När du samlat 10 stämplar får du 150 kr rabatt på nästa köp.

Du får tips, råd och erbjudanden via mail, vi har även en mängd andra bonuskort ni kan använda vid köp i butiken. Säg till i receptionen så hjälper vi dig!

Butiken är även öppen på helgen 9-18.00

Välkomna!