Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Valla Djursjukhus Linköping

Våra hjärtan klappar för djuren och deras bästa

Idag: 07:30–21:30

Välkommen att boka tid hos Valla Djursjukhus

Onlinebokning

Du kan boka vissa behandlingar via vår onlinebokning/app. Finns inte den behandlingen eller den tid du vill boka online är du varmt

välkommen att ringa till oss på 013-31 54 40.

Telefonen är öppen för tidsbokning vardagar kl. 07.00-17.00
Val av veterinär
När du bokar online kan du välja den veterinär eller djursjukskötare du önskar att besöket sker hos. Vid frånvaro eller andra oförutsägbara händelser kan vi komma att behöva byta veterinär eller djursjukskötare, vi ber om överseende med detta.

Avbokning

Uteblivet besök debiteras. För att undvika det vänligen ring oss eller maila valladjursjukhus@evidensia.se minst 6 timmar innan.
Missa inte! Via vår app kan du enkelt av/omboka din tid. Du hittar den där appar finns, sök på ”Evidensia”
 

Förhindra smittspridning 

Pga av Covid ber vi er att komma max en person per djur, undantag vid avlivningar. Vid besök vill vi att ni använder munskydd, har ni inget eget finns det att köpa hos oss.

Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning, du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

 

Varmt välkomna!