- Parkera på någon av våra parkeringar precis framför huset.
- Anmäl din ankomst i receptionen så vi vet att du är här.
- Kommer du med hund är vi tacksamma om du tar en vikt. Vågen är placerad till vänster mellan våra ytterdörrar.
- Har du ett djur med misstänkt smittsam sjukdom så som hosta, diarré, kräkning eller klåda ber vi dig att behålla ditt djur i bilen eller utanför tills vi har meddelat dig när och var du kan komma in.
- Vi har avskilda platser i väntrummer för hundar och katter.
- Vid vaccination: kom ihåg vaccinationsintyg eller pass.
- Har du ditt djur försäkrat är det bra om du har med försäkringspapper.
- Då vi måste prioritera de mest akuta djuren kan det ibland förekomma någon väntetid trots bokad tid.
- Vi är kontantfria. Betala med kort eller få en faktura via Klarna.
- Tänk på att avboka i tid om ni får förhinder.
- Stamtavla behövs inför besiktning, ögonlysning och höftledsröntgen.
- Vid bilddiagnostik som ultraljud/röntgen och CT vill vi att ditt djur är fastande. Detta gäller även inför operativa ingrepp.
Vid ankomst med akut sjuka djur
Vi ser gärna att du ringer innan du kommer så vi kan förbereda din ankomst eller ge råd om vad som är bäst för ditt djur. Då kan vi ge dig viktig information inför besöket, informera om ungefärliga väntetider och bättre planera vårt arbete. Vi debiterar högre avgifter för akutpatienter eftersom det kostar mycket att bemanna för akut beredskap.
Inför operation/tand
- Följ rekommendationerna du fått avseende till exempel fasta, bad och eventuell medicinering.
- En veterinär eller sköterska kommer att ta emot dig och ditt djur på operationsdagens morgon.
- Tillsammans går vi igenom planen för dagen samt uppgifter om dig och ditt djur så att vi kan nå dig under hela dagen vid eventuella frågor.
- Vill du ha hjälp med direktreglering med ditt försäkringsbolag måste vi även få ditt försäkringsnummer vid inlämningen. Kostnaden för regleringen är 170 kr. Direktregleringar kan inte göras under kvällar och helger. Då gäller kortbetalning eller faktura via Klarna och du tar själv kontakt med ditt försäkringsbolag.
- Hämtningstid bestämmer vi tillsammans vid inlämning. Det vanligaste är att ditt djur får gå hem under eftermiddagen.
Haltar ditt djur?
Om du misstänker att hunden/katten kommer behöva röntgas så håll hunden/katten fastande i ca 6 timmar innan besöket (vatten går bra att ha framme) om vi ev. behöver ge lite lugnande till djuret för att kunna ta bra röntgenbilder. När Covid 19-situationen är löst ser vi gärna att du tar med dig en extra person som kan hjälpa till att hålla hunden/katten inne på röntgen (personen får inte vara gravid eller under 18 år gammal). Nu under rådande omständigheter tillåter vi endast en person per djur inne på djursjukhuset.
Har ditt djur hudproblem?
Har din hund eller katt problem med huden ex. klåda, rodnad, håravfall, lämna då gärna hunden/katten i bilen och kom in och anmäl er i receptionen så visar vi in er på det rum ni ska vara. För att underlätta för både veterinären och för er så skriv gärna ut, fyll i och ta med formuläret till besöket (på formuläret står det endast för hund, men det fungerar lika bra för katt).
Vid kräkningar och diarré
Om din hund eller katt har kräkningar eller diarré, kom in och anmäl er i receptionen utan ditt djur. Vi visar er sedan in på det rum ni ska vara.
Äter ditt djur någon medicin?
Tala om för din veterinär om ditt djur äter mediciner av något slag och vilka mediciner det är. Det bästa är om ni tar med medicinen. Det är viktigt för att rätt kunna bedöma sjukdomstillståndet och den fortsatta behandlingen.
Våra öppettider
Kliniken
-
Måndag07:00 - 20:00
-
Stängt
-
Stängt
-
Stängt
-
Fredag07:00 - 20:00
-
Lördag10:00 - 16:00
-
SöndagStängt