Evidensia Djurkliniken Roslagstull

Valhallavägen 12A, 114 22 Stockholm, Visa karta Mån - tor 7 - 21 | fre 7 - 17.45 | lör 11 - 15.45 Våra öppettider

Djurkliniken där alla sällskapsdjur är välkomna
Här på vår djurklinik i Stockholm sätter vi djuren i centrum, och ger ömsint omvårdnad för stora och små. Vi värdesätter alla våra kunder och tar oss tid att lyssna. På vår djurklinik har vi veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, samt veterinärer med specialutbildning i fågel-, reptil- och gnagarsjukdomar. Detta gör oss till det ledande djursjukhuset i Stockholm och mellan-Sverige gällande exotiska djur.

Hos oss får hundar, katter, fåglar, reptiler, kaniner och små gnagare avancerad djursjukvård och ett personligt bemötande. Välkommen att kontakta oss!

Ändrad öppettid och risk för telefonkö idag måndag 25/9!

Feber och förkylningsbacillen har nu även hittat till Djurkliniken Roslagstull och delar av personalstyrkan är hemma och kurerar sig.

Vi som är på plats jobbar allt vi kan för att hjälpa er men idag kan det vara svårt att komma fram på telefon. För att slippa sitta i långa telefonköer så kan ni maila namn och telefonnummer på djurklinikenroslagstull@evidensia.se så kommer vi ringa er de närmaste dagarna. Detta gäller naturligtvis ej akuta frågor.
Vi kommer därför också vara tvungna att stänga kl 20.00 idag.

För akut sjuka djur hänvisar vi idag till våra övriga kliniker. Du hittar din närmaste klinik/djursjukhus på https://evidensia.se/vara-kliniker/

Kattansikte uppochner.

Äntligen är vi igång!

Idag Onsdag 30/8 är första dagen som vi arbetar med vårt nya journalsystem. Hela personalen har gått utbildning och kl 07:00 i morse gick startskottet och vi tog emot första patienten efter migreringen 😀
Alla är vi barn i början och det känns lite "upp och ner" så därför är vi inte riktigt lika snabba när vi ska arbeta i vårt nya journalsystem. Vi vill därför redan nu tacka för förståelse att det kan ta lite längre tid både i telefonen och på kliniken. Vi lovar att vi gör vårt absolut bästa att hjälpa dig och ditt djur så snart vi kan 😊
För ej akuta frågor går det bra att maila oss på djurklinikenroslagstull@evidensia.se så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.

Hälsningar från oss på Djurkliniken Roslagstull

Evidensia Djurkliniken Roslagstull kan exotiska djur.

Vi kan exotiska djur

Vi har veterinärer med specialutbildning i fågel-, reptil- och gnagarsjukdomar och är det ledande djursjukhuset i Stockholm och Mellansverige gällande exotiska djur.

Söker du skötselråd?

På Djurvårdguiden har vi samlat alla våra skötselråd för exotiska djur som fåglar, reptiler och gnagare. Med rätt omvårdnad får ditt djur förutsättningar att må bra.

Skötselråd för exotics

Vanliga hälsoproblem hos exotics

Läs mer om vanliga åkommor och problem som din reptil, fågel, kanin eller gnagare kan råka ut för och hur du förebygger och behandlar dem.

Goda råd om sjukdomar

Medarbetare

Anna Kjerrman

Anna Kjerrman

Klinikchef

Rayan Ababneh

Rayan Ababneh

Leg. veterinär

Ulrica Engsäll

Ulrica Engsäll

Leg. veterinär

Anna Nawrocka

Anna Nawrocka

Leg. veterinär

Våra medarbetare