Öppettider

Kliniken

Måndag - fredag08:00 - 17:00 
Lördag10:00 - 16:00
SöndagStängt


Telefontid

Måndag - fredag08:00 - 17:00
Lördag10:00 - 16:00
SöndagStängtHitta till oss


Våra recensioner

Milou Kurki

5

Kan verkligen rekommendera Cajsa som veterinär. Otroligt kunnig gällande hundar. Har två stycken en som inte gillar människor riktigt men hon var väldigt lugn i Cajsas närvaro. Samma med valpen där, otroligt duktig och kunnig och gav en massa godis för att han skulle få bra erfarenheter av veterinären :D

Gunilla Gundhammar

5

Ja, det är svindyrt med sjuka husdjur, men det ska man som djurägare vara medveten om så prislappen lämnar vi därhän. De gånger jag besökt Evidensia i Karlskoga har jag alltid fått ett fint bemötande, goda råd och tips och katten var blivit väl omhändertagen. Och när läget inte är akut har jag kunnat få tider som passat mej.

NuclearGrandma

5

Personalen är helt super underbara mot både ägare och djur. Noggranna med information, väldigt hjälpsamma och super trevliga. Helt klart allt man kan be om och lite till från en veterinärklinik!

Victoria Strømme

5

Riktigt bra och förstående personal, kändes tryggt att lämna vovven ❤️

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  10:00 - 16:00
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Martina Cambrand Evidensia Karlskoga

  Martina Cambrand

  Klinikchef, Leg. Veterinär

  Martina är klinikchef men arbetar även kliniskt som veterinär. Hennes huvudintresse är mjukdelskirugi. På fritiden upptäcker hon gärna naturen med sin hund Tova och islandshästen Garpur.
  Läs mer om Martina
  Cecilia Gorrel

  BSc, MA, Vet MB, DDS, MRCVS, Hon FAVD, Dipl EVDC (European Veterinary Dental College), European and RCVS-recognised Specialist in Veterinary Dentistry

  Cecilia Gorrel

  Veterinär

  Dr. Cecilia Gorrel är utbildad tandläkare och veterinär som skrivit sin doktorsavhandling i oral patologi. Hon är  s.k. “board-certified specialist” i “Veterinary Dentistry and Oral Surgery” och  Diplomate vid European Veterinary Dental College, en av världens högst meriterade specialister i ämnesområdet oralkirurgi. Dr. Gorrel drev tidigare en remissklinik i Storbritannien,  specialiserad på djurtandvård och oralkirurgi och är  ”Independant Research Consultant” som utreder orala sjukdomar hos hund och katt. Cecilia har skrivit hundratals vetenskapliga publikationer, böcker och populärvetenskapliga artiklar och är mycket anlitad föreläsare med hela världen som arbetsfält.  Dr. Gorrel handleder veterinär Magnus Andersson och arbetar periodvis vid Evidensia Djurkliniken i Karlskoga tillsammans med Magnus.
  Läs mer om Cecilia
  Magnus Andersson

  Leg. Veterinär, Odontologiansvarig för Evidensia Sverige

  Magnus Andersson

  Chefsveterinär

  Magnus Andersson har under många år huvudsakligen arbetat med tandsjukdomar hos hundar och katter och har ett 20-tal vidareutbildningar i oralkirurgi och djurtandvård. Magnus har genomgått ett femårigt specialistträningsprogram i odontologi och oralkirurgi under handledning av Dr. Ceclia Gorrel som är s.k. diplomate i odontologi. Utbildningen är kliniskt orienterad och innefattar även en del forskningsuppgifter och undervisning och ger mycket hög kompetens inom ämnesområdet odontologi. Magnus har även arbetat som konsulterande tandveterinär vid specialistdjursjukhuset Strömsholm och är odontologiansvarig för Evidensia Sverige.
  Läs mer om Magnus
  Lisa Wibell

  Tandteamet

  Lisa Wibell

  Leg. Djursjukskötare

  Lisa Wibell är utbildad vid Sveriges Lantbruksuniversitet. Hon är huvudsköterska på tandavdelningen, specialiserad på dentalröntgen och anestesi och arbetar i huvudsak med djurtandvård. Hon handleder och utbildar även såväl veterinärer som djursjukskötare och djurvårdare i dentalröntgen- och profylaxrutiner.
  Läs mer om Lisa
  Våra medarbetare

  Facebook inlägg