Fästingrecept 95 kr direkt i mobilen, ladda ner Evidensia-appen.
Evidensia Analysen Örebro

Tandvård Djurkliniken Analysen Örebro

Tand

Tandvårdsavdelningen

Vi kan erbjuda professionell tandrengöring, tandröntgen & tandundersökning samt behandling för de vanligt förekommande tandproblemen.

Tandvård hos oss

Vår klinik har tillgång till modern digital tandröntgen. Undersökning och behandling av tänder på våra husdjur måste alltid ske i narkos, även tandröntgenundersökning. Att rengöra tänderna utan samtidig röntgenundersökning är INTE ett fullgott utfört arbete eftersom många smärtsamma sjukdomsprocesser inte går att upptäcka på annat sätt. För djurens skull utför vi alltså INTE enbart ”tandstenstagning” utan samtidig tandundersökning och tandröntgen utförs ALLTID i samband med tandåtgärd hos oss.

Om vi stöter på mer ovanliga sjukdomsprocesser har vi möjlighet att snabbt få svar på alternativ till behandling och vid behov omgående remittera patienten till vår systerklinik Evidensia Karlskoga som är Sveriges ledande specialistklinik inom djurtandvård.

Du kan känna dig trygg i att vi i alla lägen ger ditt djur bästa tänkbara vård!

Profylax

Vi tar de förebyggande tandåtgärderna på största allvar och har ett stort sortiment av tandvårdsprodukter i vår butik.

Hos oss kan du hitta högkvalitativa tandvårdsprodukter särskilt avsedda för hund och katt, såsom tandborstar, tandkräm, munsköljlösningar, medel mot tandköttsinflammation m.m.

Vår tandvårdspersonal är väl insatt i de problem som Du kan råka ut för i Ditt dagliga förebyggande tandvårdsarbete och hjälper Dig gärna!

Våra recensioner

Frida Franzén

5

Var där med min kanin och fick träffa en extremt duktig och empatisk veterinär. Hon satte min kanins behov först och var väldigt tydlig med mig i vad han drabbats av och hur han mådde. Hon hjälpte mig och min kanin att kämpa för ett eventuellt tillfrisknande och när det tyvärr inte gick så kände jag ändå att vi hade gett det ett starkt försök och att han kunde få ett värdigt avslut. Väldigt tacksam för den vård och omtanke hon gav honom.

Ann Christine Karlsson

5

Bra besök där veterinären lyssnade och vi kom överens om lämpligt ingrepp. Helt utan problem. 1 juni 2016,

Henrik Jansson

5

Då min älskade vovve Blue trampat in glas i trampdynan och fått en elak infektion efter första operationen på Anicura i Kumla fixade Anna Arvill till det så att det en vecka senare är helt utläkt. Bästa julklappen till blue och husse.

Linda Glans

5

Världens bästa personal!! Så trevliga och bra bemötande från telefonsamtal till utförd tid!! Värt alla gånger att åka 1.5 timme!! Så nöjd.

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

Telefontid från kl. 07.30

Vi har akutmottagning i mån av tid under våra öppettider. Ring till oss så gör vi vårt bästa för att hitta en tid till dig samma dag. Telefon 019-127 000.
 
 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Bodil Paulin

  Bodil

  Klinikchef

  E-post till Bodil
  Läs mer om Bodil
  Anna-Karin

  Anna-Karin

  Kliniksamordnare

  Anna

  Anna

  Chefsveterinär

  Friederike

  Friederike

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare