Evidensia Analysen Örebro

Tandavdelningen Djurkliniken Analysen Örebro

Välkommen till tandmottagningen på Djurkliniken Analysen Örebro. Det kan vara svårt att själv avgöra om allt står rätt till i munnen på ditt djur. Därför erbjuder vi kostnadsfria tandkontroller.

Idag: 08:00 ­- 17:00

019-127 000

Måndag - fredag kl. 07.30 - 17:00

Skäpplandsgatan 1, 703 46 Örebro
4.4
318 Recensioner

Tandavdelningen

Visste du om att ca 50% av alla katter har någon typ av tandsjukdom och 80% av alla hundar över fyra års ålder någon typ av inflammation i tandens stödjevävnad? Därför är tandvård till djur viktigt och hos oss kan ni få hjälp.

Tandröntgen

Vår klinik har tillgång till modern digital tandröntgen. Undersökning och behandling av tänder på våra husdjur måste alltid ske i narkos, även tandröntgenundersökning. Att rengöra tänderna utan samtidig röntgenundersökning är inte ett fullgott utfört arbete eftersom många smärtsamma sjukdomsprocesser inte går att upptäcka på annat sätt. För djurens skull utför vi alltså inte enbart ”tandstenstagning” utan samtidig tandundersökning och tandröntgen utförs alltid i samband med tandåtgärd hos oss.

Om vi stöter på mer ovanliga sjukdomsprocesser har vi möjlighet att snabbt få svar på alternativ till behandling och vid behov omgående remittera patienten till vår systerklinik Evidensia Karlskoga som är Sveriges ledande specialistklinik inom djurtandvård.

Du kan känna dig trygg i att vi i alla lägen ger ditt djur bästa tänkbara vård!


Evidensia Djursjukvård

Kostnadsfria

Tandkontroller

Djurkliniken Analysen Örebro erbjuder kostnadsfria tandkontroller där vi ser om det behövs någon åtgärd för att förbättra ditt djurs munhälsa. 

Tandvård, hund, katt, veterinär, Örebro


Våra recensioner

Madde O

5

Skulle avliva katten fick tid dagen efter personalen var förstående och underbar. Fick eget rum där man sen kunde gå ut på baksidan.

Våra öppettider

Andra öppettider

Kliniken


 
 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Bodil Paulin

Bodil

Klinikchef

E-post till Bodil
Läs mer om Bodil
Anna-Karin

Anna-Karin

Kliniksamordnare

Anna

Anna

Chefsveterinär

Friederike

Friederike

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg