Djurkliniken Analysen Örebro

Personligt bemötande och bred kompetens

Idag: 08:00–17:00

Tandvårdsavdelningen

Vi kan erbjuda professionell tandrengöring, tandröntgen & tandundersökning samt behandling för de vanligt förekommande tandproblemen.

Tand Örebro Evidensia

Tandvård hos oss

Vår klinik har tillgång till modern digital tandröntgen. Undersökning och behandling av tänder på våra husdjur måste alltid ske i narkos, även tandröntgenundersökning. Att rengöra tänderna utan samtidig röntgenundersökning är INTE ett fullgott utfört arbete eftersom många smärtsamma sjukdomsprocesser inte går att upptäcka på annat sätt. För djurens skull utför vi alltså INTE enbart ”tandstenstagning” utan samtidig tandundersökning och tandröntgen utförs ALLTID i samband med tandåtgärd hos oss.

Om vi stöter på mer ovanliga sjukdomsprocesser har vi möjlighet att snabbt få svar på alternativ till behandling och vid behov omgående remittera patienten till vår systerklinik Evidensia Karlskoga som är Sveriges ledande specialistklinik inom djurtandvård.

Du kan känna dig trygg i att vi i alla lägen ger ditt djur bästa tänkbara vård!

Tand Evidensia Örebro

Profylax

Vi tar de förebyggande tandåtgärderna på största allvar och har ett stort sortiment av tandvårdsprodukter i vår butik.

Hos oss kan du hitta högkvalitativa tandvårdsprodukter särskilt avsedda för hund och katt, såsom tandborstar, tandkräm, munsköljlösningar, medel mot tandköttsinflammation m.m.

Vår tandvårdspersonal är väl insatt i de problem som Du kan råka ut för i Ditt dagliga förebyggande tandvårdsarbete och hjälper Dig gärna!