Ny lag: ID-märkning och registrering av katt, läs mer.
Boka tid online veterinär Örebro

Boka tid online hos Djurkliniken Analysen Örebro

Vi har en rad behandlingar tillgängliga för onlinebokning via vår hemsida. Det gör det enkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur. Välkommen att boka en tid online hos oss på Djurkliniken Analysen Örebro.

Boka en tid

Vänligen läs instruktionerna nedan noggrant innan ni bokar.

Bokningsvillkor

På vår onlinebokning går det bra att boka enklare undersökningar och behandlingar. Veterinärkonsultationer som bokas in via vår onlinebokning avser djur som för övrigt är stabila och inte har långvariga problem eller flera journaler från tidigare kliniker. Om du är osäker, önskar träffa en specifik veterinär eller i behov av en djupare utredning, ber vi dig ringa till oss på 019-127 000 för att säkerställa att du och ditt djur får bästa möjliga hjälp.

  • Ett sjukdomstecken per inbokat besök
  • Utöver undersökningsavgiften kan kostnader för vidare utredning och provtagning tillkomma

Saknar du en behandling?

Vissa av våra behandlingar går att boka online via vår onlinebokning nedan. Finns inte den behandlingen eller den tid du vill boka online är du varmt välkommen att ringa till oss på 019-127 000 så hjälper vi dig.

Avbokningsvillkor

Uteblivet besök debiteras 750 kr. Avbokningsvillkor 24 timmar. Avbokning sker genom telefon 019-127 000.

Förhindra smittspridning

Pga av Covid ber vi er att komma max en person per djur. Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning, du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Varmt välkomna!