Kampanj

November månad har precis börjat och med den en helt ny kampanj med flera fina erbjudanden.

ADAPTIL Calm On-the-go halsband

ADAPTIL Calm On-The-Go Halsband, ord. pris 295 kr, ger din hund en känsla av trygghet så att den kan hantera situationer utanför hemmet på ett lugnare och bättre vis. Halsbandet är perfekt vid träning, rädsla för höga ljud, på hundpensionat, under resa osv.
Få en festfluga på köpet! (värde 59 kr) 

 

Köp en FELIWAY CLASSIC Doftavgivare (+ refill 48 ml) och få en FELIWAY CLASSIC Spray, 20 ml på köpet (värde 119 kr)

FELIWAY CLASSIC Doftavgivare är en perfekt lösning för att ge katten trygghet i hemmet och för att motverka beteenden som att katten kissar inomhus på olika ställen, klöser på möbler eller gömmer sig av skygghet.

 

20% rabatt på Urine off!

Urine off spray en helt fantastisk produkt vad det gäller att ta bort urinfläckar efter hundar, katter och smådjur. Sprayen är perfekt att använda på alla hårda underlag såsom golv, väggar och kattlådan. Urine off bullet används vid mattor och andra mjuka underlag. Dränk in fläcken med Urine Off och låt den sedan vara. När det sedan har torkat och det ev finns kvar något av fläckan så skölj med vatten.
(ord. pris 149 kr)

 

Fodertunna på köpet vid köp av Urinary-foder till katt! (värde 120 kr)

Dietiskt helfoder för katter med avsikt att lösa urinsten av typen struvit samt att förebygga urinsten av typen struvit och kalciumoxalat.

 

20% rabatt på ProEquo Sticks, 15 st

ProEquo är ett kompletteringsfoder som innehåller en unik bakteriekultur, isolerad från en frisk hästtarm. Bakterien är patenterad bland annat p.g.a. sina positiva egenskaper i en hästtarm. En ask ProEquo Sticks innehåller 15 sticks och varje sticka garanteras innehålla minst 80 miljarder goda bakterier. Användningsområden är bl.a. diarré och illaluktande träck, hudproblem p.g.a. störd mage, foderbyte och stressmage, långa transporter, hårda tränings- och tävlingsperioder samt inte minst vid antibiotikabehandlingar. ProEquo har ingen startkarens.
(ord.pris 369 kr)

 

25% rabatt på Chevinal Foran 2,5 l

Flytande fodertillskott för häst.
(ord.pris 385 kr)

 

Hitta närmsta klinik här