Kampanj

Kampanj

Bara dagar kvar innan vi avslutar dessa erbjudanden den 28/2. Passa på!

2 påsar våtfoder på köpet! (värde 34 kr)

Neutered Satiety Balance Foder för katt

Royal Canin Neutered Satiety Balance är ett speciellt dietfoder för kastrerade och steriliserade katter upp till 7 år. Det kan hjälpa katter att hålla sin idealvikt efter kastrationen. Fodret innehåller en hög fiberhalt som består av lösliga fibrer (psyllium) och olösliga fibrer med en hög vattenbindningsförmåga. Detta ökar mättnadseffekten och förlänger mättnadskänslan mellan måltiderna. Katten blir inte hungrig så snabbt, och därigenom kan det dagliga energiintaget minska. Dessutom har fodret en låg fett- och kalorihalt.
*Gäller vid köp av minst 1,5kg Neutered Satiety Balance torrfoder till ordinarie pris.

2 burkar våtfoder på köpet! (värde 60 kr)

Satiety viktminskningsfoder för hund

Royal Canin Satiety Weight management är ett komplett dietfoder för hund vars sammansättning bidrar till viktminskning. Dietfodret har lågt energiinnehåll men ger mättnadskänsla pga mycket proteiner, fibrer & l-carnitin. Övriga användningsområden är diabetes, återkommande förstoppning, tjocktarmsinflammation.
*Gäller vid köp av minst 1,5kg Satiety torrfoder till ordinarie pris.

2 påsar våtfoder på köpet (värde 30 kr)

Satiety viktminskningsfoder för katt

ROYAL CANIN SATIETY WEIGHT MANAGEMENT för katter är ett komplett dietfoder vars sammansättning bidrar till viktminskning. Dietfodret har lågt energiinnehåll men en hög fiberhalt vilket ger mättnadskänsla till den hungriga katten. Indikationer är övervikt & diabetes.
*Gäller vid köp av minst 1,5kg Satiety torrfoder till ordinarie pris.

 

Tag 2 betala för 1

Hundpåsar

Påsar i kraftig plast till hundpromenaden. Finns i flera olika färger samt med eller utan handtag.
(Ord. pris 29 kr/rulle)

15% rabatt på Fiberplex

Fiberplex är ett dietiskt fodertillskott till häst som motverkar kroniska matsmältningsstörningar. Tillskottet är baserat på fibrer, avdödad jäst, lecitin, metionin och vitaminer. En burk på 2,7 kg beräknas ge 30 dagsgivor vid 90g/dag.
(Ord. pris från 195 kr)