Kampanj

Det är juli och sommaren är här. I våra butiker fortsätter kampanjen ”Semester” med förmånliga rabatter på produkter som tar hand om djuret både på insidan och utsidan

Feliway CLASSIC Spray 60 ml

Feliway classic spray

Feliway CLASSIC minskar eventuell stress för katten. Produkten är snabbverkande och mycket enkel att använda. Passa på nu så får du en filt på köpet!
Köp en flaska Feliway CLASSIC Spray (60ml) och få övertäckningsfilt till transportburen på köpet (värde 129 kr).

Hill´s foder för valp och kattunge

Med Hill´s Puppy eller Kitten-foder får djuret rätt mängd av högkvalitativt protein, mineraler och vitaminer för en god tillväxt, samt omega-fettsyror och antioxidanter som förbättrar inlärning och stärker responsen på vaccinationer.
15% rabatt på ord. pris.

Royal´s foder för valp och kattunge

Med Royal´s Puppy eller Kitten-foder får djuret rätt mängd av högkvalitativt protein, mineraler och vitaminer för en god tillväxt, samt omega-fettsyror och antioxidanter som förbättrar inlärning och stärker responsen på vaccinationer.
15% rabatt på ord. pris.

Kylande benlera

Den kylande benleran från Eclipse Biofarmab används med fördel förebyggande inför träning och tävling för att minska risken för mindre bristningar och skador på senor och ligament samt efter hårdare arbete och i samband med daglig skötsel.
20% rabatt på ord. pris.