Kampanj

December månad har precis börjat och med den en helt ny kampanj med flera fina erbjudanden.

10% rabatt på rogivande kompletteringsfoder från Vetquinol

Zylkène är ett naturligt kompletteringsfoder som hjälper ditt husdjur att hantera stressiga situationer. Produkten innehåller trypsinhydrolyserat bovint kasein, vilket framställs ur komjölk, och som har en rogivande och avslappnande effekt. Zylkène kan användas som behandling vid enstaka tillfällen där djuret utsätts för en stressfull situation. Kombinera gärna med Feliway eller D.A.P feromoner för maximal effekt.
(Ord. pris 149 kr)

 

10% rabatt på naturligt lugnande tillskottsfoder från Virbac

Virbac Anxitane är ett tillskottsfoder för hund och katt. Det hjälper till att lugna hund och katt vid stressiga situationer. Hundar och katter kan få ett förändrat beteende vid nya situationer i hemmet, plötsliga ljud som raketer eller allmän oro. Fodertillskottet innehåller L-Teanin som är en neurologiskt aktiv aminosyra. Tillskottet är naturligt och utvunnet ut grönt te. Virbac Anxitane kan tas antingen vid tillfällig oro eller kronisk stress. Fodertillskottet ger ökat fokus och förbättrad inlärning. Hund och katt blir lugnare utan trötthet. Fodertillskottet finns i två storlekar. M/L passar för hundar som väger över 10 kg. 30 tabletter.
(Ord. pris från 219 kr)
*Produkten finns endast på vissa kliniker.

 

ADAPTIL Calm On-the-go halsband

ADAPTIL Calm On-The-Go Halsband ger din hund en känsla av trygghet så att den kan hantera situationer utanför hemmet på ett lugnare och bättre vis. Halsbandet är perfekt vid träning, rädsla för höga ljud, på hundpensionat, under resa osv.
Festfluga på köpet!
(Ord. pris 295 kr)

 

Köp en FELIWAY CLASSIC Doftavgivare (+ refill 48 ml) och få en FELIWAY CLASSIC Spray, 20 ml på köpet (värde 119 kr)

FELIWAY CLASSIC Doftavgivare är en perfekt lösning för att ge katten trygghet i hemmet och för att motverka beteenden som att katten kissar inomhus på olika ställen, klöser på möbler eller gömmer sig av skygghet.
(Ord. pris 295 kr)
Classic spray 20 ml på köpet, värde 119 kr!

20% rabatt på feromoner för häst från CLab

Confidence EQ är en gel som innehåller hästens maternella feromon (EAP) 1% för att skapa lugn och trygghet för oroliga och nervösa hästar. Confidence tas inte upp i kroppen utan fungerar som en trigger för receptorer i näsan.
(Ord. pris 449 kr)

20% rabatt på borstar från Willab

Mjuka och kvalitativa borstar gjorda på tagel och mexifiber.
(Ord. pris fr. 115 kr)

Hitta närmsta klinik här