Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra kliniker och djursjukhus.
Du kan hjälpa oss genom att läsa våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Evidensiadagarna

Evidensiadagarna är festligheter som vi ordnar exklusivt för alla våra klubbmedlemmar två gånger per år. 2021 års sista evidensiadagar är genomförda och nästa tillfälle äger rum 24-27 mars 2022. Du är varmt välkommen då.

Precis som tidigare kommer festligheterna att äga rum på alla våra djursjukhus och djurkliniker som har butik.

Är du klubbmedlem i vår kundklubb Evidensia Plus så får du ett påminnelsebrev om Evidensiadagarna cirka två till tre veckor innan de äger rum. Allt för att du ska ha möjlighet att planera in ett eventuellt besök. Är du inte redan medlem så kan du självklart registrera dig här eller på någon av våra kliniker.

Notera att antal festdagar, aktiviteter och öppettider under Evidensiadagarna kan skilja sig åt mellan klinikerna. Vad som gäller för just din närmaste klinik hittar du genom att söka på klinikens namn när det börjar närma sig. Har kliniken helgstängt i vanliga fall så gäller det med största sannolikhet även under Evidensiadagarna. Vill du vara helt på den säkra sidan är du förstås varmt välkommen att kontakta kliniken för att fråga.

Förutom att många av våra kliniker arrangerar en del roliga aktiviteter så skyltar de också upp med fantastiska produkterbjudanden på allt från godis till högkvalitativt foder och andra praktiska saker som behövs när man är djurägare. Det kommer att finnas något för alla.

Är du inte intresserad av några produkterbjudanden kanske du vill passa på att träffa personalen för att ställa frågor och få tips och råd om olika symtom, åkommor eller behandlingar. Våra duktiga veterinärer och sköterskor finns på plats för att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter.

Välkommen!