Evidensiadagarna

Evidensiadagarna

Evidensiadagarna är festligheter som vi anordnar två gånger per år, exklusivt för våra klubbmedlemmar i Evidensia Plus. 


Fantastiska produkterbjudanden

Evidensiadagarna anordnas på alla våra kliniker och djursjukhus som har butik (ej våra hästkliniker/hästsjukhus). Under dessa dagar händer det mycket skoj i våra butiker. Exempel på det är rundvisningar på våra kliniker, produktdemonstrationer, tipspromenader, tävlingar och andra trevligheter. Förutom att många av våra kliniker arrangerar en del roliga aktiviteter så skyltar de också upp med fantastiska produkterbjudanden på allt från godis till högkvalitativt foder och andra praktiska saker som behövs när man är djurägare. Det kommer att finnas något för alla.


Få hjälp och råd

Är du inte intresserad av några produkterbjudanden kanske du vill passa på att träffa personalen för att ställa frågor och få tips och råd.

Är du klubbmedlem i vår kundklubb Evidensia Plus så får du ett påminnelsebrev om Evidensiadagarna cirka två till tre veckor innan de äger rum. Allt för att du ska ha möjlighet att planera in ett eventuellt besök. Är du inte redan medlem så kan du självklart registrera dig här eller på någon av våra kliniker.


Öppettider

Notera att antal festdagar, aktiviteter och öppettider under Evidensiadagarna kan skilja sig åt mellan klinikerna. Vad som gäller för just din närmaste klinik hittar du genom att söka på klinikens namn när det börjar närma sig. Har kliniken helgstängt i vanliga fall så gäller det med största sannolikhet även under Evidensiadagarna. Vill du vara helt på den säkra sidan är du förstås varmt välkommen att kontakta kliniken för att fråga.

Välkommen!