Evidensiadagarna

Evidensiadagarna är festligheter som vi ordnar exklusivt för alla våra klubbmedlemmar två gånger per år. 2019 års första tillfälle i mars månad har passerat och missade du den så kommer en ny möjlighet efter sommaren. Närmare bestämt 29 augusti till 1 september. Precis som sist kommer festligheterna att äga rum på alla våra djursjukhus och djurkliniker som har butik.

Antal festdagar och öppettider kan skilja sig åt mellan klinikerna. Vad som gäller för just din närmaste klinik hittar du genom att söka på klinikens namn när det börjar närma sig. Har kliniken helgstängt i vanliga fall så gäller det med största sannolikhet även under Evidensiadagarna. Vill du vara helt på den säkra sidan är du förstås varmt välkommen att kontakta kliniken för att fråga.

Förutom att många av våra kliniker ordnar en del roliga aktiviteter så skyltar de också upp med fantastiska produkterbjudanden på allt från godis till högkvalitativt foder och andra praktiska saker som behövs när man är djurägare. Det kommer att finnas något för alla.

Är du inte intresserad av några produkterbjudanden kanske du vill passa på att träffa personalen för att ställa frågor och få tips och råd om olika symtom, åkommor eller behandlingar. Våra duktiga veterinärer och sköterskor finns på plats för att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter.

Är du inte redan medlem i vår kundklubb Evidensia Plus så kan du självklart registrera dig här eller på plats i kliniken. Då får du automatiskt tillgång till samtliga produkterbjudanden och aktiviteter som erbjuds under dessa festdagar.

Välkommen!