Evidensiadagarna

Evidensiadagarna är festligheter som vi ordnar exklusivt för alla våra klubbmedlemmar. 2018 års uppskattade aktiviteter har passerat och missade du dem så kommer nya möjligheter 2019. Vi bjuder in till Evidensiadagar vid två olika tillfällen under året. Det första äger rum 28-31 mars och det andra den 28 augusti-1 september.  Precis som sist kommer festligheterna att äga rum på alla våra djursjukhus och djurkliniker med butik.

Antal festdagar och öppettider kommer att skilja sig åt mellan klinikerna. Vad som gäller för din närmsta klinik hittar du genom att söka på klinikens namn när det börjar närma sig. Har kliniken helgstängt i vanliga fall så gäller det med största sannolikhet även under Evidensiadagarna. Vill du vara helt på den säkra sidan är du förstås varmt välkommen att kontakta kliniken för att fråga.

Förutom att många av våra kliniker ordnar en del roliga aktiviteter så skyltar de också upp med fantastiska produkterbjudanden på allt från godis till högkvalitativt foder och andra praktiska saker som behövs när man är djurägare. Det kommer att finnas något för alla.

Är du inte intresserad av några produkterbjudanden kanske du vill passa på att träffa personalen för att ställa frågor och få tips och råd om olika symtom, åkommor eller behandlingar. Våra duktiga veterinärer och sköterskor finns på plats för att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter.

Är du inte redan medlem i Evidensia Plus så kan du självklart registrera dig här eller på plats i kliniken. Då får du automatiskt tillgång till samtliga produkterbjudanden och aktiviteter som erbjuds under dessa festdagar.

Välkommen!